Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

esas bizim aurois mi neydi o ne oldu
minnaklardan mezun olacaktı :))
o izin aldı çıktı dikkat edemiyorum falan demişti
Oh yap tabi canim bende tembellik yapiyorum ciceklerimi suladim bir tanesi cok guzel açmış atarim resmini
çok güzel maşallah ona .
tembellik iyidir . ifara ne yapyorsun geliyor mu misafirin ya da gidiyor musun
Hayır zaten diyet 1haftadan fazladır hiç yapmadığım için gitmedim çok ödemim var di zaten yedim ve cumada +cikmisdim ondan gitme geregi duymadim ama simdi hurma diyetini bitirince gitcem bu cuma
hadi bakalım ne kadar neyden gitmiş

o izin aldı çıktı dikkat edemiyorum falan demişti

çok güzel maşallah ona .
tembellik iyidir . ifara ne yapyorsun geliyor mu misafirin ya da gidiyor musun

hadi bakalım ne kadar neyden gitmiş
Zaten çok ödemim vardı canım bide direk şu tuttum +ya geçtim diye yaptm ya zaten çok çok büyük kısmı kesin ödem çıkacak ama ben hem spor yapıp hem de bununla 3öğün protein olduğu için kesin bir miktar da kas arttırmıştır diye düşünüyorum hatta ben 3öğün yoğurda ek olarak hergün 1kupa da süt ile kahve yaptım ve 1er kaşık da et yedim bugün de 1kofte yicem baya sırf protein oldu ondan gene kas artması da bekliyorum ölçümden ama bakalım görücez

Denemek lazım doğru sıcaklarda dondurma niyetine

Kahvaltı: kızıma yaptığım tostdan 2ıssırık , 2kaşık yoğurda 2hurma ve 1kupa sütlü kahve

Öğlen: 1kase yoğurt 7tane hurma ,3erik

Akşam: 1kase yoğurt 6 tane hurma ,2çilek,6dut

Sofrayı kurarken 1köfte,1kaşık salata

Gene minik minik biseyler ekleyerek hurma nın 3.günü nü de bitirdim kızlar

Spor: 100 dakika kondisyon bisikleti dambıllar ile 30 dakika çeşitli hareket ler

Yellow dönüşün muhteşem oldu canim

Kahvaltı
1 hakanmış yumurta
1 ince dilim salam
2 çeri domates
Sekersiz çay

Öğlen
100 gr tavuk
6 ymk kaşığı mantar corbasi

Ara
Şekersiz nescafe
1,5 ceviz

Akşam

150 gr firında tavuk
1 KASE mantar corbasi

Spor 45 dk dambil + cardio karışık
6,5 km.tempolu yürüyüş ( 60 dk filan )

Biskuviler cerezler önümde kokuyolar misafrlikteyim servise yardım ettim burnuma burnuma kokuyo ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…