Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Erkenden menümü yazayım
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltıda
1 su bardağı süt
2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim ekmek
Öğlen
3 kaşık bulgur eklenmiş yeşil salata-dan bozma kısır
Arada sade türk kahvesi
Akşam
Ezogelin çorbası
yoğurtlu havuç salatası
Akşamın ilerleyen saatlerinde nescafe ve ceviz planım var

Spor olarakta 10.000 adımlık tempolu ve bol terli bi yürüyüş yaptm

Süper bence

Dsarda olup açlık çekmekten biktim ya yine kaç saattr ac ve disardayim . Dsarda yanımda ne taşısam bu zamnlar için?
Canım nasıl bi diyet yapıyosun bilmiyorum ama ayran kurtarabilir yoğurt ben şekersiz türk kahvesi içiyorum birde ben dışarda diyetime uygun yemek bulabiliyorum yani aslında ızgara şiylir hemen hemen her diyete uyar yemek olarak değerlendirebilirsin

Kızlar ben bugün rutinlerimi yapamadım o yüzden de biraz absürt bir gün oldu

Öğlen
Fırın patates avakado ezmesi pelnir zeytin domates salatalık kuruyemiş

Akşam
Kıvırcık marul çiğköfte

Bugün hiç kahve içemedim muhakkak akşam içerim çünkü karbonhidrat ağırlıklı bir gün oldu eminim acıkırım kahvem kurtarır beni spordan sayılmaz ama hava azcık güzeldi bebeklerle biraz yürüyüş yaptık. Yarını protein ağırlıklğ tutarak telafi yapmayı düşünüyorum

Bnde
Kahvaltı
1 kbrt kutusu peynir
3 zeytin
6 ince dilim sucuk
Çeyrek simit
1 dilim ekmek
3 çeri domates
Yarim haşlanmış yumurta
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen Yok
Ara 1 salatalık ( sıktan ölücem tutsun diye )
Akşam
Kıymalı pide yemeyi düşünüyorum aylardır yemedim de cnn çok çekti
1 bardak ayran içerim

Dsarda olup açlık çekmekten biktim ya yine kaç saattr ac ve disardayim . Dsarda yanımda ne taşısam bu zamnlar için?
Benim favorim sut kuruyemis yada 1 meyve kuruyemis canim hem tokda tutuyor acikmiyorum gecende disardaydim muzla kuruyemis yemistim acikmadim hemde bayagi yürümüştüm

Canım hem simit hem ekmek olmamış. Birde pide diyorsun emin misin? Bak sonra çok üzülüyorsun. Bence yeme onu kendine bir ödül olarak sakla. Bu hafta verirsen yersin.

Menum
Kahvalti ( ogle oldu neredeyse 11:00 )
2 yumurta
Kk peynir
Domates bol yesillik
5 zeytin
1 dilim ekmek
1.5 tk tahin pekmez karisimi
Oglen
Yok
Ara
Ceyrek muz
1 ince dilim armut
2 kasik yogurt
Aksam
1 tabak Ispanak yumurtali
3 yk yogurt
Çeyrek ekmek
Su 1.5 lt oldu
Spor
400 ipsiz ip ziplama
30 mekik
30 sag 30 sol bacak makas hareketi
Aksami 1 saat once yedim acikirsam yarim meyve 1 bardak sut eklerim

Selam kızlar halen ölü gibiyim sabah 9da uyandım normalde 6 olmadan uyanan ben çok yorulmuşum işe de gidemedim geç kalktım diye .
Haftaya cuma 2 günlük tatile gidiyorum eşimle 2 kilo vermek istiyorum o güne kadar zaten regliyim daha hızlı veririm diye düşünüyorum yarın protein ağırlıklı beslenirim hafta içi de bir gün kabak yaparım inşallah sizin nasıl gidiyor

Yarın bende protein yapacam. Avakado ezmesine bayılıyorum bende . Afiyet olsun canım.
Birde birşey sorcam . Sağ bacak sola göre daha kalın nasıl eşitleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…