Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar hurmaları blenderdan geçirdim yoğurtla karıştırdım bitanede ceviz ezdim baya iyi bişey oldu ya sevdim ben bu diyeti
Günaydın güzellik Hadi hayırlı olsun bakalım Canım tarçın da serpebilirsin evt baya güzel tatlı gibi bide soğuk soğuk yaz günü iyi gidiyor

Hoş geldin canım

saol canım
sizden ve 4. takımdı sanırım ondan gördüm çok mantıklı geldi, çünkü kendi adıma kaçırabiliyorum menüleri böyle olunca kaçış yok
sizden çaldım fikrinizi o nedenle
bu arada teşekkürler tatlım

Hosgeldin seni ben cagirmistim daha once bir takımda yarışmışsın kurallari biliyorsundur.
Bilmiyorsan da ilk sayfaya bak canim kabul edersen bize katilabilirsin

Günaydın canım benim takımın en fit üyesi orkide1453 şuan takımdaki en zayıf kişi sensin bilmem farkındamısın darısı 60a veda etmeye
aynen cnm sanırım insülin direncim kırıldı dün iftardan önce 61.2 geldim

Canım şuan da o sayfa ya kim yazacak ki magick ve zeynep mezun oldu .drdoty ve schoner ayrıldı. Orkide ve sen de listede diğimsiniz diye sanırım menü genel de hiç paylaşmıyorsunuz zaten sayfaya tek 4-5 kişimi yazıcaz canım bizde zaten menümüzü akşam toplu halde tek bir msj da yazıyoruz sayimiz baya az zaten şuan ama tabi siz nasl isterseniz gene öyle yapılır

Diğer takımlarda bizden gördü canım sıkıntı yok canım hatta 4.takımada ben tavsiye ettim öyle actılar :)
Sohbet sırasında menüleri aradan kacabiliyor kim paylasmıs kim paylasmamıs tespitin daha kolay olur
Bu arada ben orda Sohbeti yasakladım canım menüleri orda paylasıyoruz yorumları burda yapıyoruz

hoşgeldin canım
64.9 ile izine ayrılmışın listeye girebilmen için bu kiloya inmen gerekiyor (kurallara yine bakıyım bi yanlışlık olmasın)
onun dışında başka takım transferinde 1 hafta uyum sürecimiz var, zaten artıdayım diyorsun bu sürede de hem takımla kaynaşıp hem fazlalığını da atarsın
ilk sayfada kurallarımızı okuyabilirsin

Günaydın güzellik Hadi hayırlı olsun bakalım Canım tarçın da serpebilirsin evt baya güzel tatlı gibi bide soğuk soğuk yaz günü iyi gidiyor
öğlenkini tarçınla denicem canım valla korkmuştum biraz ama lezzetliymiş dün unuttum yazmayı sonunda 64lere de baybay dedinn süpersinn
ooo değişik bi stil ama mantıklı
bu hafta gelsin eksiler
tek tek yemekten tiksindim ama iyikide tiksinmişim iyi oldu bundan iyi dondurmada olur aslında inşallah bu cuma birinci takım yapar bizi hurmalar

şimdi için düşünme yeni arkadaşlarımız geliyor ve gelecekte
bu arada taş ta atmasan olmazdı napıyım ben yiyerek zayıflayanlardanım her akşam tatlıları götürüyorum ama eksideyim napıyım şimdi ben bunu listeye yazsam örnek mi olurum sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…