- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.641
Fazla gülme ağlarsın demişlerAllah mutluluğunu bozmasın cnm bugün pek neselisin
18 den sonra her 5 yılda 1 yaş artmalınasıl olsun isterdiniz yellow hanımcımhemen öle yapalım
Kız inşallah bayılmamıştır@ELF_LR35 canim nerdesin 2 gündür
Ben o zaman 19,0.2 yasindayim18 den sonra her 5 yılda 1 yaş artmalı
Fazla gülme ağlarsın demişlerşimdi ağlıyorum benim hayatım hep böyle zaten bir gülüyorum bir ağlıyorum
neden ağladın ki sen hep gul
Yarın sabah tartılcam canım ama sen geçmişsindir beni 63lere indiğimi düşünmüyorumHayır benimsen bakma orda yazana bir onceki hafta berkasla ayni idim ben 64.3dum ama geçen hafta +çıktığım için öyle oldu canım ama attım o artı yı ve eksiye de geçtim ben 63.9 um ve daha yarında düşerim inşlh Tabi melisa- 63lere geçmedi ise en az ben olcam berkas tartıldın mı son günlerde? Ona göre akşam balik+salata yiycem bak yemeyip aç dururum haaa bayrağı geri kapmam lazım
Bisey ol.az canım bende hergün kaçamak yaptm hatta son bugün de 2ığün hurma yı bir öğün normal menü mu yaptm 4.gün de öyle bitti benim15 hurmayı blenderdan geçirdim yoğurtla karıştırdım biraz cevizle beraber göz kararı öğünlere böldüm
Sabah bi kasesini
Akşam bi kasesini yedim ama öğlen 5 6 tane sarma yedimarada da sade kahve içtim
Kaç kilo gitti acaba merak ediyorumBisey ol.az canım bende hergün kaçamak yaptm hatta son bugün de 2ığün hurma yı bir öğün normal menü mu yaptm 4.gün de öyle bitti benim
Ben de çok maak ediyorumKaç kilo gitti acaba merak ediyorum
Inşallah . B3n de bugün spor yapmaya nedense üşendim sıcaktan yuruyuste yapmadım . Bi de 3 kere kahve nescafe vs ıctim iyi olmadı pekBen de çok maak ediyorumilk iki gün güzel düştü ama dünden bugüne düşüş olmadı ondan yarına gene mutlaka bir düşüş daha olur diye düşünüyorum inşallah yanılmam
Aslında kahve vücuttaki suyu atar canım ondan o sorun diil tam tersine iyi yaniInşallah . B3n de bugün spor yapmaya nedense üşendim sıcaktan yuruyuste yapmadım . Bi de 3 kere kahve nescafe vs ıctim iyi olmadı pek
Canım ben de gwçen haftaya kadar bazen az bazen güzel veriyordum ama ara ara da sabit çıkıyordum canım ara ara sabit bende hep oluyordu ama artı çıktığım bir cuma hiç olmamıştı ilk kez geçen hafta artı çıktım bende hem regli idim hem de diyet modundan çıkmstm ben de ama bak bu hafta hemen çok güzel toparladım hatta belki de en güzel düşüşü bu hafta görürüm diyorum canım yani önemli olan önümüze bakıp telafi etmekBen yarin ilk defa arti cikabilirim kizlar
10 hafta olmus baslayali 8 haftadasi da listede geçmiş bir tane bile sabit kilom yoktu hep verdim ama bu hafta oruc regli misafirlikler hepsi birlesince arti olabilirim (yine de bayagi tuttum kendimi pek aman aman kacamaklarim yoktu dun misafirlige gittik pilav yemedim baklava yemedim bugun de evde yine dolapta tatli vardi sadece ucundan bir catal yedim ama bu regli mahfetti beni şiştim)insallah sabut cikarim ona da raziyim
Sıkma canını o düzelecek bizler inanıyoruz. Belki biraz daha zamana ihtiyacı var.Sabah= 5kaşık yoğurt 6 adet hurma
Ara= sütlü kahve
Öğlen (16:00)= çipura ızgara+yağsız salata+1dilim tahin helvası
Akşam = 3kaşık yoğurt 4adet hurma
40dakika kondisyon bisikleti yaptım
sonrasin da diğer düşündüğüm sporları bugün yapamadım malesef enerjim gitti sıkıntıdan
Canım biz bu yaşta bu metobolizma ve doğum sonrası çocukla yapıyorsak oooo ooo oooYapabilir miyim ki acaba ben o kadar zayıf olabilir miyim acaba
Sevindirik mi oldum neCanım biz bu yaşta bu metobolizma ve doğum sonrası çocukla yapıyorsak oooo ooo ooosen hayli hayli yaparsın incecikte olursun zaten kaç kilon varki sanki Sabah 66 olsan kalıyor geriyor 10-11 kilo birşey canım düşünsene millet 30-40 kilo bile veriyor yani 10 kilo ne kii rahat rahat verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?