- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.401
maşallah cnm gayet iyi duruyorsun
günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız
senin kilo durumun ne bakıyımGünaydın eksi tartısı mücadelesi veren arkadaşlarım
canım nasıl gidiyormaşallah cnm gayet iyi duruyorsun
Sağol canım benim inslh karşılığını alırımÇok.zor.bisey ya . Hurma da sevmem ben dayanamam snirim helal.olsun
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın fıstıklar ❤❤❤❤Günaydın eksi tartısı mücadelesi veren arkadaşlarım
2.gün sonucum 63.9ödemlerim gitti
Biraz da yağ atarım inslh harika olurbenim gibi ölçüm yaptıran arkadaşlar hurma diyetinde yağdan da vermisler ender saraç da yağ koyamıyor diyor du bakalım sonuçlar ne çıkacak bugün de devam 3.güne başladık
bende mi yapsam diye düşünüyorum kaç tane hurma yedin 1 günde kahvaltıda mı hurma yiyorsun2.gün sonucum 63.9ödemlerim gitti
Biraz da yağ atarım inslh harika olurbenim gibi ölçüm yaptıran arkadaşlar hurma diyetinde yağdan da vermisler ender saraç da yağ koyamıyor diyor du bakalım sonuçlar ne çıkacak bugün de devam 3.güne başladık
Canım 3öğün ve her öğün de 1kase yoğurda 7hurmabende mi yapsam diye düşünüyorum kaç tane hurma yedin 1 günde kahvaltıda mı hurma yiyorsun
Gunaydin canimGünaydın eksi tartısı mücadelesi veren arkadaşlarım
Gunaydin fıstığım ben iyiyim bugun ya iftara gidecegiz yada bize gelecekler belli degilGünaydın kızlar nasılsınız
Gunaydinn canimGünaydın fıstıklar ❤❤❤❤
dün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum iştegünaydın canım
senin kilo durumun ne bakıyım
bu hafta mutlaka ekside olmalısın sana güveniyorum
canım nasıl gidiyor
bu hafta giriyor musun listeye
haha kaynanamdan ben de hep kılo vermiş olarak dönerimmiiikemmmeeelllsssiiiiinnn
ramazan bitsin belki bayramda bende yaparım
k.valideye gidicez zaten yemek olmaz orda bende aç kalmamış olurum
Orkide geliyorumdün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum işte
dün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum işte
Ben sabah tartıldım canım 600 gr gitmişE ELF_LR35 sen hala tartılmadın mıberaber baslamaistik iki gün bitti seninde sonuç ne canm?
ucukgenclik sen de tartıldın mı bir günlük sonuç?
melisa- başladın mı?
magickk sana ne kadar fark ettirdi canım ?
63 u gordun sonunda süper ya çok sevindim2.gün sonucum 63.9ödemlerim gitti
Canım izine ayrılınca sabit kiloda yada daha altın da isek bile 15gün mü dolması gerikiyor du nasıl dıcanım en doğrusunu sen bilirsin nasıl güveniyormusun kendine
2 ay çıkamıyorsun girmen durumunda onuda düşün
ay tek olmadığıma sevindimhaha kaynanamdan ben de hep kılo vermiş olarak dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?