- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.561
AAAAHHHAAAHHAAaynen atıyorum (ki inşallah bi gün olacak inanıyorum) yellow kızımız bu hafta 2 kilo vermiş waaww nasıl vermiş demiyecez, girecez topiğe neler yemiş bakıcaz sonra helal olsun diyecez
inş cnm olumlu düşünmek istiyorum ama ramazanlar da en az 60.5 gördüm başka gitmedi bakalım bu yıl ne olacakAaayyy çok güzelbir kaç güne 61 den 60 lara geçersi artk sonra da direk 60 vede gelsin 59 Aaayy canım sadece 1.300 verdiğin de tarı artık 59lara geçiyor gelsin 5'li rakamlar
doğru cnm tabloda yapılabılır hafta hafta yan yana yazılırya da mesela x kızımız 1 kilo fazla gelmiş, ooo nasıl olur ben nasıl veremem deyip dö
tamam canım güzel fikir
tablo işi çok zor kuzum bi sefer giriyim dedim çıkamadımdoğru cnm tabloda yapılabılır hafta hafta yan yana yazılır
yaa bazı topıklerde gördüm bende yan yana verilişler hoşuma gitmişti bilsem ben yaparım da benim de hiç bilgim yoktablo işi çok zor kuzum bi sefer giriyim dedim çıkamadım
dur bakıyım boş zamanımda yaparım bi örnekyaa bazı topıklerde gördüm bende yan yana verilişler hoşuma gitmişti bilsem ben yaparım da benim de hiç bilgim yok
bi ara deniyim cnm dur masamı bi toparlayım dadur bakıyım boş zamanımda yaparım bi örnek
google a kk da tablo yapmak diye aratırsan çıkıyor örnek ona göre yapmıştım ben
hadi kızlar güveniyorum hepinize
AAAAHHHAAAHHAA
Vay be çok duygulandımbana benden daha çok inanan biri varmış ben bile kendimin bir haftada 2 kilo gerçeğine inanmıyorum zaten öyle bir isteğim yok canım yağ dan veriyorum ben ondan yüksek düşüşler olmaz bende yüksek daralmalar olar ben size 74 ile 64 ölçülerimi 10 kiloluk fark da ki daralmayı yazayım da ağzınız bir açık kalsın bakayım hala gülecekmisin 2kilo de verdiğim oldu yağdan ama kas arttığı için bu tartıda çıkmıyo analiz de cikiyor canım ondan 2 kilo da versem bende listede 1 yada civarı yazacak
Bu kadar olduktan sonra 1.5 kiloyuda verip 5 li rakamlara gecersin caniminş cnm olumlu düşünmek istiyorum ama ramazanlar da en az 60.5 gördüm başka gitmedi bakalım bu yıl ne olacak
=74 kilo= =64kilo=
Göğüs=105 Göğüs=98
Bel=82 Bel=72
Göbek=101 Göbek=86
Kalça=111 Kalça=99
Basen=105 Basen =95
Bacak =67.5 Bacak=58
Kızlar10 kilo da
BEL , BASEN VE BACAK "10 AR CM" iNCELMiŞ
GÖBEK "15 CM" İNCELMİŞ
KALÇA(TAM popo ortasından ölçm) "12 CM" İNGUŞ
GÖĞÜS 7 CM küçülmüş
Kızlar 10 kilo da müthiş bir incel me var kızlar ondan sporlarım ve bu daral ma ile 5 daha verince zaten hedefime varmış olucam sanırım
Mukemmelinde otesii=74 kilo= =64kilo=
Göğüs=105 Göğüs=98
Bel=82 Bel=72
Göbek=101 Göbek=86
Kalça=111 Kalça=99
Basen=105 Basen =95
Bacak =67.5 Bacak=58
Kızlar10 kilo da
GÖBEK "15 CM" İNCELMİŞ
GÖĞÜS 7 CM küçülmüş
Kızlar 10 kilo da müthiş bir incel me var kızlar ondan sporlarım ve bu daral ma ile 5 daha verince zaten hedefime varmış olucam sanırım
Maşallah maşallah=74 kilo= =64kilo=
Göğüs=105 Göğüs=98
Bel=82 Bel=72
Göbek=101 Göbek=86
Kalça=111 Kalça=99
Basen=105 Basen =95
Bacak =67.5 Bacak=58
Kızlar10 kilo da
GÖBEK "15 CM" İNCELMİŞ
GÖĞÜS 7 CM küçülmüş
Üye Adi | Geçen Hafta | Bu Hafta |
---|---|---|
ELF_LR35 | 92.0 | |
htc71 | 65.9 | |
Mavi95 | 81.1 | |
berkas | 64.4 |
Senin birinci haftan şerefine birinci oluruz belki belli mi olurhadi kızlar inşallah
birincilik dedin gözüm bak böledönmeye başladı
Vaaay beee vaylar be=74 kilo= =64kilo=
Göğüs=105 Göğüs=98
Bel=82 Bel=72
Göbek=101 Göbek=86
Kalça=111 Kalça=99
Basen=105 Basen =95
Bacak =67.5 Bacak=58
Kızlar10 kilo da
GÖBEK "15 CM" İNCELMİŞ
GÖĞÜS 7 CM küçülmüş
Canım ben sana o günde yazdm ya kendim de 10cm olduğunu bildiğim için hadi okadar spor yapmıyor daha çok yürüyüş yapıyor ondan 10cm yada ustu olmaz belki ama gene bari 7ser cm filan olması lazım diye düşündüm 2-3 cm incelme bende 1-2 kilo bile verince oluyor zaten ama canım yağ vücutta çok ciddi yer kaplıyor 1kilo yağ atınca bile 2cm daralmam lazım benim 10 kiloda göbeğim 15 cm kal cam 12cm gitmiş ama giden hep yağdı ve hatta kasta artırmıştım zaten yağdan verince 10 kiloda 15 olmasa da 10cm kesin gitmeli bence demekki çoğu yağdan değil canım yanlış beslemiyorsan ben sana çok söylüyordum kalifiye değil ne yediğine bakmalisin diye yoksa az kalori alsan da yağ yapmanı engel olan tatlılar ile beslenirsen yağ yakamazsın zaten kalori açığından kas erimesi olur oda tartıda ciddi düşüş yaşanır ama daral ma çok çok çok az olur cunkunkas çok ağırdır ama vücutta pek yer kaplamaz ondan direk yağ yakici beslenmelisin birde benim kalça ve göbekte kondisyon bisikletinin avantajı çok büyük canım zaten bisikletin çalıştırdığı kas grubu direk kalça ve karın kaslari oluyor .Bak canım aynı kilo ama daralma da ne verdiğimizin bundan dolayı dağıtıyor yağ/kas farkı10 kiloda ne kdr çok büyük fark var tebrikler müthiş .
Benim 10 kiloda kalca 3 cm.bel 5 cm oynadı valla ben neden böleyim acaba bi garipsedim.simdi kendimi
Hop yardımcı hanım beni hemen şutların mı yoksa
Üye Adi Geçen Hafta Bu Hafta ELF_LR35 92.0 htc71 65.9 Mavi95 81.1 berkas 64.4
[th] Bu Hafta[/th]
[th] Verilen Kilo[/th]
[/tr]
[tr]
[td]yellow girl[/td]
[td]64.8[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ucukgenclik[/td]
[td]68.6[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
Canım ben sana o günde yazdm ya kendim de 10cm olduğunu bildiğim için hadi okadar spor yapmıyor daha çok yürüyüş yapıyor ondan 10cm yada ustu olmaz belki ama gene bari 7ser cm filan olması lazım diye düşündüm 2-3 cm incelme bende 1-2 kilo bile verince oluyor zaten ama canım yağ vücutta çok ciddi yer kaplıyor 1kilo yağ atınca bile 2cm daralmam lazım benim 10 kiloda göbeğim 15 cm kal cam 12cm gitmiş ama giden hep yağdı ve hatta kasta artırmıştım zaten yağdan verince 10 kiloda 15 olmasa da 10cm kesin gitmeli bence demekki çoğu yağdan değil canım yanlış beslemiyorsan ben sana çok söylüyordum kalifiye değil ne yediğine bakmalisin diye yoksa az kalori alsan da yağ yapmanı engel olan tatlılar ile beslenirsen yağ yakamazsın zaten kalori açığından kas erimesi olur oda tartıda ciddi düşüş yaşanır ama daral ma çok çok çok az olur cunkunkas çok ağırdır ama vücutta pek yer kaplamaz ondan direk yağ yakici beslenmelisin birde benim kalça ve göbekte kondisyon bisikletinin avantajı çok büyük canım zaten bisikletin çalıştırdığı kas grubu direk kalça ve karın kaslari oluyor .Bak canım aynı kilo ama daralma da ne verdiğimizin bundan dolayı dağıtıyor yağ/kas farkı
Eki Görüntüle 2269364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?