- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.461
Tabiki tadımlık bakıcam zaten şu an hep öyle yapıyorum artık kilo vermeye çalışmıyorum benim için kilomu korumak önemli olan ama bayramda spor falan yapamam ki en azından bitiminde detoks yapıp ödemi atmak normalde dediğin gibi sporla destekledigimde kilo almiyorum seninde kilonun fazla çıkması regl yinede iyisin bazısı iki kilo bile fazla çıkıyor haftaya da atmış olursunÖyle düşünme ya herşeye tadımlık bakarsın . Yada çok sevdiğim birseyi seçip biraz ondan yersin . Akşam da egzersz yaparsın . Yemekleri de hafif yersen almazsın bnce . Bn de kaç gündür hiç iyi değildim . Iftar sonrası dondurma , diyet tatli , puding kendimi tutamadım ilk hafta . Oruç sebebiyle iftarda hergün ekmek yemesem de pilav yedim 5 gün spor ypiyorken 4 gün yapabildim. Bütün gün hareketsiz evde yattım . Hatta 2 gün önce iftara davetliydim sofrada kıymalı pide sarmadan başka yiyecek yoktu mecbur yedim onlardan azar azar akşamında kahve yanında 3 4 küçük lokum yedim . Adet olunca 2 3 gun başlama süresi derken sporumu çok sağlam yaptım bu 2 gün boyunca. Bugün cumaya göre 500 gr az çıktım dmkki hic kotu seyler yemesem daha cok olcakti yani . Almisimdir diyordum ama vücudumdan vermisim gibi görülüyordu . Dayanamadım tartıldım dün 80.2 malesef bugün 80.6 cıktı .
Yanı şartlandırma kendini herşeyin miktarı ve spor çok önemli ayarlarsan almazsin
Kabak bana ters tepti felaket mide ağrısı yaşadım bilmiyorum nedense hurmada hiç sıkıntı olmadı sadece tatlılığı baydı ama acayip tok tuttuKabağın tadı ve kokusu bana göre o şekilde çok kötü geldi onu ben yapamam mesela ondansa patatesi gene yapabiliyorum ama hurma onlara göre çok çok daha kolay çok cokndaha lezzetli ve çok çok daha doyurucu bence canım benim direk favorim oldu çünkü hem tok hem lezzetli hemde etkisi hepsinden iyi geldi banaama kişiye göre değişir mi bilemem etki açısından kabağı yapmadığım için kıyaslama yapamam etkisi nasl olur diye ama ben keyif alarak devam ediyorum şuan 3.günümdeyim
Bende aynı şeyi demiştim ya sana çok tatlı diye başka herşeyi kolay ve güzel zaten ama ben bugünbol tarçında atıp karıştırdıktan sonra buzlukta biraz beklettim baya soğuk soğuk buz gibi olunca yedim böyle güzel oldu dondurma gibi sıcakta iyi gittiKabak bana ters tepti felaket mide ağrısı yaşadım bilmiyorum nedense hurmada hiç sıkıntı olmadı sadece tatlılığı baydı ama acayip tok tuttu
Kabak tadı biraz kötü gelmeye başladı bana yoksa kabakta güzel veriyordum .Kabağın tadı ve kokusu bana göre o şekilde çok kötü geldi onu ben yapamam mesela ondansa patatesi gene yapabiliyorum ama hurma onlara göre çok çok daha kolay çok cokndaha lezzetli ve çok çok daha doyurucu bence canım benim direk favorim oldu çünkü hem tok hem lezzetli hemde etkisi hepsinden iyi geldi banaama kişiye göre değişir mi bilemem etki açısından kabağı yapmadığım için kıyaslama yapamam etkisi nasl olur diye ama ben keyif alarak devam ediyorum şuan 3.günümdeyim
61.8 mi benim hedeften bile azdün tartıldım 61.8 im gireyim mi cnm bilemedim ki girdikten sonra kılo verme y,ine durursa takımı kötü etkiliyorum işte
Kimseye kaptirmayiz minnaklariçalışkan öğrenci seni
bende geçen gün tam yazacakken drdotty yazdı çok güldüm
O yalan oldu arden de öyle kilo bildirimi de yapmıyorlardı gelirler ise aklında olsun takıma kabul ederken 2 kere düşünün . listeye girerlerse sıkıntı yaratrlar61.8 mi benim hedeften bile aztebrik ederim canim 63 lerdeydin demi
Kimseye kaptirmayiz minnaklari
Bu arada chatos muydu tam yazamadiysam da bilmiyorum o vardi ne oldu yazmiyor hic
Tamam canimO yalan oldu arden de öyle kilo bildirimi de yapmıyorlardı gelirler ise aklında olsun takıma kabul ederken 2 kere düşünün . listeye girerlerse sıkıntı yaratrlar
esas bizim aurois mi neydiO yalan oldu arden de öyle kilo bildirimi de yapmıyorlardı gelirler ise aklında olsun takıma kabul ederken 2 kere düşünün . listeye girerlerse sıkıntı yaratrlar
Oh yap tabi canim bende tembellik yapiyorum ciceklerimi suladim bir tanesi cok guzel açmışbugün tembellik yapıyorum hafifledi sayılır haftaya tekrar başlıyor bayramda 10 gün tatil var haziranın işlerini hafifletmeye çalışıyorum şimdiden
O benim aklimdan cikmis kuzum pek hatirlayamadimesas bizim aurois mi neydio ne oldu
minnaklardan mezun olacaktı :))
evet cnm 63 64 gidip geliyordumn61.8 mi benim hedeften bile aztebrik ederim canim 63 lerdeydin demi
Kimseye kaptirmayiz minnaklari
Bu arada chatos muydu tam yazamadiysam da bilmiyorum o vardi ne oldu yazmiyor hic
Inş cnm . Kilo korumadaysan dert etme ya darısı basimizaTabiki tadımlık bakıcam zaten şu an hep öyle yapıyorum artık kilo vermeye çalışmıyorum benim için kilomu korumak önemli olan ama bayramda spor falan yapamam ki en azından bitiminde detoks yapıp ödemi atmak normalde dediğin gibi sporla destekledigimde kilo almiyorum seninde kilonun fazla çıkması regl yinede iyisin bazısı iki kilo bile fazla çıkıyor haftaya da atmış olursun
Tebrik ederim canimevet cnm 63 64 gidip geliyordumn
Hayır zaten diyet 1haftadan fazladır hiç yapmadığım için gitmedim çok ödemim var di zaten yedim ve cumada +cikmisdim ondan gitme geregi duymadim ama simdi hurma diyetini bitirince gitcem bu cumaKabak tadı biraz kötü gelmeye başladı bana yoksa kabakta güzel veriyordum .
diyetisyen kontrolün ne oldu sonucu paylaştın mı burda ben mi kaçırdım yoksa
Evet bu hafta iyiyim canım 67.5 gördüm. Cumaya kadar böyle giderse çok mutlu bir sonuçla dönücem size.günaydın canım
senin kilo durumun ne bakıyım
bu hafta mutlaka ekside olmalısın sana güveniyorum
canım nasıl gidiyor
bu hafta giriyor musun listeye
Ben bu sabah tartılmadım canım yarın sabah bakalım ne olacak.@ELF_LR35 sen hala tartılmadın mıberaber baslamaistik iki gün bitti seninde sonuç ne canm?
ucukgenclik sen de tartıldın mı bir günlük sonuç?
@berkas başladın mı?
magickk sana ne kadar fark ettirdi canım ?
Canım bak o ürünü bırakmak sana çok iyi geldiEvet bu hafta iyiyim canım 67.5 gördüm. Cumaya kadar böyle giderse çok mutlu bir sonuçla dönücem size.
süpersin senEvet bu hafta iyiyim canım 67.5 gördüm. Cumaya kadar böyle giderse çok mutlu bir sonuçla dönücem size.
sen de gayet iyi gidiyorsun cnm ne kalmış ki zatenTebrik ederim canimdarisi basima bende gorurum insallah bir an once o rakamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?