Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooh süpersin canım 400 gram sudan düş şuan bile 79sun artııkkk tartıl boşver ya ne güzel bu sefer sevindirdi seni nasıl bi irade gerek tartılmamak için bilmiyorum ama benimki bağımlılık oldu artık ahahahaah
Eski halini bilmediğim için bişey diyemicem ama şuan çok iyi havana hava katmış bence
Ben pes edene kadar diye düşünüyorum kızlar
kaçıncı gündesin canım tartıldın mı hiç

Bugün ilk gün canım. Suya konmadan yesenseydi hiç sorun olmadan diyeti tamamlardım da suya koyunca tadı biraz garip diye kendime güvenemiyorum.

Bugün ilk gün canım. Suya konmadan yesenseydi hiç sorun olmadan diyeti tamamlardım da suya koyunca tadı biraz garip diye kendime güvenemiyorum.
Hadi ya nasıl oluyo ki bekletince ben pek sevmem hurmayı ama kabaktan daha çok severim o yüzden başlıyım diyodum ya bide afedersiniz ama içinizde ishal olan oldu mu su da bekletince hurmanın o özelliği artıyo diye okudum doğru mu blonde ambition

Bende öyle bişey olmadı canım

Yok canım bir fark tek tadarsan oyle gibi ama zaten yoğurda karışıp gidiyor ve gene de çok fazla tatlı geliyor tadı bana ayrıca hepsini yapmadan sadece 7 tane ıslatıp bir öğün için deneyebilirsin ona göre diğer öğünlerini yaparsın ama biri si hiç kilo veremwdin suya koymadan yedim yada koyduğun suyuda içtim ondan mı oldu yazmış onuda soyliyeyim suya şekeri bırakıyor çünki öbür türlü çok fazla şeker alacağından belki faydası fazla olmaz aklında olsun

Ben yoğurda karıştırmadan sabah ilk hurmayı yedim canım aç karna ondan demekki tadı garip geldi. Yarın yoğurda karıştırıp yiyeyim. Ay iyiki söyledinnn.

Ben yoğurda karıştırmadan sabah ilk hurmayı yedim canım aç karna ondan demekki tadı garip geldi. Yarın yoğurda karıştırıp yiyeyim. Ay iyiki söyledinnn.
Ben bugün tarçında serptim öyle daha çok hoşuma gitti benim canım eğer tarçında seviyorsan öyle de den e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…