- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.621
Bugün içmicem canım bende ondan şüpheleniyorum bir de karnımda fena bir şişlik var sanırım bana dokunuyor.Canım bu nutrition yapmış olmasın baş dönmesini?
Adliyedeyim canım ben yoğun yorucu ve inanılmaz stresli bir işim var. Allahtan yarım gün gidicem şuan ama o bile yeter yani neyse. Plates setini 90 a aldım uyguna geldi inşallah iyi çıkar. Evet ben yaptığım zaman genelde hepsini kullanıyorum. Büyük top küçük top dambıl lastikler çember hepsi geçiyor elimden. En az 30 dk yapmaya çalış. 15 dk da esnemesi olursa 45 dk yeterli zaten. Ben kendime söz verdim canım ilk bir ay serbest gün yapmıycam. Bir ay sonra haftada bir yapıcam. Normalde de haftada bir yapıyordum çünkü. Eğer yarında artı çıkarsam tartıda sıkıntı var demektir çünkü hadi kendimi geçtim de eşimin de artı çıkması veya vermemesi mümkün değil. Tartı bozulduysa ne yapıcam bilmiyorum.
Evet pilates sıkılaştırmaya yönelik bir spor ama aynı zamanda zayıflatır da. Her spor hem zayıflatır hem sıkılaştırır ama bazısğ daha fazla sıkılaştırıp daha az zayıflatır bazısı daha fazla zayıflatıp daha az sıkılaştırırBugün içmicem canım bende ondan şüpheleniyorum bir de karnımda fena bir şişlik var sanırım bana dokunuyor.
Plates terletmeden sıkılaştıran bir egzersiz gibi ben bir saat plates kursuna giderdim orda terlemez eve dönme yolunda ter atardım.
Canım dorty instgram kullanmıyor eşi ile tatile gitti . Gelince kendi cvb verir zaten yine de . O zamana kadar ban yersen diye yazayım dedim.Merhba cnm . Bu hesapta engellenirse cuma bildirimi için Instgramdan takip etsek ben ordan sana bildirsem olur mu ? Instagram in ne tabi yani paylaşmak istemezsen diğer üyelerden birine soracağım ilk sana sormak istedim
@drdotty
Özelden mesaj atamadım özelden cvp verebilirsnn
Ay gerçekten stresli bir iş adliye 1 yaşına gelene kadar bebeğin yarım gün değil mi.Canım bu nutrition yapmış olmasın baş dönmesini?
Adliyedeyim canım ben yoğun yorucu ve inanılmaz stresli bir işim var. Allahtan yarım gün gidicem şuan ama o bile yeter yani neyse. Plates setini 90 a aldım uyguna geldi inşallah iyi çıkar. Evet ben yaptığım zaman genelde hepsini kullanıyorum. Büyük top küçük top dambıl lastikler çember hepsi geçiyor elimden. En az 30 dk yapmaya çalış. 15 dk da esnemesi olursa 45 dk yeterli zaten. Ben kendime söz verdim canım ilk bir ay serbest gün yapmıycam. Bir ay sonra haftada bir yapıcam. Normalde de haftada bir yapıyordum çünkü. Eğer yarında artı çıkarsam tartıda sıkıntı var demektir çünkü hadi kendimi geçtim de eşimin de artı çıkması veya vermemesi mümkün değil. Tartı bozulduysa ne yapıcam bilmiyorum.
Gunaydin canimgünaydın herkese iyi haftalar
ban süreni uzatacaksın ikinci hesaptanMerhba cnm . Bu hesapta engellenirse cuma bildirimi için Instgramdan takip etsek ben ordan sana bildirsem olur mu ? Instagram in ne tabi yani paylaşmak istemezsen diğer üyelerden birine soracağım ilk sana sormak istedim
@drdotty
Özelden mesaj atamadım özelden cvp verebilirsnn
Canım dorty instgram kullanmıyor eşi ile tatile gitti . Gelince kendi cvb verir zaten yine de . O zamana kadar ban yersen diye yazayım dedim.
Ay gerçekten stresli bir iş adliye 1 yaşına gelene kadar bebeğin yarım gün değil mi.
Pilini değiştir tartının canım belki.pili bitmek üzere. 45 dk en uygunu aslinda spor için . Sen de tecrübe var verimli şekilde yaparsın. Ben bazen ne yapsam diye düşünüyorum
Canım aç karna limonlu zeytinyağı iç bir çorba kaşığı düzenli yaparsan fayda ediyor. Şu diyet şeyini bırak ya ben hiç inanmıyorum öyle şeylere bence sağlığı bozuyor öyle şeyller.Kızlar ben bu sabah aceleyle evden çıkınca tartılmayı unuttum sanırım + çıkmışımdır çünkü karnım feci şiş ve iki sabahdır su içmediğim için gene WC çıkmadım
Zaten ona başlayalı hem karnım şiş eşofmanda bile karnım çıkıyor. Bende şimdi sade kahve içtim. Aç karna içemedim canım da öğlen içebiliyorum.Canım aç karna limonlu zeytinyağı iç bir çorba kaşığı düzenli yaparsan fayda ediyor. Şu diyet şeyini bırak ya ben hiç inanmıyorum öyle şeylere bence sağlığı bozuyor öyle şeyller.
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yok dimiSaçma sapan yazarsam affola çünkü göremiyorum Sabh göz doktoruna Gttim ölçüm ocin6damla yaptılar okuamıyorum hicbir şeyi. Ezbere yazıyorum klavyedende her yer çok bulanık hicbir şekilde yazı telefon bakamıyorum .
Kahvaltıda chia li süt ıctim o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?