Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen bende kaçamağa rahmen ilk gün 600grm ikinci gün de toplam 1kilo gitmiş oldu benim de et kaçamağı oldu dün bu akşam da köfte yapcam yine 1tane köfte yicem sütlü kahvemi de içiyorum
Bu hurma diyeti çok ıyiymis gerçekten canım bayram sonrası belki 2 gün yapabilirim seninde çok az kaldı yaza rahat gireceksin

Valla bence baya mantikli

Tekrar tartıldım da sanırım.bu 80.2 dun doğru değildi o kdr da sevinmiştim yine tartıldımmalesef 400 gr çok cıktı 80.6 .
Ama adet başladı bugün . Of of bu haftada 79 u göremeyeceğim
Hemen panikleme daha 2gün var ve adet olduğun için 2gun hep ödem filan da atılacak yani eğer hiç kamak yapmaz isen görürsün 79 u canım gerçekten istiyorsan iki gün de tatlı,pirinç,bulgur,ekmek ve türevlerinden uzak dur ozaman kesin görürsün

Ölüm diyeti ypicm Aynn onları asla yemem . Cuma o 79 girulecekkk ins ama 2 günde 700 gr gdermiki

Tamam olur tabi yapalım bayramda kesin kilo alacağım için en azından ödemi atarız
Öyle düşünme ya herşeye tadımlık bakarsın . Yada çok sevdiğim birseyi seçip biraz ondan yersin . Akşam da egzersz yaparsın . Yemekleri de hafif yersen almazsın bnce . Bn de kaç gündür hiç iyi değildim . Iftar sonrası dondurma , diyet tatli , puding kendimi tutamadım ilk hafta . Oruç sebebiyle iftarda hergün ekmek yemesem de pilav yedim 5 gün spor ypiyorken 4 gün yapabildim. Bütün gün hareketsiz evde yattım . Hatta 2 gün önce iftara davetliydim sofrada kıymalı pide sarmadan başka yiyecek yoktu mecbur yedim onlardan azar azar akşamında kahve yanında 3 4 küçük lokum yedim . Adet olunca 2 3 gun başlama süresi derken sporumu çok sağlam yaptım bu 2 gün boyunca. Bugün cumaya göre 500 gr az çıktım dmkki hic kotu seyler yemesem daha cok olcakti yani . Almisimdir diyordum ama vücudumdan vermisim gibi görülüyordu . Dayanamadım tartıldım dün 80.2 malesef bugün 80.6 cıktı .
Yanı şartlandırma kendini herşeyin miktarı ve spor çok önemli ayarlarsan almazsin

Ölüm diyeti ypicm Aynn onları asla yemem . Cuma o 79 girulecekkk ins ama 2 günde 700 gr gdermiki
Canım magickk ve ben 1er günde 600-700 grm verdik bak eğer sıfır tuz ve karbonhidrat olursa bir iki günde çok rahat gider canım kendi yediklerine tuz hiç koyma birde iftar sonrası maydonoz limon kaynat iç müthiş ödem atıyor

Gunaydin canim

Gunaydin fıstığım ben iyiyim bugun ya iftara gidecegiz yada bize gelecekler belli degil senin işler ne alemde nasil gidiyor

Gunaydinn canim
bugün tembellik yapıyorum hafifledi sayılır haftaya tekrar başlıyor bayramda 10 gün tatil var haziranın işlerini hafifletmeye çalışıyorum şimdiden

kaç gün yaptın benimde yapasın var da patates mi kabak mı yoksa hurma mı yapsam diye düşünüyorum

Adeti arttirirmiki kan sulandriyoya tmm denerim

kaç gün yaptın benimde yapasın var da patates mi kabak mı yoksa hurma mı yapsam diye düşünüyorum
Kabağın tadı ve kokusu bana göre o şekilde çok kötü geldi onu ben yapamam mesela ondansa patatesi gene yapabiliyorum ama hurma onlara göre çok çok daha kolay çok cokndaha lezzetli ve çok çok daha doyurucu bence canım benim direk favorim oldu çünkü hem tok hem lezzetli hemde etkisi hepsinden iyi geldi bana ama kişiye göre değişir mi bilemem etki açısından kabağı yapmadığım için kıyaslama yapamam etkisi nasl olur diye ama ben keyif alarak devam ediyorum şuan 3.günümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…