Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1,3 verdim canım
Eveeeet 1. Belli ikinci kim B Baharyagmuru35

Tabii canım şimdi yeni başlamanın meyvelerini topluyorum ben. Valla ben öyle olunca hemen üç günlük patates yoğurt diyetini yapayorum şaşırtıyorum bende işe yarıyor canım.

Hoşuma gitti moralim bozukken deneyeyim

Izgara köfte tavuk yanına ayran canım
Saat geç oldu ama valla bugün çok zor bir gün geçiriyorum . Deniz kenarında eşimin akrabalaryla çay içiyoruz çekirdek filan yiyolar Bn çok açım demin ekmek arası yapan bir yerin önünden geçtim sucuk kokuları .. en çok hayal ettiğim şey . Agliycmya

Canım daha yolumuz uzun şimdiden böyle zorlanırsak ilerde ne yaparız? Sen bugünü bi silsen çok iyi olacak bence. Bak ben pazartesiden cumaya sadece 100 gram vermişim üstelik sıfır kaçamak ile. Adet olamadım hormonlarım horon tepiyo. Yani veremeyeceğimiz zamanlar olacak keşke hep versek ama bazen böyle günler de olacak hemen motivasyonu düşürmemek lazım. Azıcık dirayetli ol. Keşke bugün evde olsaydın biraz erkenden yatıp uyusaydın

Kızlar bu hafta niye kilom veremediğimi buldum. Ben bu hafta vitaminlerimi içmedim şişmanlatıyor iştahımı açıyor diye. Netten baktım d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyormuş, kansızlık ilacı da öyle, b12 de şuan şok oldum. Bu hafta yapmamam gereken her şeyi yapmışım ben

Hala uyumadım yeni geldik çok açım . Uyuycm birazdan . Çay bardağıyla sade nescafe Sekersz ve 2 ceviz yedim o biraz tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…