Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahve yanina kurabiye yaptım tatlandricyla ama çok tatsiz olmuş az koydum Sanrim ama çok kitir kitir lezzetli . 2 hfta bayatlamıyor .. bnmki şekilsz oldu çok özenmedim diye
Tarif
8 ymk kaşığı tam bugday unu
2 ymk kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı az geldi 2 3 çay kaşığı tatlandirici
1 kabartma tozu
1 ymk kaşığı tereyağı
1 yumurta
2 ymk kaşığı mısır nişastası
Karıştır yumuşak eline yapışmayan kıvama gelince şekil cer 180 derece firinda 10 dk da hazir . Çok çıkmıyor zaten minicik fotodaki kdr küçük yerseniz gün içinde bnce zarar vermez
Bu buyukluk

Canım bence bunları koruma moduna geçtiğin zamana saklasan iyi olur. Şuan o küçüçük tanesi bile zarar bence ki yine bence tatlardırıcı normal şekerden daha zararlı. Onun yerine ille bişey arıyorsan kuru meyve yesen en azından sağlığını da faydası olur.

Doğru valla eşime vereyim akşam dukkana götürsün en iyisi kurabiyenin devamını

Canım gittiniç valla sessizleşti buralar. Ne yapalım takılıyoruz şişko şişko sen napıyısun çirozum
Evet ya baktım baya sessiz tatlım sanada yakında cirozum diyecem o zamana kadar ben siskolasmazsam tabi ya bu kiloyu korumak çok zor ya ne yapacağımı şaşırdım geçen waffle tek lokmada götürdüm of alicam diye ödüm kopuyor

Sen zaten terle kilolarını çok güzel atacaksın canım çok değil bir kaç aya tığ gibi olacaksın

Canım ben normal hayatımda hiç kilo alan biri değilim hep bi nedenden dolayğ aldım ya hastalık nedeniyle kullandığım ilaçlar ya da hamilelik. Bak ben şöyle yapıyorum normal yaşantımda. Kahvaltımı güzelci yaparım onu kısmam ama öğlen ağır yemişsem akşamı hafif tutarım akşam ağır yiyeceksem öğleni hafif tutarım hee ikisini de yapamadım hem öğlin hem akşam ağır mı yedim o zaman ertesi gün iki öğünü de hafif tutarım. Mesela ben yesem o tatlıyı akşamını salata ile geçiştirirdim.

Sen zaten terle kilolarını çok güzel atacaksın canım çok değil bir kaç aya tığ gibi olacaksın
Hatırlıyosun di mi benim bağırsaklar çalışmıyodu ama deli gibi terliyodum terle gidiyırdu kilo. Yavaştan artık ter atmaya başladım inşallah hızlanır kilo artışı.

Oksijen sarhoşuyum kızlar unuttum yazmayı sabah sabit çıktım tartıda @Izmirli95 geçmiş olsun canım

Ayyy benim memleketim gibi ah ahh özledim valla. Benim yerime de çek bir nefes canım.

Biliyorum canım seni iraden süper o yüzden kısa sürede vereceksin ben çok iradesizim bu sefer kilo alsamda inşallah fazla almam hele ramazan beni mahvediyor hiç vermiyorum hep alıyorum

Kocaamaan çektim canım nerelisin sen

Biliyorum tabi canım herkes farklı sen terle atiyosun o da önemli toksinler gidiyor sonuçta bana fikir verdiğin için çok sağol canım bundan sonra tatlı gibi şeyler yersem akşam hafif geçiricem

Biliyorum canım seni iraden süper o yüzden kısa sürede vereceksin ben çok iradesizim bu sefer kilo alsamda inşallah fazla almam hele ramazan beni mahvediyor hiç vermiyorum hep alıyorum
Canım çorbayı eksik etme çorbadan sonra bi ara vermeyi denesin olmaz mı

Kocaamaan çektim canım nerelisin sen
Ankara canım doğma büyümi merkez ama köyümüz bildiğin ormanın içinde orasğ başkadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…