- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.541
aynen mantıklı kuzum bizde bi deneyelim bakalımDiğer takımlarda bizden gördü canım sıkıntı yok canım hatta 4.takımada ben tavsiye ettim öyle actılar :)
Sohbet sırasında menüleri aradan kacabiliyor kim paylasmıs kim paylasmamıs tespitin daha kolay olur
Bu arada ben orda Sohbeti yasakladım canım menüleri orda paylasıyoruz yorumları burda yapıyoruz
Hoş geldin canımHurmaci kizlar bende katilacagim bugun aranizaoruc yalan oldu gece de yemistim beni hurma paklar oglen icin suya hurma koyayim bari
İnşallah canım bekle bizi birincilik biz geliyoruz.öğlenkini tarçınla denicem canım valla korkmuştum biraz ama lezzetliymiş dün unuttum yazmayı sonunda 64lere de baybay dedinn süpersinn
tek tek yemekten tiksindim ama iyikide tiksinmişim iyi oldu bundan iyi dondurmada olur aslında inşallah bu cuma birinci takım yapar bizi hurmalar
hadi kızlar inşallahöğlenkini tarçınla denicem canım valla korkmuştum biraz ama lezzetliymiş dün unuttum yazmayı sonunda 64lere de baybay dedinn süpersinn
tek tek yemekten tiksindim ama iyikide tiksinmişim iyi oldu bundan iyi dondurmada olur aslında inşallah bu cuma birinci takım yapar bizi hurmalar
Canım diyetten filan böyle oluyor sanırım canımblonde ambition bende bu ay senin gibi erkenden regli oldum canim daha 2 3 gun vardi
süpersin kuzumaynen cnm sanırım insülin direncim kırıldı dün iftardan önce 61.2 geldim
Bu hafta acsan topik hurma diyeti topigine döner zatenşimdi için düşünme yeni arkadaşlarımız geliyor ve gelecekte
bu arada taş ta atmasan olmazdınapıyım ben yiyerek zayıflayanlardanım her akşam tatlıları götürüyorum ama eksideyim napıyım şimdi ben bunu listeye yazsam örnek mi olurum sence
Evt bugün de tartıldım canım ama bugün niye ise kaçamaklarımdan mı oldu yada 2gun tüm ödem gitti diyemi oldu bilmiyorum ama sabit ciktm bugün bir fark olmadı dün ile aynı 63.9 akşama balık menüsü var çipura pişirecek ondan aksama cipura+salata yiycem diğer öğünler kahvaltı ve öğlen gene sabit hurma yoğurt yapcam bakalım yarına inslh biraz daha gidertartıldın mı çok merak ediyorum
Bi de kim ne yaparak kilo vermiş diye bakması da çok kolay olur çok mantıklıtamam canım öle yapalım o zmaan takip etmek daha kolay olur
Aaayyy çok güzelaynen cnm sanırım insülin direncim kırıldı dün iftardan önce 61.2 geldim
öğlenkini tarçınla denicem canım valla korkmuştum biraz ama lezzetliymiş dün unuttum yazmayı sonunda 64lere de baybay dedinn süpersinn
hadi kızlar inşallah
birincilik dedin gözüm bak böledönmeye başladı
İnşallah canım bekle bizi birincilik biz geliyoruz.
hadi haftaya açıyım o zamanBu hafta acsan topik hurma diyeti topigine döner zatenDüzenli menü paylasanlardan Mavi dışında herkes hurma yapıyor hepimiz hurma yazcaz zaten hahahahaha Hayır dı tatlılar filan sen 65 i geri görmeye mı çalışıyosun bak toplucana zayıflar sonra senle dalga geçeriz haaaa
kaçamaklarından olmuştur canımEvt bugün de tartıldım canım ama bugün niye ise kaçamaklarımdan mı oldu yada 2gun tüm ödem gitti diyemi oldu bilmiyorum ama sabit ciktm bugün bir fark olmadı dün ile aynı 63.9 akşama balık menüsü var çipura pişirecek ondan aksama cipura+salata yiycem diğer öğünler kahvaltı ve öğlen gene sabit hurma yoğurt yapcam bakalım yarına inslh biraz daha gider
aynen atıyorum (ki inşallah bi gün olacak inanıyorumBi de kim ne yaparak kilo vermiş diye bakması da çok kolay olur çok mantıklı
uğurlu kaptanımız gelişin şerefine 1.lik alıcaz
Tamam canim bende takim ederim kim ne yemis daha iyi görürürüztamam canım öle yapalım o zmaan takip etmek daha kolay olur
62 olayim o zaman kuzumGünaydın fit fıstıkNe zaman foto atacaksın bize sen o boyla artık manken gibi olmuşsundur
Suya koydum oglen yogurta yerim canim tarcini da severim eklerim üstüneGünaydın güzellikHadi hayırlı olsun bakalım Canım tarçın da serpebilirsin evt baya güzel tatlı gibi bide soğuk soğuk yaz günü iyi gidiyor
Hurmaci kizlar iş basindaHoş geldin canımhurma haftası oldu bu hafta
Galiba canim hem diyet hem oruc olsun ama odemim gittiCanım diyetten filan böyle oluyor sanırım canım
Bu cuma direk başlayalım canım hem hangi hafta ne yapınca daha iyi kilo verdiğimize ne yapinca o hafta kilo veremedik diye bakarız harika olurhadi haftaya açıyım o zaman
ama o topik açılacak kurtuluş yok
sıkı takipteyim listeleri
tamam canım güzel fikirBu cuma direk başlayalım canım hem hangi hafta ne yapınca daha iyi kilo verdiğimize ne yapinca o hafta kilo veremedik diye bakarız harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?