Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlaaar sonunda adet oldum meğer pazartesiden cumaya hiç kilo vermememin nedeni buymuş adet şişliği varmış demekki ohhh rahatlarım artık ya.
Hadi bakalım canım çok şanslısın yine erken oldun. Hem rahatlarsın, hem daha kolay kilo verirsin hormonların hızlı toparlanıyor

Hadi bakalım canım çok şanslısın yine erken oldun. Hem rahatlarsın, hem daha kolay kilo verirsin hormonların hızlı toparlanıyor

Evet canım geçen muayeneye gittiğimde doktorumda şaşırdı çok hızlı toparlanmışsın dedi normal doğum benimkiler hatta baya şaşırdı kegel mi yapıyorsun diye sordu bende yaptığımı söyledim hiç doğum yapmamış gibisin dedi valla çok iyi hissetmiştim kendimi adet de olunca iyice rahatladım

Maşallah canım,

Kızlaaar sonunda adet oldum meğer pazartesiden cumaya hiç kilo vermememin nedeni buymuş adet şişliği varmış demekki ohhh rahatlarım artık ya.
Çok sevindim canım artık şişliğin de gider güzel kilo verirsin cumaya baya düşüş yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…