Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiki tadımlık bakıcam zaten şu an hep öyle yapıyorum artık kilo vermeye çalışmıyorum benim için kilomu korumak önemli olan ama bayramda spor falan yapamam ki en azından bitiminde detoks yapıp ödemi atmak normalde dediğin gibi sporla destekledigimde kilo almiyorum seninde kilonun fazla çıkması regl yinede iyisin bazısı iki kilo bile fazla çıkıyor haftaya da atmış olursun

Kabak bana ters tepti felaket mide ağrısı yaşadım bilmiyorum nedense hurmada hiç sıkıntı olmadı sadece tatlılığı baydı ama acayip tok tuttu

Kabak bana ters tepti felaket mide ağrısı yaşadım bilmiyorum nedense hurmada hiç sıkıntı olmadı sadece tatlılığı baydı ama acayip tok tuttu
Bende aynı şeyi demiştim ya sana çok tatlı diye başka herşeyi kolay ve güzel zaten ama ben bugünbol tarçında atıp karıştırdıktan sonra buzlukta biraz beklettim baya soğuk soğuk buz gibi olunca yedim böyle güzel oldu dondurma gibi sıcakta iyi gitti

Kabak tadı biraz kötü gelmeye başladı bana yoksa kabakta güzel veriyordum .
diyetisyen kontrolün ne oldu sonucu paylaştın mı burda ben mi kaçırdım yoksa

dün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum işte
61.8 mi benim hedeften bile az tebrik ederim canim 63 lerdeydin demi
çalışkan öğrenci seni
bende geçen gün tam yazacakken drdotty yazdı çok güldüm
Kimseye kaptirmayiz minnaklari
Bu arada chatos muydu tam yazamadiysam da bilmiyorum o vardi ne oldu yazmiyor hic

61.8 mi benim hedeften bile az tebrik ederim canim 63 lerdeydin demi

Kimseye kaptirmayiz minnaklari
Bu arada chatos muydu tam yazamadiysam da bilmiyorum o vardi ne oldu yazmiyor hic
O yalan oldu arden de öyle kilo bildirimi de yapmıyorlardı gelirler ise aklında olsun takıma kabul ederken 2 kere düşünün . listeye girerlerse sıkıntı yaratrlar

bugün tembellik yapıyorum hafifledi sayılır haftaya tekrar başlıyor bayramda 10 gün tatil var haziranın işlerini hafifletmeye çalışıyorum şimdiden
Oh yap tabi canim bende tembellik yapiyorum ciceklerimi suladim bir tanesi cok guzel açmış atarim resmini

Inş cnm . Kilo korumadaysan dert etme ya darısı basimiza

Kabak tadı biraz kötü gelmeye başladı bana yoksa kabakta güzel veriyordum .
diyetisyen kontrolün ne oldu sonucu paylaştın mı burda ben mi kaçırdım yoksa
Hayır zaten diyet 1haftadan fazladır hiç yapmadığım için gitmedim çok ödemim var di zaten yedim ve cumada +cikmisdim ondan gitme geregi duymadim ama simdi hurma diyetini bitirince gitcem bu cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…