Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keşke tam tartı öncesi çikolata olmasa imiş canım tavuk döner dürüm mü idi? Bu arada bende kahvaltıyı çok özledim yaaaa bir haftadır yumurta yemedim bende yarın yiycem ama suya hurmada ıslattım gene bağımlılık oldu galiba aahahaahaa yarın da bir yada iki öğünümü hurma yapayım diyorum ama yarın artık son olcak

Yok canım ekmek istedim sonra ekmeğin yarısından fazlasını yemedim tavuğunu ve salatasını yedim aslında tabak üstü istesem daha iyimiş çünkü dört ısırıkta doydum bıraktım. Az yemekten iştahım kesilmiş fakat gözümü hala doyuramamışım ben.

Bisey ol.az canım bende hergün kaçamak yaptm hatta son bugün de 2ığün hurma yı bir öğün normal menü mu yaptm 4.gün de öyle bitti benim
Ay sevindim o zaman canım tam anlamıyla uyanları okudumda deli gibi kilo vermişler bende bozunca bugünden hayır gelmez diye düşünüyodum hazır sarılmış sarma görünce dayanamıyorum ya tenceresini bile yiyebilirim

Berkascım ben de iki öğün hurma yapıp bir öğün yemek yedim. Onlar kadar vermesekte fark var sen niye bozdum deyip moralini bozdun ki

Canım o sarma zaafı bende de var yaaaa kontrollü yiyemediğim tek şey sarmadır diyebilirim bende aynı şekilde bir tencereyi tek başıma yiyebilirim ooofff çok özledim hatta sizle verdigim kiloyu 10 kiloya tamamlayım sarma yiycem diyordum hep baya az kaldı yani 62 olup bir tabak dolusu sarma yememe 1 tabak dolusu yersem de artk telafi için gene hurma yemeye başlarım artık hurma ağacı çıkacak içimde yaaa 4 kilo filan veren var ama inanamadım canım yaa bir hafta da 4kilo gider mi

Berkascım ben de iki öğün hurma yapıp bir öğün yemek yedim. Onlar kadar vermesekte fark var sen niye bozdum deyip moralini bozdun ki
Ya ne biliyim bozunca işe yaramaz diye düşindüm ama normal menüyle kıyaslayınca ne kadar az yemiş olduk aslında dimi dur bakalm yarın bende de fark olcak mı
Çok kararlısın canım ya maşallah ama az kaldı 62ye 10 kilonun ödülü olarak gönül rahatlığıyla yiyebilirsin bence bak sıkılırsan benim gibi yap çok keyifli yemesi aynı meyveli yoğurt oluyo hurma tadını bile hiç almıyorsun sadece tatlı bi yoğurt oluyo
Bende okudum internette yok biri 15 gün yapmış 10 kilo vermiş 15 gün nasıl dayandı 10 kilo nasıl verdi her okuduğumada inanamıyorum deneyip görcez bakalm

Ne 15 günde 10 kilomu ne anlamadım ha nasıl o kişi ben olmak istiyorum

O rakamlara bende inanamiyorum canım o kadar kısa sürede okadar fazla yağ gitmez zaten O kadr düşüş olduysa da kas kaybı olmuştur canım keşke seninde sarma yerine benim giti et yeseydin kesinlikle sonuç çok iyi olur du ben ilk gün bibere bir yaptm ikinci gün de 3ogun yine yaptm ama ek olarak 1 kaşık et kavur ma yedim canım 3.gün de 1 köfte yedim bugün 4.günde iki öğün hurma yoğurt 1 öğün balık yedim yani ben bunun yanına sadece azicik azik et ekledim bide kahve süt ekledim sporda yaptgm için bu şekil de zaten yağ yakıp biraz da kas arttırmıştır gene sende keşke sarma yerine et yada süt gibi bir protein olsaydı çok güzel fark olurdu gene ama genede dediğin gibi sonuçta çok az kalori aldık ondan gene de gidecek yani merak etme

Adett3n dolayi çok sinirliyim bir de tartıldım tok karna üst baş 81.3 cıktı .
Geçen hafta ac 81.1 di umarim sabah kayda değer birşey çıkar su 79 u göremeyeceğim yine büyük ihtimal .
Çok sinirliyim eşime sardım. Çok kötü moralini bozdum . Biraz tartıştık . Kavga çıkacaktı neredeyse . Sinirden kuduruyorum sebepsiz yere .. regl döneminin bana olan etkisi hep bu

79 olmaz 80.0 yada 80.1 olur neden bu kadar sıkıyorsun canim kendini
Bozma moralini sonuçta vermişsindir kacamak sayilacak birsey yemediysen sabaha kadar yine hic olmasa 500 gr gider ki bence bu da az degil

79 olmaz 80.0 yada 80.1 olur neden bu kadar sıkıyorsun canim kendini
Bozma moralini sonuçta vermişsindir kacamak sayilacak birsey yemediysen sabaha kadar yine hic olmasa 500 gr gider ki bence bu da az degil
Dilediğin gibi yiyememek hem dr uzun süre çok zor . Zorlanıyorum zorlanmaya başladım artık . Cnm pizza yemek istiyor . Pasta yemek istiyor . Nebiliyim. Normal kahvaltı yapmak istiyor .
Hiçbirini yapamıyorum. Spor yapıyorum.o kdr yemiyorum gıdım.gidim gidiyor . En azından bari 68 olsaydım yerdim istediklerimi abartmadan o gun spor yapardım kilo sabit kalırdı . Ama vermeye çalışınca yememek şart . Yememenin ve sporun karşılığı sadece haftada 300 gr 500 gr olunca sinirlerim.bozuluyor .
Şu 91 den 81 e indi de 83 den 79 a inemedim gitti . 83 den beri inemedi o kdr yavaş indi ki anlatamam bütün psikolojimi bozdu .
Artık o 79 u taktım.kafaya 80.0 bile değil 79.9 görmek istiyorum

Ben de 68 koridorundayım resmen zaten perşembe okul için git gel yolda ödem oluyorum

Canım bende aynı regle de çok sinirli oluyorum ve adama sarıyor bende canm çok normal hormonlar dan dengeler alt üst oluyor regle haftası öyle olman normal stres atıcı seni rahatlatan sevdiğin şeyler yapmaya çalış canım birde kilo ve diyette insanı ara ara aynı sınır strese sokuyor bende de oluyor canım az daha sabır bak zayıflıyoruz her şey çok güzel olacak bu sefer az kaldı çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…