Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 2268785

Geçen yaz başı blonde ambition
Ayrıca özeline bak siyah sarı saçlı iki fotoğrafımı da yolluyorum ama boyum kısa mı görünüyor
Canım Azra Akin gibi görünmüyor yada burcu esmersoy senden daha kısa gibi görünmüyor da normalde sen burcu esmersoydan da uzunsuz ya ondan şaşırdım o topuklu ayakkabılı fotolarında direk 1.60 boylarda birinin resmi gibi oysa 1.76 boy +topuklu yani 1.80uzeri boyda foto koymuşsun ondan çok şaşırdım

Eki Görüntüle 2268785

Geçen yaz başı blonde ambition
Ayrıca özeline bak siyah sarı saçlı iki fotoğrafımı da yolluyorum ama boyum kısa mı görünüyor
Direk mankenmissin burda kilon 62 filan sanırım boya göre söyledim çünkü biliyorsun zayıf görünüyoruz 62 de de sanırım böyle olur görüntü ama aslında 55 gibi gorunuyo ama 62 gibisin ama bnce simdi de ayrı bi havan var şimdi de çok iyi

Herkes mezun olursa bi ben mi kalıcam ya of of . Hepinizin 2 3 kalnis benim 12
Ben 2 sene once yine buradaydim canim o zaman 16 kilo vermistim 13 listedeykendi 3 kilo da listeye girmeden once diye hatirliyorum
Simdi yine geldim 12 kiloyla basladim kaldi 3 4 kilo
Sende verirsin 12 kilo verilmecek bir kilo degil canim yaparsin

Ben 2 sene once yine buradaydim canim o zaman 16 kilo vermistim 13 listedeykendi 3 kilo da listeye girmeden once diye hatirliyorum
Simdi yine geldim 12 kiloyla basladim kaldi 3 4 kilo
Sende verirsin 12 kilo verilmecek bir kilo degil canim yaparsin
Süper vermişsin valla 16 kiloyu kaç ayda vermistin

Süper vermişsin valla 16 kiloyu kaç ayda vermistin
O zamankini uzun surede vermistim canim emzirdigim icin cok sıkı yapmadim 7 8 ayda vermistim arada da 1 aylik 1 aylik 2 izin kullanmistim ama sonunda hedefime ulasmistim sonra 1 sene korudum 2. Sene yavas yavas cok fazla yememden dolayi aldim cok cok fazla yiyordum sadece kahvaltida 1 ekmege yakin ekmek yemeler aksam abur cuburlar yine az bile aldim 1 sene icinde 12 kilo oldu sonra kendime geldim tekrar basladim dondum kürkçü dükkanına

Hmm bir sınır belirle ve onun üstüne çıkarsan hemen diyete spora bence yani . Malesef ya bu alıp veremeler zor ben de hep 80 dim nasıl olduysa 90 a çıktım . Sporu bıraktım.diye bianda hızla aldim . Ne Gzl şimdi 80 olsaydım 10 kilo verip 70 e inmiştim . Eziyet

Belirledim bundan sonra 65 i gordugum zaman tekrar 62 ye inmem lazim yoksa verilmesine veriliyor da dedigin gibi ne gerek var o kilolardayken 62 ye geçmek daha kolay akillandim ders oldu buda bana tekrardan ayni hatayi yapmam canim

Olsun bundan sonrasi icin sende ayni hataya düşmezsin boyle azimli okuduktan sonra gerisini de halledersin sen

Belirledim bundan sonra 65 i gordugum zaman tekrar 62 ye inmem lazim yoksa verilmesine veriliyor da dedigin gibi ne gerek var o kilolardayken 62 ye geçmek daha kolay akillandim ders oldu buda bana tekrardan ayni hatayi yapmam canim
Ben de 80 Den 88 e çıkıp 80 e geri inip 91 e hedef yükseliş yaptım şimdi geri 80 e umarim tekrar çıkışım olmaz . Valla kendimize eziyet etms oluyoruz iskence

Olsun bundan sonrasi icin sende ayni hataya düşmezsin boyle azimli okuduktan sonra gerisini de halledersin sen
Inşallah canım bu sefer hayatımda ilk kez böyleyim . Hiç bu kdr iyi diyet spor yapmamıştım istikrarla . Bende kendime sasiyorum. Bi de durunca ben hep bırakmıştım ondan hedefe ulaşamadım bu sefer öyle yapmayacağım yapmadım tmm yine 2 hafta bi alıp bi de sabit kalınca ağladım ama bırakmadım inmeye devam etti

Kahvaltı ve akşam yemeği 7 hurma, yoğurt öğlen tavuk salatası yedim kızlar. Umarım kötü etkilemez salata bakalım
Benimde dün ole bikac bisey oldu etkilemedi canım yapanlarada olmuş böyle onlarda vermişler hep genede gidiyor yani merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…