- 8 Eylül 2016
- 103.391
- 438.342
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.521
Günaydın fit fıstıkGunaydinn kizlar
Günaydın güzellikGünaydın kızlar hurmaları blenderdan geçirdim yoğurtla karıştırdım bitanede ceviz ezdim baya iyi bişey oldu ya sevdim ben bu diyeti
Hoş geldin canımmerhabalar bayanlar daha önce 3. takımda yarışıyordum takımımız kapatıldı geçici olarak bende ramazandan sonra başlarım dedim ama bi kaç kilo aldım böyle olmayacak gidişat kötü hemen tekrar başlamaya karar verdim bu takıma gelmem söylendi
saol canımtugbaFB kaptanlıgın hayırlı olsun canım ❤
Biz 3-4 aydır menü sayfası kullanıyoruz canım diyet günlüklerine konu actım
Takip acısından cok iyi oluyor kim menü yazmıs yazmamıs takip edebiliyorum kilo paylasımlarını ordan yaptırıyorum sohbet arasında kaybolmuyor
ooo değişik bi stil ama mantıklıGünaydın kızlar hurmaları blenderdan geçirdim yoğurtla karıştırdım bitanede ceviz ezdim baya iyi bişey oldu ya sevdim ben bu diyeti
Günaydın canım benimgünaydın kızlar
Hosgeldinmerhabalar bayanlar daha önce 3. takımda yarışıyordum takımımız kapatıldı geçici olarak bende ramazandan sonra başlarım dedim ama bi kaç kilo aldım böyle olmayacak gidişat kötü hemen tekrar başlamaya karar verdim bu takıma gelmem söylendi
aynen cnm sanırım insülin direncim kırıldı dün iftardan önce 61.2 geldimGünaydın canım benimtakımın en fit üyesi orkide1453 şuan takımdaki en zayıf kişi sensin bilmem farkındamısın darısı 60a veda etmeye
Canım şuan da o sayfa ya kim yazacak kisaol canım
sizden ve 4. takımdı sanırım ondan gördümçok mantıklı geldi, çünkü kendi adıma kaçırabiliyorum menüleri böyle olunca kaçış yok
sizden çaldım fikrinizi o nedenle
bu arada teşekkürler tatlım
Diğer takımlarda bizden gördü canım sıkıntı yok canım hatta 4.takımada ben tavsiye ettim öyle actılar :)saol canım
sizden ve 4. takımdı sanırım ondan gördümçok mantıklı geldi, çünkü kendi adıma kaçırabiliyorum menüleri böyle olunca kaçış yok
sizden çaldım fikrinizi o nedenle
bu arada teşekkürler tatlım
hoşgeldin canımmerhabalar bayanlar daha önce 3. takımda yarışıyordum takımımız kapatıldı geçici olarak bende ramazandan sonra başlarım dedim ama bi kaç kilo aldım böyle olmayacak gidişat kötü hemen tekrar başlamaya karar verdim bu takıma gelmem söylendi
Günaydın güzellikHadi hayırlı olsun bakalım Canım tarçın da serpebilirsin evt baya güzel tatlı gibi bide soğuk soğuk yaz günü iyi gidiyor
ooo değişik bi stil ama mantıklı
bu hafta gelsin eksiler
Hoşgeldin canımmerhabalar bayanlar daha önce 3. takımda yarışıyordum takımımız kapatıldı geçici olarak bende ramazandan sonra başlarım dedim ama bi kaç kilo aldım böyle olmayacak gidişat kötü hemen tekrar başlamaya karar verdim bu takıma gelmem söylendi
şimdi için düşünme yeni arkadaşlarımız geliyor ve gelecekteCanım şuan da o sayfa ya kim yazacak kimagick ve zeynep mezun oldu .drdoty ve schoner ayrıldı. Orkide ve sen de listede diğimsiniz diye sanırım menü genel de hiç paylaşmıyorsunuz zaten sayfaya tek 4-5 kişimi yazıcaz canım bizde zaten menümüzü akşam toplu halde tek bir msj da yazıyoruz sayimiz baya az zaten şuan ama tabi siz nasl isterseniz gene öyle yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?