- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.421
Aynen bende kaçamağa rahmen ilk gün 600grm ikinci gün de toplam 1kilo gitmiş olduBen sabah tartıldım canım 600 gr gitmişbirde regliyim iki gün daha yapsaydım 1 kilo gidecekmiş dün et yedim yinede gitmiş çok sevindim
cnm hep 55 olamk istiyodum ama su an 57 bile yeter diyorum benim kırmam lazım ilk üç gün 61.5i gördüm şimdi 61.8 kabızlık da var tabi ama bilemiyorum sen beni geçersin keşke spor yapabilsem aslında 10 gün oldu tv izleyene kadar spor yapabilirim en azından yürüyüşOrkide geliyorum63.9 um canım 2kilo kalmış aramız da ayyy bu sefer beraber mezun oluruz belki de sen kaç kilo olmak istiyorsun canım
kaptanlığımın ilk gününde zor sorularla geliyorsunCanım izine ayrılınca sabit kiloda yada daha altın da isek bile 15gün mü dolması gerikiyor du nasıl dıben de 15haziran da Antalya ya giderken mezuniyet yerine izne mi ayrılsam diyorum ne dersin bilemedim
bizde öyle değil de damak tadımız pek uymuyor onlarla cnm tat tuz baharat yok onlarda sorsan onlarda beni beğenmezay tek olmadığıma sevindim
kapı kapı yemek olabilecek akraba geziyoruz cümbür cemaat(haa 4 kadın var evde bu arada)
başta ben yapıyordum ama olacak gibi değil bende bıraktım
❤❤❤❤❤❤❤❤ 62 yi görürsem tam rahatlıycam ooohhh beee dicem canım63 u gordun sonunda süper ya çok sevindim
ne zaman bildirmem gerekir takıma gireceğimi akşam spor deniycem yapabilirsem takıma da girerim öbür türlü veremem zatencanım en doğrusunu sen bilirsin nasıl güveniyormusun kendine
2 ay çıkamıyorsun girmen durumunda onuda düşün
vayy süpersin magicBen sabah tartıldım canım 600 gr gitmişbirde regliyim iki gün daha yapsaydım 1 kilo gidecekmiş dün et yedim yinede gitmiş çok sevindim
bizde olsa da beğenmesem keşkebizde öyle değil de damak tadımız pek uymuyor onlarla cnm tat tuz baharat yok onlarda sorsan onlarda beni beğenmez
kaptanlığımın ilk gününde zor sorularla geliyorsun
zaten izin aldıktan sonra 2 hafta bekleyip 3. hafta girebiliyorsun
bu sürede izne ayrıldıgın kilonun altındaysan 3. hafta girebiliyorsun
ama üstündeysen verip öle giriyorsun
orkide altında olduğu için istediğinde direk girebilir
olur canım 15 haziranda 60 olursun ama daha mı inmek hedefin
cuma günü canımne zaman bildirmem gerekir takıma gireceğimi akşam spor deniycem yapabilirsem takıma da girerim öbür türlü veremem zaten
Yok canım bugün hastaneye gitçemde sonra da misafirliğe ondam yarın başlıcam sende durum nasıl tartıldın mı sabah@ELF_LR35 sen hala tartılmadın mıberaber baslamaistik iki gün bitti seninde sonuç ne canm?
@ucukgenclik sen de tartıldın mı bir günlük sonuç?
melisa- başladın mı?
@magickk sana ne kadar fark ettirdi canım ?
Ozman giderken kilom 61.5 yada daha altı olursa direk mezun mu olayım ben dönünce liste dışı mı 60ların altına geçmeye devam edeyim acaba zaten izin alırsam da 2hafta zaten tatil de olcam 2haftayı bitirip dönünce de 1hafta zaten ödem atmak için detoks yapsam zaten 3.hafta girerim aynen zaten öncesi giremem her açıdan o uygun ama hangini yapmam daha iyi bilemedim kaptan olmak kolay değil aklım da ki soruların hepsini tek tek cevaplıycaksin bir yere kaçamazsın cevap ver bana cevap ver
maalesef cnmbizde olsa da beğenmesem keşke
bu bayram gidecek misin?
63.9Yok canım bugün hastaneye gitçemde sonra da misafirliğe ondam yarın başlıcam sende durum nasıl tartıldın mı sabah
benimde şimdiden karnıma ağrılar giriyormaalesef cnm
Tabi canim okurum paylasim alanina da bakiyorum ara arahtc71 kuzum müsait bi zamanında karar defterini okurmusun?
bir de cuma listesinin paylaşma alanını da takip edersen benim gözümden kaçan şeyler olursa sen müdahale edersin
süpersin senTabi canim okurum paylasim alanina da bakiyorum ara ara
Ben onceden oraya da bakiyordumsüpersin sen
ara ara katılmak isteyenler sayfasına bakıp bi kaç minnak aday bulsak iyi olur şu an elimizde hiç yok
hem taze kan hepimiz için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?