- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.641
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yok dimi
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yok dimi
iş yerindeyim canım çalışıyorum bide hasta olucam sanırım boğazım yanıyor başım felan felkaet agıryor
Eki Görüntüle 2263497 kahve yanina kurabiye yaptım tatlandricyla ama çok tatsiz olmuş az koydum Sanrim ama çok kitir kitir lezzetli . 2 hfta bayatlamıyor .. bnmki şekilsz oldu çok özenmedim diye
Tarif
8 ymk kaşığı tam bugday unu
2 ymk kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı az geldi 2 3 çay kaşığı tatlandirici
1 kabartma tozu
1 ymk kaşığı tereyağı
1 yumurta
2 ymk kaşığı mısır nişastası
Karıştır yumuşak eline yapışmayan kıvama gelince şekil cer 180 derece firinda 10 dk da hazir . Çok çıkmıyor zaten minicik fotodaki kdr küçük yerseniz gün içinde bnce zarar vermez
Eki Görüntüle 2263504 Bu buyukluk
Doğru valla eşime vereyim akşam dukkana götürsün en iyisi kurabiyenin devamınıCanım bence bunları koruma moduna geçtiğin zamana saklasan iyi olur. Şuan o küçüçük tanesi bile zarar bence ki yine bence tatlardırıcı normal şekerden daha zararlı. Onun yerine ille bişey arıyorsan kuru meyve yesen en azından sağlığını da faydası olur.
Canım gittiniç valla sessizleşti buralar. Ne yapalım takılıyoruz şişko şişko sen napıyısun çirozumSelam kızlarnapiyosunuz
Evet ya baktım baya sessiz tatlım sanada yakında cirozum diyecem o zamana kadar ben siskolasmazsam tabiCanım gittiniç valla sessizleşti buralar. Ne yapalım takılıyoruz şişko şişko sen napıyısun çirozum
Sen zaten terle kilolarını çok güzel atacaksın canım çok değil bir kaç aya tığ gibi olacaksınKızlar bi yarım saat ter attım iyi geldi ama dizlerim ve başım ağrıdı ogluma ses olmasın diye kulaklık taktım ondan sanırım. Zaten benim bünyem terlemeye çok müsait oturup kalksam terliyorum halimi görseniz 2 saat antreman yapmış dersiniz.
Canım ben normal hayatımda hiç kilo alan biri değilim hep bi nedenden dolayğ aldım ya hastalık nedeniyle kullandığım ilaçlar ya da hamilelik. Bak ben şöyle yapıyorum normal yaşantımda. Kahvaltımı güzelci yaparım onu kısmam ama öğlen ağır yemişsem akşamı hafif tutarım akşam ağır yiyeceksem öğleni hafif tutarım hee ikisini de yapamadım hem öğlin hem akşam ağır mı yedim o zaman ertesi gün iki öğünü de hafif tutarım. Mesela ben yesem o tatlıyı akşamını salata ile geçiştirirdim.Evet ya baktım baya sessiz tatlım sanada yakında cirozum diyecem o zamana kadar ben siskolasmazsam tabiya bu kiloyu korumak çok zor ya ne yapacağımı şaşırdım geçen waffle tek lokmada götürdüm of alicam diye ödüm kopuyor
Hatırlıyosun di mi benim bağırsaklar çalışmıyodu ama deli gibi terliyodum terle gidiyırdu kilo. Yavaştan artık ter atmaya başladım inşallah hızlanır kilo artışı.Sen zaten terle kilolarını çok güzel atacaksın canım çok değil bir kaç aya tığ gibi olacaksın
Oksijen sarhoşuyum kızlar unuttum yazmayı sabah sabit çıktım tartıda @Izmirli95 geçmiş olsun canım
Biliyorum canım seni iraden süper o yüzden kısa sürede vereceksin ben çok iradesizim bu sefer kilo alsamda inşallah fazla almam hele ramazan beni mahvediyor hiç vermiyorum hep alıyorumCanım ben normal hayatımda hiç kilo alan biri değilim hep bi nedenden dolayğ aldım ya hastalık nedeniyle kullandığım ilaçlar ya da hamilelik. Bak ben şöyle yapıyorum normal yaşantımda. Kahvaltımı güzelci yaparım onu kısmam ama öğlen ağır yemişsem akşamı hafif tutarım akşam ağır yiyeceksem öğleni hafif tutarım hee ikisini de yapamadım hem öğlin hem akşam ağır mı yedim o zaman ertesi gün iki öğünü de hafif tutarım. Mesela ben yesem o tatlıyı akşamını salata ile geçiştirirdim.
Kocaamaan çektim canımHatırlıyosun di mi benim bağırsaklar çalışmıyodu ama deli gibi terliyodum terle gidiyırdu kilo. Yavaştan artık ter atmaya başladım inşallah hızlanır kilo artışı.
Ayyy benim memleketim gibi ah ahh özledim valla. Benim yerime de çek bir nefes canım.
Biliyorum tabi canım herkes farklı sen terle atiyosun o da önemli toksinler gidiyor sonuçta bana fikir verdiğin için çok sağol canım bundan sonra tatlı gibi şeyler yersem akşam hafif geçiricemHatırlıyosun di mi benim bağırsaklar çalışmıyodu ama deli gibi terliyodum terle gidiyırdu kilo. Yavaştan artık ter atmaya başladım inşallah hızlanır kilo artışı.
Ayyy benim memleketim gibi ah ahh özledim valla. Benim yerime de çek bir nefes canım.
Geçmiş olsun canımiş yerindeyim canım çalışıyorum bide hasta olucam sanırım boğazım yanıyor başım felan felkaet agıryor
Canım çorbayı eksik etme çorbadan sonra bi ara vermeyi denesin olmaz mıBiliyorum canım seni iraden süper o yüzden kısa sürede vereceksin ben çok iradesizim bu sefer kilo alsamda inşallah fazla almam hele ramazan beni mahvediyor hiç vermiyorum hep alıyorum
Ankara canım doğma büyümi merkez ama köyümüz bildiğin ormanın içinde orasğ başkadır..Kocaamaan çektim canımnerelisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?