Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sabah tartıldım canım 600 gr gitmiş birde regliyim iki gün daha yapsaydım 1 kilo gidecekmiş dün et yedim yinede gitmiş çok sevindim
Aynen bende kaçamağa rahmen ilk gün 600grm ikinci gün de toplam 1kilo gitmiş oldu benim de et kaçamağı oldu dün bu akşam da köfte yapcam yine 1tane köfte yicem sütlü kahvemi de içiyorum

Orkide geliyorum 63.9 um canım 2kilo kalmış aramız da ayyy bu sefer beraber mezun oluruz belki de sen kaç kilo olmak istiyorsun canım
cnm hep 55 olamk istiyodum ama su an 57 bile yeter diyorum benim kırmam lazım ilk üç gün 61.5i gördüm şimdi 61.8 kabızlık da var tabi ama bilemiyorum sen beni geçersin keşke spor yapabilsem aslında 10 gün oldu tv izleyene kadar spor yapabilirim en azından yürüyüş

Canım izine ayrılınca sabit kiloda yada daha altın da isek bile 15gün mü dolması gerikiyor du nasıl dı ben de 15haziran da Antalya ya giderken mezuniyet yerine izne mi ayrılsam diyorum ne dersin bilemedim
kaptanlığımın ilk gününde zor sorularla geliyorsun
zaten izin aldıktan sonra 2 hafta bekleyip 3. hafta girebiliyorsun
bu sürede izne ayrıldıgın kilonun altındaysan 3. hafta girebiliyorsun
ama üstündeysen verip öle giriyorsun
orkide altında olduğu için istediğinde direk girebilir
olur canım 15 haziranda 60 olursun ama daha mı inmek hedefin

ay tek olmadığıma sevindim
kapı kapı yemek olabilecek akraba geziyoruz cümbür cemaat (haa 4 kadın var evde bu arada)
başta ben yapıyordum ama olacak gibi değil bende bıraktım
bizde öyle değil de damak tadımız pek uymuyor onlarla cnm tat tuz baharat yok onlarda sorsan onlarda beni beğenmez

Ozman giderken kilom 61.5 yada daha altı olursa direk mezun mu olayım ben dönünce liste dışı mı 60ların altına geçmeye devam edeyim acaba zaten izin alırsam da 2hafta zaten tatil de olcam 2haftayı bitirip dönünce de 1hafta zaten ödem atmak için detoks yapsam zaten 3.hafta girerim aynen zaten öncesi giremem her açıdan o uygun ama hangini yapmam daha iyi bilemedim kaptan olmak kolay değil aklım da ki soruların hepsini tek tek cevaplıycaksin bir yere kaçamazsın cevap ver bana cevap ver

ne zaman bildirmem gerekir takıma gireceğimi akşam spor deniycem yapabilirsem takıma da girerim öbür türlü veremem zaten
cuma günü canım
tamam sen nasıl istersen
liste stres yapıyor dersen minnak aday listesinede gireriz seninle (bizden başka kimse yok zaten takılırız )

o zaman izne ayırırız seni dönüncede kilo durumuna göre bakarız
şimdi mezun oldum havalarına girip yeme içmene dikkat etmezsin sen

kızlar diyorum ki
menü ve spor bildirimlerimiz için ayrı bi topik açıp oraya yazalım
(sohbet arasında kaybolmasın yaptığımız kaçamaklar istiyorum )
o topikte sadece menü ve spor yazıp değerlendirme kısmını yine burdan yaparız
şamata gır gıra yine burdan devam edip orda sohbet yasak olsun diyorum
böylece biz bir üye bu hafta ne yemiş ne içmiş daha rahat görebiliriz
nasıl olur sizce de ?

süpersin sen
ara ara katılmak isteyenler sayfasına bakıp bi kaç minnak aday bulsak iyi olur şu an elimizde hiç yok
hem taze kan hepimiz için iyi olur
Ben onceden oraya da bakiyordum hatta drotty kaptanken bir tanesini görmüştüm yeni yazmış kimse daha cagirmamis dedim yazsam ayip olur mu ki sonra sadece kaptanlar yaziyor diye yazmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…