- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.381
Ne kdr sürede ne kdr veriliyomusBenimde dün ole bikac bisey oldu etkilemedi canım yapanlarada olmuş böyle onlarda vermişler hep genede gidiyor yani merak etme
Ooh süpersin canım 400 gram sudan düş şuan bile 79sun artııkkkBiz iyi olunca yani ben sen de olacaksin ama beraber veriyoruz .. Bu arada 80.2 çıktım 900 gr gitmiş çok mutluyum . Senin tartılma olayı bana bulaştı sanırım sabredemeyip tartıldım ben de 2 bardak su içmiştim bi de tartılmadan önce
Eski halini bilmediğim için bişey diyemicem ama şuan çok iyi havana hava katmış benceBen aslında siyah saç severim kuzum, gaza geldim 2 aydır sarıyım çok keskin bi dönüş olduğu İçin çok tepki aldım şu şekilde
“Ah o saçlar taranır mı sarı renge boyanır mı
Ne güzel türküleri var memleketimin
Ben pes edene kadar diye düşünüyorum kızlar
Ay o zaman çok sevindim canımBenimde dün ole bikac bisey oldu etkilemedi canım yapanlarada olmuş böyle onlarda vermişler hep genede gidiyor yani merak etme
Bugün ilk gün canım. Suya konmadan yesenseydi hiç sorun olmadan diyeti tamamlardım da suya koyunca tadı biraz garip diye kendime güvenemiyorum.Ooh süpersin canım 400 gram sudan düş şuan bile 79sun artııkkktartıl boşver ya ne güzel bu sefer sevindirdi seni nasıl bi irade gerek tartılmamak için bilmiyorum ama benimki bağımlılık oldu artık ahahahaah
Eski halini bilmediğim için bişey diyemicem ama şuan çok iyi havana hava katmış bence
kaçıncı gündesin canım tartıldın mı hiç
Hadi ya nasıl oluyo ki bekletince ben pek sevmem hurmayı ama kabaktan daha çok severim o yüzden başlıyım diyodum ya bide afedersiniz ama içinizde ishal olan oldu mu su da bekletince hurmanın o özelliği artıyo diye okudum doğru muBugün ilk gün canım. Suya konmadan yesenseydi hiç sorun olmadan diyeti tamamlardım da suya koyunca tadı biraz garip diye kendime güvenemiyorum.
Bende öyle bişey olmadı canımHadi ya nasıl oluyo ki bekletince ben pek sevmem hurmayı ama kabaktan daha çok severim o yüzden başlıyım diyodum ya bide afedersiniz ama içinizde ishal olan oldu mu su da bekletince hurmanın o özelliği artıyo diye okudum doğru mublonde ambition
Oh tamam o zaman canım özellikle evde olcagım günlere ayarlıyımda bi sakatlık olmasın diyodum bendeBende öyle bişey olmadı canım
Canım kilo azaldikca daha azgidiyor ondan senin kiloda harika verenler zaten 3-4 günde 4kilo bile veren okudum ben kuzucum kk dan hurma diyeti ile zayiflayanlar diye gir bak oku istersenNe kdr sürede ne kdr veriliyomus
Yok canım bir fark tek tadarsan oyle gibi ama zaten yoğurda karışıp gidiyor ve gene de çok fazla tatlı geliyor tadı bana ayrıca hepsini yapmadan sadece 7 tane ıslatıp bir öğün için deneyebilirsin ona göre diğer öğünlerini yaparsın ama biri si hiç kilo veremwdin suya koymadan yedim yada koyduğun suyuda içtim ondan mı oldu yazmış onuda soyliyeyim suya şekeri bırakıyor çünki öbür türlü çok fazla şeker alacağından belki faydası fazla olmaz aklında olsunBugün ilk gün canım. Suya konmadan yesenseydi hiç sorun olmadan diyeti tamamlardım da suya koyunca tadı biraz garip diye kendime güvenemiyorum.
Ben yoğurda karıştırmadan sabah ilk hurmayı yedim canım aç karna ondan demekki tadı garip geldi. Yarın yoğurda karıştırıp yiyeyim. Ay iyiki söyledinnn.Yok canım bir fark tek tadarsan oyle gibi ama zaten yoğurda karışıp gidiyor ve gene de çok fazla tatlı geliyor tadı bana ayrıca hepsini yapmadan sadece 7 tane ıslatıp bir öğün için deneyebilirsin ona göre diğer öğünlerini yaparsın ama biri si hiç kilo veremwdin suya koymadan yedim yada koyduğun suyuda içtim ondan mı oldu yazmış onuda soyliyeyim suya şekeri bırakıyor çünki öbür türlü çok fazla şeker alacağından belki faydası fazla olmaz aklında olsun
Ben bugün tarçında serptim öyle daha çok hoşuma gitti benim canım
Ben yoğurda karıştırmadan sabah ilk hurmayı yedim canım aç karna ondan demekki tadı garip geldi. Yarın yoğurda karıştırıp yiyeyim. Ay iyiki söyledinnn.
Tarçını çok seviyorum canım.Ben bugün tarçında serptim öyle daha çok hoşuma gitti benim canımeğer tarçında seviyorsan öyle de den e
Çok.zor.bisey ya . Hurma da sevmem ben dayanamam snirim helal.olsunCanım kilo azaldikca daha azgidiyor ondan senin kiloda harika verenler zaten 3-4 günde 4kilo bile veren okudum ben kuzucum kk dan hurma diyeti ile zayiflayanlar diye gir bak oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?