- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.621
banlanmadım canım çekti diye ortalarda dolanıyodumahahahahahahahahah ban yiycen şimdi siyasetten gidicen
madem alıştınız aynı yönetim şekliyle yöneticem siziAy sesli güldüm bunaalıştığımız yönettim şekli çal çırp başkan yeterki koltuğu bırakma
Kız dur ortalık yere telefon cüzdan bırakmayayım tuğba ya güven olmazaahaahaaa
Olsun cnm uğraşman yeterB Baharyagmuru35 Ben telden giriyorum ya ondan tablo tam olmadi telefindan yapmak cok zor listede olan 2 kisi daha var
blonde ambition ve ucuk ama onlari ekleyemedim
blonde ambition ayy kuzum olur mu seni niye atayim altta bak ismin var o tablonun altinda ama tabloya eklenmedi senle ucugu almadi tablonjn icine ne bileykm neden oyle yapti
Hatta seni ilk başa eklemistim ama listenin basi sonu birbirine girdi
Tablonun biride alta yapisti zaten gitmiyor
Ay sesli güldüm bunaalıştığımız yönettim şekli çal çırp başkan yeterki koltuğu bırakma
Kız dur ortalık yere telefon cüzdan bırakmayayım tuğba ya güven olmazaahaahaaa
Farklı yöntem denedin mi başkanlığın geçersiz sayılıyor zaten canımmadem alıştınız aynı yönetim şekliyle yöneticem sizi
başka şekilde olursa yadırgarsınız felan mazallah
Ben 18 yaşındayım canimBen yaşlarınızı.merak ettim.hepinizin
benimde kimlikte yazan 35 ama hissettiğim çok farklıBen yaşlarınızı.merak ettim.hepinizin
kaşınıyor bu kız yaa illa banlanalım istiyorFarklı yöntem denedin mi başkanlığın geçersiz sayılıyor zaten canımAhaahaa dur kız bam yiycem şimdi sende sloganı değiştir belli olmasın diye "Er birşey çok şugar olacak be yaa " yaz ben öle yazıom öbürü yasak yaa
Ben tahmin ettim zaten kesin bununda kimlik benim gibi 30lar civarıdır ama aslında oda benim gibi 18-20 civarı diebenimde kimlikte yazan 35 ama hissettiğim çok farklı
Allah mutluluğunu bozmasın cnm bugün pek neselisinBen 18 yaşındayım canimama kimliğe göre nedense 31 oluyor Neyse o da özel bir rakam aahhaaahaa Aman tanrım bu ne terbiyesizlik yellow
nasıl olsun isterdiniz yellow hanımcımBen tahmin ettim zaten kesin bununda kimlik benim gibi 30lar civarıdır ama aslında oda benim gibi 18-20 civarı diebence bu hesaplama şekli çok yanlış her 365 günde 1yaş eklenir mı yaaa
ahahahahaBen 18 yaşındayım canimama kimliğe göre nedense 31 oluyor Neyse o da özel bir rakam aahhaaahaa Aman tanrım bu ne terbiyesizlik yellow
Nasilsin canimahahahahaçok güldüm yaaa
Yapabilir miyim ki acaba ben o kadar zayıf olabilir miyim acabaKız çıtır çerez sen iste o yaşta bizi 3katlarsınsenin metobolizma şimdi bizim 2-3 katımız hızlı fıstığım bizim 3 ayda verdiğimiz i 1 ayda verebilirsin sen yeter ki sıkı sıkı yap diyet ve sporu bak nasıl herkesi geçiyorsun
Kızlara yetişicem diye yakında bir yerde bayılıp kalcam.bak ikişer ikişer iniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?