Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu kdrcik mi üye var çok azmış ya üye toplamamız lazim . Eksikler var ama

B Baharyagmuru35 Ben telden giriyorum ya ondan tablo tam olmadi telefindan yapmak cok zor listede olan 2 kisi daha var
blonde ambition ve ucuk ama onlari ekleyemedim

blonde ambition ayy kuzum olur mu seni niye atayim altta bak ismin var o tablonun altinda ama tabloya eklenmedi senle ucugu almadi tablonjn icine ne bileykm neden oyle yapti
Hatta seni ilk başa eklemistim ama listenin basi sonu birbirine girdi
Tablonun biride alta yapisti zaten gitmiyor

Son düzenleme:
o göbek nasıl inmiş ben şok ben iptal
BAYILDIM

akşam bende ölçücem bakalım kilolarımız yakın ama vucutta nasıl görelim

Hop yardımcı hanım beni hemen şutların mı yoksa vaaay bee kim derdi bir gün htc başkan yardımcısı olacak ve beni beğenmeyip listeden atacak diye
Yalnız değilsin canım liste beni de sevmedi sanırım yeterince kilo veremedim azim görmedi ben de galiba kutucuklar atmış bizi içinden.
Ne yapsam ki bugün su bile içmesem mi? Listeye sığmak için

Kızlaaaarrrrrr Var mı spor yapan
Hadi bakalım ben gene oturdum kondisyon bisikletime sonrada plates çemberi ve lastiği ile çalışıp sonrasında da trambolin zıplıycam spor önce yoğurt hurma yediğim için proteinimi almışttm spor sonrası da sütlü kahve içerek proteinimi alıcam ve gelsin kaslar gitsin yağlar diyoruumm
bir de maydonoz limon kaynattım bugün onu da içicem ödem varsa oda gitsin

Yalnız değilsin canım liste beni de sevmedi sanırım yeterince kilo veremedim azim görmedi ben de galiba kutucuklar atmış bizi içinden.
Bakbak kutucuklara kendini yazmış hemen kurnaz bize gelince yer yok
Bence de telefona gore yine iyi oldu Dur bide listeyi deneyim
Bak bak duymamazlıktan gelip hala iyi olmuş diye bide telefona göre mı bizi çıkardığına göre mı iyi oldu acaba bu ??

***14.Takım 622.Etap***

ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8///%
)
htc71 (65.9///%)
Mavi95 (81.1///%)

berkas (64.4///%)
ucukgenclik (68,6///%)

14.Takım Ortalaması :
melisa- en hafif olanımız sen misin? Aman tanrım ben bu hafta daha etkili bir şey bulmalıyım. Hurma diyeti yetersiz kaldı size yetişmeme.

Bak bak duymamazlıktan gelip hala iyi olmuş diye bide telefona göre mı bizi çıkardığına göre mı iyi oldu acaba bu ??
Düştüm dilinize millet telefondan mesaj yazmaya üşeniyor zor diye ben size tablo yapmaya calisiyorum begenmiyorsunuz

Kutucuklar bizi kabul etmez, telefon kendini yönlendirir anlamadım ben şimdi bizi takımdan mı atcaklar.

Siz bu sabah bunlarıda düzenlemişsiniz. Ayyy utandım şimdi tamam tamam kutucuğu affettim. Ellerinize sağlık.

melisa- en hafif olanımız sen misin? Aman tanrım ben bu hafta daha etkili bir şey bulmalıyım. Hurma diyeti yetersiz kaldı size yetişmeme.
Hayır benim sen bakma orda yazana bir onceki hafta berkasla ayni idim ben 64.3dum ama geçen hafta +çıktığım için öyle oldu canım ama attım o artı yı ve eksiye de geçtim ben 63.9 um ve daha yarında düşerim inşlh Tabi melisa- 63lere geçmedi ise en az ben olcam berkas tartıldın mı son günlerde? Ona göre akşam balik+salata yiycem bak yemeyip aç dururum haaa bayrağı geri kapmam lazım

Tabi ki telefona gore iyi oldu sarışın ince belli fit kızlisteler size kurban olsun ya nedir liste dedigin ucukgenclik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…