- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.441
çalışkan öğrenci seniBen onceden oraya da bakiyorumhatta drotty kaptanken bir tanesini görmüştüm yeni yazmış kimse daha cagirmamis dedim yazsam ayip olur mu ki sonra sadece kaptanlar yaziyor diye yazmadim
Bu hurma diyeti çok ıyiymis gerçekten canım bayram sonrası belki 2 gün yapabilirim seninde çok az kaldı yaza rahat gireceksinAynen bende kaçamağa rahmen ilk gün 600grm ikinci gün de toplam 1kilo gitmiş oldubenim de et kaçamağı oldu dün bu akşam da köfte yapcam yine 1tane köfte yicem sütlü kahvemi de içiyorum
Inşallah alırsın ciddenSağol canım benim inslh karşılığını alırım
kızlar diyorum ki
menü ve spor bildirimlerimiz için ayrı bi topik açıp oraya yazalım
(sohbet arasında kaybolmasın yaptığımız kaçamaklaristiyorum )
o topikte sadece menü ve spor yazıp değerlendirme kısmını yine burdan yaparız
şamata gır gıra yine burdan devam edip orda sohbet yasak olsun diyorum
böylece biz bir üye bu hafta ne yemiş ne içmiş daha rahat görebiliriz
nasıl olur sizce de ?
inşallah canım yaaaBu hurma diyeti çok ıyiymis gerçekten canım bayram sonrası belki 2 gün yapabilirim seninde çok az kaldı yaza rahat gireceksin
Hemen panikleme daha 2gün var ve adet olduğun için 2gun hep ödem filan da atılacak yani eğer hiç kamak yapmaz isen görürsün 79 u canım gerçekten istiyorsan iki gün de tatlı,pirinç,bulgur,ekmek ve türevlerinden uzak dur ozaman kesin görürsünTekrar tartıldım da sanırım.bu 80.2 dun doğru değildi o kdr da sevinmiştimyine tartıldımmalesef 400 gr çok cıktı 80.6 .
Ama adet başladı bugün . Of of bu haftada 79 u göremeyeceğim
Ölüm diyeti ypicm Aynn onları asla yemem . Cuma o 79 girulecekkk ins ama 2 günde 700 gr gdermikiHemen panikleme daha 2gün var ve adet olduğun için 2gun hep ödem filan da atılacak yani eğer hiç kamak yapmaz isen görürsün 79 u canım gerçekten istiyorsan iki gün de tatlı,pirinç,bulgur,ekmek ve türevlerinden uzak dur ozaman kesin görürsün
Tamam olur tabi yapalım bayramda kesin kilo alacağım için en azından ödemi atarızinşallah canım yaaa❤
Bende bayram sonrası tekrar yapıcam canımbayram sonrası gene birlikte yapalım
Öyle düşünme ya herşeye tadımlık bakarsın . Yada çok sevdiğim birseyi seçip biraz ondan yersin . Akşam da egzersz yaparsın . Yemekleri de hafif yersen almazsın bnce . Bn de kaç gündür hiç iyi değildim . Iftar sonrası dondurma , diyet tatli , puding kendimi tutamadım ilk hafta . Oruç sebebiyle iftarda hergün ekmek yemesem de pilav yedim 5 gün spor ypiyorken 4 gün yapabildim. Bütün gün hareketsiz evde yattım . Hatta 2 gün önce iftara davetliydim sofrada kıymalı pide sarmadan başka yiyecek yoktu mecbur yedim onlardan azar azar akşamında kahve yanında 3 4 küçük lokum yedim . Adet olunca 2 3 gun başlama süresi derken sporumu çok sağlam yaptım bu 2 gün boyunca. Bugün cumaya göre 500 gr az çıktım dmkki hic kotu seyler yemesem daha cok olcakti yani . Almisimdir diyordum ama vücudumdan vermisim gibi görülüyordu . Dayanamadım tartıldım dün 80.2 malesef bugün 80.6 cıktı .Tamam olur tabi yapalım bayramda kesin kilo alacağım için en azından ödemi atarız
CanımÖlüm diyeti ypicm Aynn onları asla yemem . Cuma o 79 girulecekkk ins ama 2 günde 700 gr gdermiki
bugün tembellik yapıyorum hafifledi sayılır haftaya tekrar başlıyor bayramda 10 gün tatil var haziranın işlerini hafifletmeye çalışıyorum şimdidenGunaydin canim
Gunaydin fıstığım ben iyiyim bugun ya iftara gidecegiz yada bize gelecekler belli degilsenin işler ne alemde nasil gidiyor
Gunaydinn canim
Tatil dönüşleri de yaparız bunuTamam olur tabi yapalım bayramda kesin kilo alacağım için en azından ödemi atarız
kaç gün yaptın benimde yapasın var da patates mi kabak mı yoksa hurma mı yapsam diye düşünüyorumCanım 3öğün ve her öğün de 1kase yoğurda 7hurma
Ama hurmaları 1gun önceden suda beklet şekeri suya bırakıyor hemd3 kendide şişip daha doyurucu bir hale aldırıyor liflerden dolayı çok tok tutucu benim 5 hurma 6hurma koydugumda oluyor 7de oluyor canım 7daha iyidir zaten ben çok tatlı olduğu için bir iki az atıyorum bazen bazen tam atıyorum ama benim hem kaçamakları da oldu mesela sütlü kahve içmeye devam ettim yada bir er kaşık tattığım yemekler oldu vs. Masum şeylerden çok minik dışına çıktım da yani ama ona rahmen tüm ödemi aldı canım bir kaç gündür çok ciddi ödemim var dı kesinlikle tavsiye ederim
Adeti arttirirmiki kan sulandriyoya tmm denerimCanımmagickk ve ben 1er günde 600-700 grm verdik bak eğer sıfır tuz ve karbonhidrat olursa bir iki günde çok rahat gider canım kendi yediklerine tuz hiç koyma birde iftar sonrası maydonoz limon kaynat iç müthiş ödem atıyor
Bi tek çorba icicem öğlen akşam bi de tadimlik esime ysptigim ymklerden bakarim o kdr ins bakalim drmek kolay ypmak asil olayTatil dönüşleri de yaparız bunu
Kabağın tadı ve kokusu bana göre o şekilde çok kötü geldi onu ben yapamam mesela ondansa patatesi gene yapabiliyorum ama hurma onlara göre çok çok daha kolay çok cokndaha lezzetli ve çok çok daha doyurucu bence canım benim direk favorim oldu çünkü hem tok hem lezzetli hemde etkisi hepsinden iyi geldi banakaç gün yaptın benimde yapasın var da patates mi kabak mı yoksa hurma mı yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?