- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.681
Wc ye çıkmadın mı canım bu wc siz ise zaten ac sonrası kesin 67lerdesinYarın 67 görürüm kesin kızlar hesaplamayı mı unuttum anlamadım kendimde 68.1 çıktım. WC çıkaydım iyiydi.
yellow günaydın cnm sence listeye gireyim mi dün akşam 60,9 geldim sabah da 61,6 ama sabahki hem sahur yapıp yattım hem de vc ye çıkmamıştım iş yerinde çıktım vc ye en kötü 61,2 falanımdır diye düşünüyorumWc ye çıkmadın mı canım bu wc siz ise zaten ac sonrası kesin 67lerdesinbiraz bekle yeme biseyler istersen canım belki wc ye çıkarsın tekrar tartılırsın
Youtube ta bu diyetin tarifini gördümdr biri yazmış altına eşi 15 günde 10 kilo vermişte bilemedim ne kadar doğruNe 15 günde 10 kilomu ne anlamadım ha nasıl o kişi ben olmak istiyorum
Haklısın canım sen en azından sağlıklı masum şeylerle bozmuşsun o yüzden kilo vermeni engellemedi benim pirinçli iyi olmadı hiç planımda olan bişey değildi anneme gittim bana ayırmış dayanamadm işte zaten o yüzden kilo verememişimO rakamlara bende inanamiyorum canım o kadar kısa sürede okadar fazla yağ gitmez zaten O kadr düşüş olduysa da kas kaybı olmuştur canım keşke seninde sarma yerine benim giti et yeseydin kesinlikle sonuç çok iyi olur du ben ilk gün bibere bir yaptm ikinci gün de 3ogun yine yaptm ama ek olarak 1 kaşık et kavur ma yedim canım 3.gün de 1 köfte yedim bugün 4.günde iki öğün hurma yoğurt 1 öğün balık yedim yani ben bunun yanına sadece azicik azik et ekledim bide kahve süt ekledim sporda yaptgm için bu şekil de zaten yağ yakıp biraz da kas arttırmıştır gene sende keşke sarma yerine et yada süt gibi bir protein olsaydı çok güzel fark olurdu gene ama genede dediğin gibi sonuçta çok az kalori aldık ondan gene de gidecek yani merak etme
Ama bu kadar tartiya odaklanmak senin motiveni de bozar canim bakDilediğin gibi yiyememek hem dr uzun süre çok zor . Zorlanıyorum zorlanmaya başladım artık . Cnm pizza yemek istiyor . Pasta yemek istiyor . Nebiliyim. Normal kahvaltı yapmak istiyor .
Hiçbirini yapamıyorum. Spor yapıyorum.o kdr yemiyorum gıdım.gidim gidiyor . En azından bari 68 olsaydım yerdim istediklerimi abartmadan o gun spor yapardım kilo sabit kalırdı . Ama vermeye çalışınca yememek şart . Yememenin ve sporun karşılığı sadece haftada 300 gr 500 gr olunca sinirlerim.bozuluyor .
Şu 91 den 81 e indi de 83 den 79 a inemedim gitti . 83 den beri inemedi o kdr yavaş indi ki anlatamam bütün psikolojimi bozdu .
Artık o 79 u taktım.kafaya 80.0 bile değil 79.9 görmek istiyorum
Günaydın tatlı kızGunaydin kizlar
Olsun canım gene 200gram gitmiş ban haftaya 63ler artk garantiYoutube ta bu diyetin tarifini gördümdr biri yazmış altına eşi 15 günde 10 kilo vermişte bilemedim ne kadar doğru
Haklısın canım sen en azından sağlıklı masum şeylerle bozmuşsun o yüzden kilo vermeni engellemedi benim pirinçli iyi olmadı hiç planımda olan bişey değildi anneme gittim bana ayırmış dayanamadm işte zaten o yüzden kilo verememişim
***14.Takım 622.Etap***
ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8///% )
htc71 (65.9///%)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)
14.Takım Ortalaması :
Ah canım şu adet dönemleri zaten gergin bide diyet stresi haklısın böyle hissetmekte ama başarını görmezden geliyorsun 10 kilo verdin sen moralini topla biraz ya istersen bikaç gün izin yap diyeti düşünme sonra daha moralli daha hırslı başlarsınAdett3n dolayi çok sinirliyim bir de tartıldım tok karna üst baş 81.3 cıktı .
Geçen hafta ac 81.1 di umarim sabah kayda değer birşey çıkar su 79 u göremeyeceğim yine büyük ihtimal .
Çok sinirliyim eşime sardım. Çok kötü moralini bozdum . Biraz tartıştık . Kavga çıkacaktı neredeyse . Sinirden kuduruyorum sebepsiz yere .. regl döneminin bana olan etkisi hep bu
Günaydın canımGunaydin kizlar
Omg***14.Takım 622.Etap***
ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/% )
htc71 (65.9///%)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)
14.Takım Ortalaması :
Tebrik ederim fistikGünaydın tatlı kız
Olsun canım gene 200gram gitmiş ban haftaya 63ler artk garanti
Ah canım şu adet dönemleri zaten gergin bide diyet stresi haklısın böyle hissetmekte ama başarını görmezden geliyorsun 10 kilo verdin sen moralini topla biraz ya istersen bikaç gün izin yap diyeti düşünme sonra daha moralli daha hırslı başlarsın
Günaydın canım
Bir sorun mu var aceba neden gelmedi bu kizUmarim elif gelir kac gündür yok hic umutlu degilim ama
Tartildim kuzum wc gitmemistim onu bekledim simdi yine tartilicam 500 gr fazlaydi sabit olsa şükredeceğim
Umarım yoktur canimTebrik ederim fistik
Bir sorun mu var aceba neden gelmedi bu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?