- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.701
Canım berkas galiba 1gün yaptı onda da sarma geçmiß canım ben 4gün yaptm ve farklı ek olarak minik parça et yedim sadece ya ondan hatta ilk iki gün tam yaptm ben ozman gitti zaten sonra ki iki gün 2ogun tam bir öğün et menüsü yaptm ona rahmen az gitti kuzum bir de ödemim varken başlamıştıbaşlamıştım ben ödemesiz başlasa idim ve 1 gün yapıp onda da pirinç yese idim benim de hiç bir düşüş olmazdı zaten bence berkas da kesinlikle yariycak bu kaçamaksız 2gün yapsa çok güzel fark olur bence ama o güzel düşüş yaşadıktan sonra buna başladı ben se +çıktıktan sonra buda çok önemli yani ödemim coktu benim ve ben 4gün yaptımOmgcok iyi vermisin canim hurma tam sana göre bi diyyetmis ama melisa- a yaramamis baksana 200 gramcık vermis
iyiyim canım sen nasılsınNasilsin canim
Yuvarlanip gidiyoruz işte kuzumiyiyim canım sen nasılsın
Günaydın tatlı kız
Olsun canım gene 200gram gitmiş ban haftaya 63ler artk garanti
Yaa harikasın canımmm 63ler derken 62lere göz kırpıyorsuunn resmen inşallah çabucak gider 6363.6Darısı 62'lere inşallah
Herkese booollll eksiler
Omgcok iyi vermisin canim hurma tam sana göre bi diyyetmis ama melisa- a yaramamis baksana 200 gramcık vermis
Canım berkas galiba 1gün yaptı onda da sarma geçmiß canım ben 4gün yaptm ve farklı ek olarak minik parça et yedim sadece ya ondan hatta ilk iki gün tam yaptm ben ozman gitti zaten sonra ki iki gün 2ogun tam bir öğün et menüsü yaptm ona rahmen az gitti kuzum bir de ödemim varken başlamıştıbaşlamıştım ben ödemesiz başlasa idim ve 1 gün yapıp onda da pirinç yese idim benim de hiç bir düşüş olmazdı zaten bence berkas da kesinlikle yariycak bu kaçamaksız 2gün yapsa çok güzel fark olur bence ama o güzel düşüş yaşadıktan sonra buna başladı ben se +çıktıktan sonra buda çok önemli yani ödemim coktu benim ve ben 4gün yaptım
Dengeyi kurdum canımTartildim kuzum wc gitmemistim onu bekledim simdi yine tartilicam 400gr fazlaydi sabit olsa şükredeceğimbu hafta sen arayi actin
Aahhaaahaaaa
iyiyim canım sen nasılsın
Canım bide güzel kilo vermistin sen +da diil din hatta sabitte bile beklemedin tam tersine önceki hafta sen çok güzel kilo vermiştin ya ondan bence sende ödem yoktur ödem olmayıncada sedece yağdan giderken daha az gider canım ama gene de güzel verdirir sonuçta yağ yaptırma etkisi varmış bunun ondan faydalı yap mutlaka bencede canım ❤ bir de doğru biliyorum dimi senin zaten dün ilk günün dü dimi ?Yaa harikasın canımmm 63ler derken 62lere göz kırpıyorsuunn resmen inşallah çabucak gider 63
Ya kızlar ben ptesi de 64.2 çıkmıştm dünkü diyet dediğin gibi pirinçten bozdu işi hiç bi işe yaramadı bakalm bu sefer kararlıyım haftasonunu hurmayla geçircem
Bende yiyecegim o hurmalariDengeyi kurdum canımgeçen hafta siz hepiniz düşüş yaşarken listede tek +lara çıkan bendim bu hafta tam tersine çevirdim dengelendi zaten öncesi de haftalarca 64 lerde bekledim yetişin diye ee yeter artk dimi bende vereyim biraz bana da yazık dün yediğin hurmalar bugün ... tırmalar demişler ama hiç de öle olmadı aaahhaaahhaa yaşasın hurmalar
Aahhaaahaaaa
bende seni etiketleyip sorcakstım şimdi nerdesin sen özledik yaaaaa ara ara gör hep yaaa özlüyoruz
200gr arti buna da şükür
Haftayı artı ile kapatacakken fazla fazla eksiye geçtin ✌✌ aslinda toplamda 2 vermis oldun sanki dimi benim dün dedigim sey tuttu bakCanım berkas galiba 1gün yaptı onda da sarma geçmiß canım ben 4gün yaptm ve farklı ek olarak minik parça et yedim sadece ya ondan hatta ilk iki gün tam yaptm ben ozman gitti zaten sonra ki iki gün 2ogun tam bir öğün et menüsü yaptm ona rahmen az gitti kuzum bir de ödemim varken başlamıştıbaşlamıştım ben ödemesiz başlasa idim ve 1 gün yapıp onda da pirinç yese idim benim de hiç bir düşüş olmazdı zaten bence berkas da kesinlikle yariycak bu kaçamaksız 2gün yapsa çok güzel fark olur bence ama o güzel düşüş yaşadıktan sonra buna başladı ben se +çıktıktan sonra buda çok önemli yani ödemim coktu benim ve ben 4gün yaptım
Canım -0.2 mıi
Kesin başla +iken çok çok daha güzel düşüşe geçiriyor ve 2gün de kaçamaksız yapanlarda çok güzel düşüş yaşamışlar var canım 2gün hiç kaçamaksiz yap çok güzel sonuç alacaksın hadi hafta ya tuğba yı geçBende yiyecegim o hurmalariyarin baslayayim ama ben tas catlasa 2 gun anca dayanirim
Yok canim o kadarda degil
O zaman ben 1 kilo verdim tubiHaftayı artı ile kapatacakken fazla fazla eksiye geçtin ✌✌ aslinda toplamda 2 vermis oldun sanki dimi benim dün dedigim sey tuttu bak
Bak işte acemiyim kuzum hiç arti yazmadim ki ilk defa yazinca boyle oluyorCanım -0.2 mıi+0.2 olması gerekmiyor mu?
Kesin başla +iken çok çok daha güzel düşüşe geçiriyor ve 2gün de kaçamaksız yapanlarda çok güzel düşüş yaşamışlar var canım 2gün hiç kaçamaksiz yap çok güzel sonuç alacaksın hadi hafta ya tuğba yı geç
Aynen canım geçen hafta 1.1 kilo vermiştim ondan çok bi düşmek beklemiyorum ama ne gitti kar sonuçtaCanım bide güzel kilo vermistin sen +da diil din hatta sabitte bile beklemedin tam tersine önceki hafta sen çok güzel kilo vermiştin ya ondan bence sende ödem yoktur ödem olmayıncada sedece yağdan giderken daha az gider canım ama gene de güzel verdirir sonuçta yağ yaptırma etkisi varmış bunun ondan faydalı yap mutlaka bencede canım ❤ bir de doğru biliyorum dimi senin zaten dün ilk günün dü dimi ?
geldim kaptanım cumayı kaçırmamUmarim elif gelir kac gündür yok hic umutlu degilim ama
Haftayı artı ile kapatacakken fazla fazla eksiye geçtin ✌✌ aslinda toplamda 2 vermis oldun sanki dimi benim dün dedigim sey tuttu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?