Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ölçmedim ama incelmemiştir kesin çünkü ben 76 kiloykrn de bel 85 ti sporla gitmiş sanrm
Benim geçen ay bel 77 di bu ay 72 ye düşmüş 5 cm incelmiş bende bel hareketlerine ağırlık veriyorum. Sırf belimi ölçmek için mezura bile aldım o bel blonde ambition den bile ince olacak hirs yaptım yine

evet canım tam adapte olamadım sanırım
bu hafta bi diyetisyen listem vardı yağdan güzel verdirmişti onu uygulayacağım
Iyi dusunmussun canim insallah guzel bir eksi gorursun
Eki Görüntüle 2262639
Geçen Cuma 56,50
Bugün 56,0
Fark 500 gr

kızlar SchonerDuft drdotty @tgb1907 bu kilo ile mezun olmam mümkünse ben mezun olmak istiyorum.
Tebrik ederim ederim canim darisi başımıza artik
Alla alla ya hadi veremedim 200 gr nasıl alırım moralim çok bozuk şuan çok üzgünüm . Neden böyle oldu anlmdmki full spor diyet yaptim
Uzulme canim evet moral bozucu gibi gozukebilir ama birdende inebilir acele etme bak bende artidaydim 3 gun icinde hem o gitti hemde eksiye gectim belki seninde oyle olacak
Tebrik ederim canim
Kızlar şayet ilk üçe girmeyeceksek benim kilomu 70 mi yapsaydık pazartesi 67 66.9 falan görünce sevineydim.
Üstüme mont kazak giyince bir de çanta çıkarım herhalde 70
Akilli sey seni benim mont 1.7kg onu alsam yeter nerden biliyorum cunku tarti karar veremeyip cok oynadiginda yeniden montla tartilip sonra bidaha montu birakip oyle tartiliyorum

Inşallah cnm

Menü
Kahvaltı
1 rafadan yumurta
3 yeşil zeytin
1 kbrt kutusu peynir
2 ince dilim sucuk
1 dilim.tam bugday ekmegi

Ara
Sütlü irmik tatlısı 1 bardak az yagli süt ve 1 ymk kaşığı irmikle
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
4.yok kaşığı mantar
1 kase semizotlu, naneli , pul biberli yogurt
Ara
1 çay bardağı sekersiz az sütlü nescafe
1 ceviz

Akşam
1 bardak ayran
1 yok kaşığı mantar

Spor 60 dk cardiyo

Güzel canım tatlının telafisini de yapmışsın

Uyanınca
1tk çörekotu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen (arkadaşımda misafirlikteydim)
Közlenmiş patlıcan salatası keriviz salatası peynir miktarını tam bilmiyorum ölçemedim biraz kuruyemiş turşu 4 sıkım çiğköfte

İkindi
Şekersiz türk kahvesi sade maden suyu

Akşam
Kızlar öğlen çok yemişim heralde çok tokluk hissediyorum içersem sadece süt içerim sanırım

Bugün azcık dans ettim arkadaşıma da yürüyerek gidip geldim dizlerim ölüyı ağrıdan

Çok iyi vermişsin bence hiç yüzünü asma daha nolsun bundan fazla gitmez ki diyetin ilersindeyiz cnm biz yani en baş olsa neyse de anca 1 1 gider . Bbnm de 1 , 1,2 gdiyirdu bu hafta haric
Makarna yemeseydim iyiydim dün sabah 75,9 tartıldım bugün 77,1 ondan üzüldüm yoksa veremeyiz tabi bu kadar hızlı
Zaten hızlı gitmesi değil yağdan gitmesi ve geri gelmemesi önemli olan.
Parmaklarım şişmiş bugün adet olmayada 5-6 gün var

Ben 1.7 verdim sizler naptınız kızlar? Mavişi biliyorum da pembişim sen kaç verdin?
Süper vermişsin valla ya tebrikler darısı başıma benm de ilk haftaalr 3 kilo 1.5 kilo gitti son 3 haftadır 1 den fazla gitmiyor nedense napcam ben kafam karıştı ya sasirdim yani kalori az.alinca da durma olur verilmezmis naısl devam.etmeliyim.simdi bilmiyorum.yani .. değişiklik yapın diyor diyetisyenler videolarda .. çok az yediğim için vucut savunmaya geçiyormuş az yesen bile yağa dönüştürüyormus iyice kafam.karisti

Makarnadan hemen öle artmaz bence cnm adet başlamak üzere diye olabilir o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…