- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.461
Eveeeet 1. Belli ikinci kim1,3 verdim canım
Süper vermişsin valla ya tebrikler darısı başıma benm de ilk haftaalr 3 kilo 1.5 kilo gitti son 3 haftadır 1 den fazla gitmiyor nedense napcam ben kafam karıştı ya sasirdim yani kalori az.alinca da durma olur verilmezmis naısl devam.etmeliyim.simdi bilmiyorum.yani .. değişiklik yapın diyor diyetisyenler videolarda .. çok az yediğim için vucut savunmaya geçiyormuş az yesen bile yağa dönüştürüyormus iyice kafam.karisti
Aman boşver haftaya birinciliğe oynarız bizde kaç oldun bu hafta bakamadım sonuçlara dahaGirdim listeye ama tüm takımların sonuçları kötü şu ana kadar yapılan paylaşımlara göre ben listeye girmesem takım birinciymiş
77,1 oldum canımAman boşver haftaya birinciliğe oynarız bizde kaç oldun bu hafta bakamadım sonuçlara daha
Hoşuma gitti moralim bozukken deneyeyimIyi dusunmussun caniminsallah guzel bir eksi gorursun
Tebrik ederim ederim canimdarisi başımıza artik
Uzulme canim evet moral bozucu gibi gozukebilir ama birdende inebilir acele etme bak bende artidaydim 3 gun icinde hem o gitti hemde eksiye gectim belki seninde oyle olacak
Tebrik ederim canim
Akilli sey senibenim mont 1.7kg onu alsam yeter nerden biliyorum cunku tarti karar veremeyip cok oynadiginda yeniden montla tartilip sonra bidaha montu birakip oyle tartiliyorum
Ama ya ama yaa o zaman ikinci miyiz biz? İyiki 70 yazmamışızGirdim listeye ama tüm takımların sonuçları kötü şu ana kadar yapılan paylaşımlara göre ben listeye girmesem takım birinciymiş
Daha eksikler var canımAma ya ama yaa o zaman ikinci miyiz biz? İyiki 70 yazmamışız
Sen bu hızla bana yetişirsin ben kaplumbağa hızı ile ilerliyorum77,1 oldum canım
Kahvaltım peynir, zeytin, bir dilim pastırma, bir dilim salam, çay, bir parça ekmek
Öğlem nutrition
Akşam lahana çorbası, salata
Ikinci drdotty sonuncu benEveeeet 1. Belli ikinci kimB Baharyagmuru35
Tabii canım şimdi yeni başlamanın meyvelerini topluyorum ben. Valla ben öyle olunca hemen üç günlük patates yoğurt diyetini yapayorum şaşırtıyorum bende işe yarıyor canım.
Kızlar akşam yemeyince karnım açıktı disardayim npcamm
Saat geç oldu ama valla bugün çok zor bir gün geçiriyorum . Deniz kenarında eşimin akrabalaryla çay içiyoruz çekirdek filan yiyolar Bn çok açım demin ekmek arası yapan bir yerin önünden geçtim sucuk kokuları .. en çok hayal ettiğim şey . AgliycmyaIzgara köfte tavuk yanına ayran canım
Canım daha yolumuz uzun şimdiden böyle zorlanırsak ilerde ne yaparız? Sen bugünü bi silsen çok iyi olacak bence. Bak ben pazartesiden cumaya sadece 100 gram vermişim üstelik sıfır kaçamak ile. Adet olamadım hormonlarım horon tepiyo. Yani veremeyeceğimiz zamanlar olacak keşke hep versek ama bazen böyle günler de olacak hemen motivasyonu düşürmemek lazım. Azıcık dirayetli ol. Keşke bugün evde olsaydın biraz erkenden yatıp uyusaydınSaat geç oldu ama valla bugün çok zor bir gün geçiriyorum . Deniz kenarında eşimin akrabalaryla çay içiyoruz çekirdek filan yiyolar Bn çok açım demin ekmek arası yapan bir yerin önünden geçtim sucuk kokuları .. en çok hayal ettiğim şey . Agliycmya
Buna devam ediyoruz mu?22/04/2019
SPOR LİSTESİ
mavi95 / 217,50+355 +337 +
sena zeynep /
berkas / 75
ucukgenclik / 80
Tgb1907 /
İyi geceler canım dışarıdaydım yazmak nasip olmadı bi türlü o konu ortada kaldı ama ben devam etmiyorum hesaplamıyorum puanlarıBuna devam ediyoruz mu?
Hala uyumadım yeni geldik çok açım . Uyuycm birazdan . Çay bardağıyla sade nescafe Sekersz ve 2 ceviz yedim o biraz tuttuCanım daha yolumuz uzun şimdiden böyle zorlanırsak ilerde ne yaparız? Sen bugünü bi silsen çok iyi olacak bence. Bak ben pazartesiden cumaya sadece 100 gram vermişim üstelik sıfır kaçamak ile. Adet olamadım hormonlarım horon tepiyo. Yani veremeyeceğimiz zamanlar olacak keşke hep versek ama bazen böyle günler de olacak hemen motivasyonu düşürmemek lazım. Azıcık dirayetli ol. Keşke bugün evde olsaydın biraz erkenden yatıp uyusaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?