Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

miiikemmmeeelllsssiiiiinnn
ramazan bitsin belki bayramda bende yaparım
k.valideye gidicez zaten yemek olmaz orda bende aç kalmamış olurum

bende mi yapsam diye düşünüyorum kaç tane hurma yedin 1 günde kahvaltıda mı hurma yiyorsun

bende mi yapsam diye düşünüyorum kaç tane hurma yedin 1 günde kahvaltıda mı hurma yiyorsun
Canım 3öğün ve her öğün de 1kase yoğurda 7hurma
Ama hurmaları 1gun önceden suda beklet şekeri suya bırakıyor hemd3 kendide şişip daha doyurucu bir hale aldırıyor liflerden dolayı çok tok tutucu benim 5 hurma 6hurma koydugumda oluyor 7de oluyor canım 7daha iyidir zaten ben çok tatlı olduğu için bir iki az atıyorum bazen bazen tam atıyorum ama benim hem kaçamakları da oldu mesela sütlü kahve içmeye devam ettim yada bir er kaşık tattığım yemekler oldu vs. Masum şeylerden çok minik dışına çıktım da yani ama ona rahmen tüm ödemi aldı canım bir kaç gündür çok ciddi ödemim var dı kesinlikle tavsiye ederim

günaydın canım

senin kilo durumun ne bakıyım
bu hafta mutlaka ekside olmalısın sana güveniyorum

canım nasıl gidiyor
bu hafta giriyor musun listeye
dün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum işte

Dün ki menüm =
3öğün 1'er kase yoğurda 7şer adet hurma
Yine form çay ve 60dakika kondisyon bisikleti +kızımı parkta oynatırken park aletleri ile baya bacak çalıştım

Diyet dışı olarak da yine sütlü çözünebilir kahve ve
Gün içinde ağzıma 1 çilek attım,kuzu saç kavurma dan 1kaşık pişirirken tatdım,Akşam da çorbadan 5-6 yemek kaşığı içtim masum kaçamaklarım

dün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum işte
Orkide geliyorum 63.9 um canım 2kilo kalmış aramız da ayyy bu sefer beraber mezun oluruz belki de sen kaç kilo olmak istiyorsun canım

Ben sabah tartıldım canım 600 gr gitmiş birde regliyim iki gün daha yapsaydım 1 kilo gidecekmiş dün et yedim yinede gitmiş çok sevindim

63 u gordun sonunda süper ya çok sevindim

canım en doğrusunu sen bilirsin nasıl güveniyormusun kendine
2 ay çıkamıyorsun girmen durumunda onuda düşün
Canım izine ayrılınca sabit kiloda yada daha altın da isek bile 15gün mü dolması gerikiyor du nasıl dı ben de 15haziran da Antalya ya giderken mezuniyet yerine izne mi ayrılsam diyorum ne dersin bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…