- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.601
ay hadi inşallahSenin birinci haftan şerefine birinci oluruz belki belli mi olur
Vaaay beee vaylar beharikasıın incelmemişsin erimişsin resmen tebrikler canım
Bugün şimdi başlarsan yarın akşama anca burda olursun galibaNe yapsam ders çıkışı eve otobüs yerine yürüyerek mi dönsem izmirden marmarise yürüyünce kaç saat sürer ki!
Onlari sadece tubi değiştirebiliyorSiz bu sabah bunlarıda düzenlemişsiniz. Ayyy utandım şimdi tamam tamam kutucuğu affettim. Ellerinize sağlık.
alla sen bugünden niye paylaştın listeyi***14.Takım 622.Etap***
ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8///% )
htc71 (65.9///%)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4///%)
ucukgenclik (68,6///%)
14.Takım Ortalaması :
Gerçeği söyler mi bilemedim şimdiHayır benimsen bakma orda yazana bir onceki hafta berkasla ayni idim ben 64.3dum ama geçen hafta +çıktığım için öyle oldu canım ama attım o artı yı ve eksiye de geçtim ben 63.9 um ve daha yarında düşerim inşlh Tabi melisa- 63lere geçmedi ise en az ben olcam berkas tartıldın mı son günlerde? Ona göre akşam balik+salata yiycem bak yemeyip aç dururum haaa bayrağı geri kapmam lazım
ben bi ramazanı geçiriyimde öletugbaFB orkide1453 sizde listeye girseniz yaaa daha kalabalık daha eğlenceli oluruz kilolarımız da yakın zaten hep beraber ilerleriz ne güzel
Deneme yanilma 1 2 3alla sen bugünden niye paylaştın listeyi
kız bu kadar belli etme acemiliğimizi
Düştüm dilinizemillet telefondan mesaj yazmaya üşeniyor zor diye ben size tablo yapmaya calisiyorum begenmiyorsunuz
boş durmuyoruz çalışıyoruz canımSiz bu sabah bunlarıda düzenlemişsiniz. Ayyy utandım şimdi tamam tamam kutucuğu affettim. Ellerinize sağlık.
68.6 zaten gözüme gözüme sokuluyor ben çok şişmanımmmmmalla sen bugünden niye paylaştın listeyi
kız bu kadar belli etme acemiliğimizi
Deneme yanilma 1 2 3kiz onda da bir yamukluk varmi diye paylastim nasil gorunuyor gormek icin
Sonra lazim olur sen paylasmazsin bana dersin listeyi bir paylasirim tabloya donmesin
onu düşürmek senin elinde kuzum68.6 zaten gözüme gözüme sokuluyor ben çok şişmanımmmmm
Sizi seviyoruz.
TAM başkan ama profilinde sloganın çalıntı olmuşboş durmuyoruz çalışıyoruz canım
67.5 idim hurmalarda işe yararsa inşallah 66.9 olmayı bekliyorum.onu düşürmek senin elinde kuzum
Kız çıtır çerez sen iste o yaşta bizi 3katlarsın68.6 zaten gözüme gözüme sokuluyor ben çok şişmanımmmmm
Sizi seviyoruz.
gülmekten çatlıyacağım yaTAM başkan ama profilinde sloganın çalıntı olmuşher başkan olmak isteyen aynı sloganı mı çalmaya kalkar arkadaş
bak ikişer ikişer iniyorsun67.5 idim hurmalarda işe yararsa inşallah 66.9 olmayı bekliyorum.
Ay sesli güldüm bunagülmekten çatlıyacağım ya
zaten menüleri ayrı topikte yazma fikrini de çaldım
aman Allahım yoksam bendetöbe de töbe tugba
68.6 zaten gözüme gözüme sokuluyor ben çok şişmanımmmmm
Sizi seviyoruz.
iyi yaptın kuzum
ahahahahahahahahah ban yiycen şimdi siyasetten gidicengülmekten çatlıyacağım ya
zaten menüleri ayrı topikte yazma fikrini de çaldım
aman Allahım yoksam bendetöbe de töbe tugba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?