Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın sabah tartılcam canım ama sen geçmişsindir beni 63lere indiğimi düşünmüyorum

Bisey ol.az canım bende hergün kaçamak yaptm hatta son bugün de 2ığün hurma yı bir öğün normal menü mu yaptm 4.gün de öyle bitti benim

Sabah= 5kaşık yoğurt 6 adet hurma

Ara= sütlü kahve

Öğlen (16:00)= çipura ızgara+yağsız salata+1dilim tahin helvası

Akşam = 3kaşık yoğurt 4adet hurma

40dakika kondisyon bisikleti yaptım
sonrasin da diğer düşündüğüm sporları bugün yapamadım malesef enerjim gitti sıkıntıdan

Ben de çok maak ediyorum ilk iki gün güzel düştü ama dünden bugüne düşüş olmadı ondan yarına gene mutlaka bir düşüş daha olur diye düşünüyorum inşallah yanılmam
Inşallah . B3n de bugün spor yapmaya nedense üşendim sıcaktan yuruyuste yapmadım . Bi de 3 kere kahve nescafe vs ıctim iyi olmadı pek

Inşallah . B3n de bugün spor yapmaya nedense üşendim sıcaktan yuruyuste yapmadım . Bi de 3 kere kahve nescafe vs ıctim iyi olmadı pek
Aslında kahve vücuttaki suyu atar canım ondan o sorun diil tam tersine iyi yani inşallah sabah güzel sonuçlar alırız

Ben yarin ilk defa arti cikabilirim kizlar
10 hafta olmus baslayali 8 haftadasi da listede geçmiş bir tane bile sabit kilom yoktu hep verdim ama bu hafta oruc regli misafirlikler hepsi birlesince arti olabilirim (yine de bayagi tuttum kendimi pek aman aman kacamaklarim yoktu dun misafirlige gittik pilav yemedim baklava yemedim bugun de evde yine dolapta tatli vardi sadece ucundan bir catal yedim ama bu regli mahfetti beni şiştim )insallah sabut cikarim ona da raziyim

Canım ben de gwçen haftaya kadar bazen az bazen güzel veriyordum ama ara ara da sabit çıkıyordum canım ara ara sabit bende hep oluyordu ama artı çıktığım bir cuma hiç olmamıştı ilk kez geçen hafta artı çıktım bende hem regli idim hem de diyet modundan çıkmstm ben de ama bak bu hafta hemen çok güzel toparladım hatta belki de en güzel düşüşü bu hafta görürüm diyorum canım yani önemli olan önümüze bakıp telafi etmek böyle haftalar vücudu şaşırdığı için bir sonraki hafta çok daha iyi sonuç veriyor bende bir haftavserbest takılıp arkasından hurmayı yapınca vücut şaşırdı ve duraksamayi kırdı sende aynı şekilde haftayı bu durumu pozitif yöne çevirirsin

Sıkma canını o düzelecek bizler inanıyoruz. Belki biraz daha zamana ihtiyacı var.

Yapabilir miyim ki acaba ben o kadar zayıf olabilir miyim acaba
Canım biz bu yaşta bu metobolizma ve doğum sonrası çocukla yapıyorsak oooo ooo ooo sen hayli hayli yaparsın incecikte olursun zaten kaç kilon varki sanki Sabah 66 olsan kalıyor geriyor 10-11 kilo birşey canım düşünsene millet 30-40 kilo bile veriyor yani 10 kilo ne kii rahat rahat verilir

Kızlar bu sabah normal kahvaltı yaptım. Okula gidicem diye.
Kahvaltım 2 yumurta, bir dilim peynir, 4 zeytin, çay
Aram 2 fincan nescafe, 42 kalorilik çikolata
Saat beş civarı tavuk döner, ayran.
Bugün hocalar hiç ara vermeden anlattı da anlattı açlıktan saldırdım resmen. Ama başka hiçbir şey yemedim. Şimdi de otobüsteyim dönüyorum. Eve gittiğimde hurmalarımı hemen suya atıcam.

Sevindirik mi oldum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…