Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen mantıklı kuzum bizde bi deneyelim bakalım

İnşallah canım bekle bizi birincilik biz geliyoruz.

hadi kızlar inşallah
birincilik dedin gözüm bak böle dönmeye başladı

Bu hafta acsan topik hurma diyeti topigine döner zaten Düzenli menü paylasanlardan Mavi dışında herkes hurma yapıyor hepimiz hurma yazcaz zaten hahahahaha Hayır dı tatlılar filan sen 65 i geri görmeye mı çalışıyosun bak toplucana zayıflar sonra senle dalga geçeriz haaaa

tartıldın mı çok merak ediyorum
Evt bugün de tartıldım canım ama bugün niye ise kaçamaklarımdan mı oldu yada 2gun tüm ödem gitti diyemi oldu bilmiyorum ama sabit ciktm bugün bir fark olmadı dün ile aynı 63.9 akşama balık menüsü var çipura pişirecek ondan aksama cipura+salata yiycem diğer öğünler kahvaltı ve öğlen gene sabit hurma yoğurt yapcam bakalım yarına inslh biraz daha gider

aynen cnm sanırım insülin direncim kırıldı dün iftardan önce 61.2 geldim
Aaayyy çok güzel bir kaç güne 61 den 60 lara geçersi artk sonra da direk 60 vede gelsin 59 Aaayy canım sadece 1.300 verdiğin de tarı artık 59lara geçiyor gelsin 5'li rakamlar

hadi kızlar inşallah
birincilik dedin gözüm bak böle dönmeye başladı
uğurlu kaptanımız gelişin şerefine 1.lik alıcaz
İnşallah canım bekle bizi birincilik biz geliyoruz.

hadi haftaya açıyım o zaman
ama o topik açılacak kurtuluş yok
sıkı takipteyim listeleri

kaçamaklarından olmuştur canım
bende ramazanın son haftası regl olacam o zmaan yapmayı düşünüyorum

Bi de kim ne yaparak kilo vermiş diye bakması da çok kolay olur çok mantıklı
aynen atıyorum (ki inşallah bi gün olacak inanıyorum ) yellow kızımız bu hafta 2 kilo vermiş waaww nasıl vermiş demiyecez, girecez topiğe neler yemiş bakıcaz sonra helal olsun diyecez

tamam canım öle yapalım o zmaan takip etmek daha kolay olur
Tamam canim bende takim ederim kim ne yemis daha iyi görürürüz
Günaydın fit fıstık Ne zaman foto atacaksın bize sen o boyla artık manken gibi olmuşsundur
62 olayim o zaman kuzum
Günaydın güzellik Hadi hayırlı olsun bakalım Canım tarçın da serpebilirsin evt baya güzel tatlı gibi bide soğuk soğuk yaz günü iyi gidiyor
Suya koydum oglen yogurta yerim canim tarcini da severim eklerim üstüne
Hoş geldin canım hurma haftası oldu bu hafta
Hurmaci kizlar iş basinda
Canım diyetten filan böyle oluyor sanırım canım
Galiba canim hem diyet hem oruc olsun ama odemim gitti en azindan sabite gectim 700gr la 1 kilo arasi fazlaydin dun

hadi haftaya açıyım o zaman
ama o topik açılacak kurtuluş yok
sıkı takipteyim listeleri
Bu cuma direk başlayalım canım hem hangi hafta ne yapınca daha iyi kilo verdiğimize ne yapinca o hafta kilo veremedik diye bakarız harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…