Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün içmicem canım bende ondan şüpheleniyorum bir de karnımda fena bir şişlik var sanırım bana dokunuyor.
Plates terletmeden sıkılaştıran bir egzersiz gibi ben bir saat plates kursuna giderdim orda terlemez eve dönme yolunda ter atardım.

Evet pilates sıkılaştırmaya yönelik bir spor ama aynı zamanda zayıflatır da. Her spor hem zayıflatır hem sıkılaştırır ama bazısğ daha fazla sıkılaştırıp daha az zayıflatır bazısı daha fazla zayıflatıp daha az sıkılaştırır

Canım dorty instgram kullanmıyor eşi ile tatile gitti . Gelince kendi cvb verir zaten yine de . O zamana kadar ban yersen diye yazayım dedim.
Ay gerçekten stresli bir iş adliye 1 yaşına gelene kadar bebeğin yarım gün değil mi.
Pilini değiştir tartının canım belki.pili bitmek üzere. 45 dk en uygunu aslinda spor için . Sen de tecrübe var verimli şekilde yaparsın. Ben bazen ne yapsam diye düşünüyorum

ban süreni uzatacaksın ikinci hesaptan
drdotty kullanmıyor insta

günaydın bugün kilom sabit cumartesi pilav yedim çünkü mevlüdümüz vardı biliyorsunuz çok iyi geçti kazasız belasız atlattık ama o pilavı cumaya kadar eritirim ben inşallah bugünde sınavım var yine son aşama sonra temmuzda belli olacak bakalım rütbe vereceklermi veremeyecekler mi

haftasonu artık telefondan giremediğim için yazamadım cumartesi hazırlanmaktan kahvaltı yapamadım saat 4 gibi de misafirlerle birlikte tavuklu pilav yedim öyleki çok kişi gelecek diye 4 tencere pilav pişirdik 2 si arttı evdekiler sabah akşam pilav yiyor ara öğünler yok pazar kahvaltı ama öğlene yakındı brunch diyelim biz ona peynir zeytin yarım simit domates salatalık az sebze kızartması yedim ara yok akşam da ablamlar Ankaradan geldiği için onları gezmeye çıkarmıştık onlarla beraber adana yedim ama pidesizdi bugün sabah bir yumurta peynir ve salatalık yedim ara ve öğlen yiyemeyeceğim çünkü sınava gidiyorum akşam ı daha bilmiyorum bizimkileri inciraltına götüreceğim ama eve geliriz yüksek ihtimal bir kase çorba salata yerim

Günaydın herkese iyi haftalar işe gidip geldim iki hafta daha izinliyim en azından oğlumda 4.5 ayı bitirir ben başlayana kadar hem belki o zamana kadar şu tayin durumuyla ilgili de bir gelişme olur hayırlısıyla belirsizliklerden bıktım artık. Sabah sabah aç karna yürüyüş yapmış oldum ama bence bebek arabasıyle yapılan yürüyüş daha fazla sayılmalı canım çıkıyo resmen

Aynen canım adliye demek sorunlu insan demek sorunlu insan demek strest sıkıntı demek bunun üzirine de herkesin amir olmasını eklersen tam bir tımarhane. Yok 1 yaşına kadar değil canım. 9 aylık olana kadar yarım gün sonra 15 aylık olana kadar 1.5 saat izin olacak. Pili dün değiştirdim de bugün sabah normal tarttı bakalım. Yani ben daha önce zumba felan da yaptığım icin evde rahatça kendim takılıyorum o avantajım var. İhtiyaca göre spor yapmak önemli. İhtiyacına göre seçmeye çalış canım

Cuma günü 78.50
Bugün 78.40
Hafta sonu şişlikten artı çıktım korkmuştum valla inşallah cumaya 77 yi görürüm. Bu hafta sporu ekliycem inşallah.

Kızlar ben bu sabah aceleyle evden çıkınca tartılmayı unuttum sanırım + çıkmışımdır çünkü karnım feci şiş ve iki sabahdır su içmediğim için gene WC çıkmadım
Canım aç karna limonlu zeytinyağı iç bir çorba kaşığı düzenli yaparsan fayda ediyor. Şu diyet şeyini bırak ya ben hiç inanmıyorum öyle şeylere bence sağlığı bozuyor öyle şeyller.

Saçma sapan yazarsam affola çünkü göremiyorum Sabh göz doktoruna Gttim ölçüm ocin6damla yaptılar okuamıyorum hicbir şeyi. Ezbere yazıyorum klavyedende her yer çok bulanık hicbir şekilde yazı telefon bakamıyorum .
Kahvaltıda chia li süt ıctim o kdr

Canım aç karna limonlu zeytinyağı iç bir çorba kaşığı düzenli yaparsan fayda ediyor. Şu diyet şeyini bırak ya ben hiç inanmıyorum öyle şeylere bence sağlığı bozuyor öyle şeyller.
Zaten ona başlayalı hem karnım şiş eşofmanda bile karnım çıkıyor. Bende şimdi sade kahve içtim. Aç karna içemedim canım da öğlen içebiliyorum.

Geçmiş olsun canım kötü bir şey yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…