Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

30 gr kabak çekirdeği diyet yapanlar için çinko ihtiyacını karşılıyormuş ara öğün olarak uygulasam mı kızlar hatta akşam acıkınca dizi izlerken yesem kilo olarak mı döner
Akşam tavsiye etmem canım yiyeceksen ara ögün olarak gündüz ye.

Oo marifetli baba her zaman bulunmaz tadını çıkarın
İşte başkası yapınca asıl çok zevkli

Ay hiç denememiştim canım bi kere tadıcam çiğ karnıbahar kökünü yiyorum gerçi bende
Bende marul kıvırcık karnıbahar köklerini asla atmam bayılırım yemeğe. Karnıbahar brokoli kabak çiğ olarak da yiyırum ben valla çok güzziller.

Poaça hariç güzel

Güzel canım sıkıntısız bir menü

Afiyet olsun canım miktarları az ama baya zengin bir menü olmuş

Kızlar sabahın köründen beri ayaktayım şimdi oturabildim daha doğrusu kızımı uyuttum bende yanında yatıyorum birazcık. Öldüm yorgunluktan ya. Canlar valla eşim kafayı yedi. Günde 1 kilo vermeyi felan bekliyo heralde ikide bi tartılıp duruyo niye düşmedi diye gelip bana çatıyo bende biraz daha proteine ağırlık verirsek daha hızlı gider dedim ikna oldu. Bakalım bi kaç gün biraz protein ağırlıklı gitmeye çalışıcaz yapabilirsek tabii. Yarın işe gidicem izin alamazsam işe başlıycam. Korkunun ecele faydası yok. İzin alsam da diğer hafta başlıycam zaten. Ben az dinleneyim bitiğim görüşürüz..

Uyanınca
1 tk çörekotu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Kıymalı yumurta peynir zeytin 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş

İkindi
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
Tavuk ızgara yoğurt
Çok az süper ama ben dr böle az yedim ondan durdu yavaşladı kilo vermem . Vucut bi süre sonra kıtlığa giriyor . Arada sasirt

Canım şöyle demek istedim iletişim kur birileri ile cuma bildirimini öyle yaparsın bu şekilde takimda devam edemezsin 2.üyelikten engellerler seni zaten. Mesela tgb1907 ile ınstgram da takiplesiyoruz biz poncik ve kaptin ile de böyle birşey yapabilirsin demek istedim

Ay kök yeme olayını bi ben yapıyorum diye kimseye söylemezdim yalnız değilmişim meğer ahahhahh

Ah bu erkekler
Meslek neydi canım senin .
Bugün ebru salliya başladım kısa yaptım. Insaata gittik bugün 1 saatten fazla yerdeki çivileri topladım babamın yerine onlarda satılıyormuş ne gelirse kâr . Eğil kalk yaptım. Yarın tam anlamı ile başlarım 45 dk yeterli olur sanırım.
Plates setini ne kadara aldın. Hepsini mi kullanacaksın 1 günde.
Reglin şişliğin inince birden inersin canım. Güzel gidiyorsun . Serbest gün uyguluyor musun ?

Tmm olur cnm

Cok guzel ruyaymis ruyamizda yapip gercekten zayiflasak nolurdu kiiii
Bir gun sirf protein bir gunde sebze yapabilirsin canim yada 1 hafta sebze 1 hafta protein ağırlıklı gibi aklima bu geldi
Pogaca olmasa daha iyi olurmus canim yarina telafi edersin fazladan sporla falan
Afiyet olsun canim biber dolmasi oglen yemis olsaydin 2 olsa daha iyi olurdu derdim ama oglen yememissin o yuzden bence 3 tane de olur
Sağol cnm valla pazarda vardı kilosu 4 tl
Bizim buralarda fiyatlar uçuyor gecen hafta pazarda biberin kilosu 14 tl sogan 7 8 karnabahar 5 patlican 4 5 taze fasulyede 12 di
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Kıymalı yumurta peynir zeytin 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş

İkindi
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
Tavuk ızgara yoğurt
Afiyet olsun canim herzamanki gibi
Tesekkur ederim canim
Ben de ondan işte ne ara spor yapicam metabolizma yavaşlıyor bi ton soru işareti üzülüyorum
Canim zaten kilo vermesek bile koruyalim o bile yeter napalim o kadar zaman kilolu gezdik 1 ay da ramazanda sabit kaliriz ki bence oyle olmaz tatlilar ekmekleri fazla fazla yemedigimiz icin veririz
Kahvaltım peynir, zeytin, 2 yumurta, 4 dilim çavdar ekmeği
Öğlem nutrition
Akşam lahana çorbası, taze soğan
Su 1 litre ancak içtim sanırım
Az olmus kuzum
Ay kök yeme olayını bi ben yapıyorum diye kimseye söylemezdim yalnız değilmişim meğer ahahhahh
bende bazen cig karnabahari azcik yerim temizlerken falan , cig mantar , cig taze fasulye ayiklarken minik gorursem atiyorum agzima

Inş cnm . Geçen hfta burada öyleydi bu hfta biraz daha düşmüş doğan hariç fiyatlar

Az yemekten koltuğa kafamı koyduğum gibi uyuya kalıyorum. Çiğ mantarı restaurantta ustalar dilimlerken arada ağzıma atıyorum bende hepsi bana tiksinerek bakıyor. Seven biri daha

Kahvaltım peynir, zeytin, 2 yumurta, 4 dilim çavdar ekmeği
Öğlem nutrition
Akşam lahana çorbası, taze soğan
Su 1 litre ancak içtim sanırım
Canım bu nutrition yapmış olmasın baş dönmesini?

Adliyedeyim canım ben yoğun yorucu ve inanılmaz stresli bir işim var. Allahtan yarım gün gidicem şuan ama o bile yeter yani neyse. Plates setini 90 a aldım uyguna geldi inşallah iyi çıkar. Evet ben yaptığım zaman genelde hepsini kullanıyorum. Büyük top küçük top dambıl lastikler çember hepsi geçiyor elimden. En az 30 dk yapmaya çalış. 15 dk da esnemesi olursa 45 dk yeterli zaten. Ben kendime söz verdim canım ilk bir ay serbest gün yapmıycam. Bir ay sonra haftada bir yapıcam. Normalde de haftada bir yapıyordum çünkü. Eğer yarında artı çıkarsam tartıda sıkıntı var demektir çünkü hadi kendimi geçtim de eşimin de artı çıkması veya vermemesi mümkün değil. Tartı bozulduysa ne yapıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…