Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Omg cok iyi vermisin canim hurma tam sana göre bi diyyetmis ama melisa- a yaramamis baksana 200 gramcık vermis
Canım berkas galiba 1gün yaptı onda da sarma geçmiß canım ben 4gün yaptm ve farklı ek olarak minik parça et yedim sadece ya ondan hatta ilk iki gün tam yaptm ben ozman gitti zaten sonra ki iki gün 2ogun tam bir öğün et menüsü yaptm ona rahmen az gitti kuzum bir de ödemim varken başlamıştıbaşlamıştım ben ödemesiz başlasa idim ve 1 gün yapıp onda da pirinç yese idim benim de hiç bir düşüş olmazdı zaten bence berkas da kesinlikle yariycak bu kaçamaksız 2gün yapsa çok güzel fark olur bence ama o güzel düşüş yaşadıktan sonra buna başladı ben se +çıktıktan sonra buda çok önemli yani ödemim coktu benim ve ben 4gün yaptım

Günaydın tatlı kız

Olsun canım gene 200gram gitmiş ban haftaya 63ler artk garanti
63.6 Darısı 62'lere inşallah
Herkese booollll eksiler
Yaa harikasın canımmm 63ler derken 62lere göz kırpıyorsuunn resmen inşallah çabucak gider 63
Omg cok iyi vermisin canim hurma tam sana göre bi diyyetmis ama melisa- a yaramamis baksana 200 gramcık vermis

Ya kızlar ben ptesi de 64.2 çıkmıştm dünkü diyet dediğin gibi pirinçten bozdu işi hiç bi işe yaramadı bakalm bu sefer kararlıyım haftasonunu hurmayla geçircem

Tartildim kuzum wc gitmemistim onu bekledim simdi yine tartilicam 400gr fazlaydi sabit olsa şükredeceğim bu hafta sen arayi actin
Dengeyi kurdum canım geçen hafta siz hepiniz düşüş yaşarken listede tek +lara çıkan bendim bu hafta tam tersine çevirdim dengelendi zaten öncesi de haftalarca 64 lerde bekledim yetişin diye ee yeter artk dimi bende vereyim biraz bana da yazık dün yediğin hurmalar bugün ... tırmalar demişler ama hiç de öle olmadı aaahhaaahhaa yaşasın hurmalar
htc71 sende yazsan artik kilonu musil ilaci ictin etkisini göstersin diye mi bekliyorsun yoksa
Aahhaaahaaaa
iyiyim canım sen nasılsın
bende seni etiketleyip sorcakstım şimdi nerdesin sen özledik yaaaaa ara ara gör hep yaaa özlüyoruz

Canım bide güzel kilo vermistin sen +da diil din hatta sabitte bile beklemedin tam tersine önceki hafta sen çok güzel kilo vermiştin ya ondan bence sende ödem yoktur ödem olmayıncada sedece yağdan giderken daha az gider canım ama gene de güzel verdirir sonuçta yağ yaptırma etkisi varmış bunun ondan faydalı yap mutlaka bencede canım ❤ bir de doğru biliyorum dimi senin zaten dün ilk günün dü dimi ?

Bende yiyecegim o hurmalari yarin baslayayim ama ben tas catlasa 2 gun anca dayanirim

***14.Takım 622.Etap***

ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/%1.86)
htc71 (65.9/66.1/+0.2/%-0.30)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)

14.Takım Ortalaması :

E ELF_LR35

Son düzenleme:
Haftayı artı ile kapatacakken fazla fazla eksiye geçtin ✌✌ aslinda toplamda 2 vermis oldun sanki dimi benim dün dedigim sey tuttu bak

***14.Takım 622.Etap***

ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/%1.86)
htc71 (65.9/66.1/-0.2/%-0.30)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)

14.Takım Ortalaması :

E ELF_LR35
Canım -0.2 mıi +0.2 olması gerekmiyor mu?
Bende yiyecegim o hurmalari yarin baslayayim ama ben tas catlasa 2 gun anca dayanirim
Kesin başla +iken çok çok daha güzel düşüşe geçiriyor ve 2gün de kaçamaksız yapanlarda çok güzel düşüş yaşamışlar var canım 2gün hiç kaçamaksiz yap çok güzel sonuç alacaksın hadi hafta ya tuğba yı geç

Bak işte acemiyim kuzum hiç arti yazmadim ki ilk defa yazinca boyle oluyor

Aynen canım geçen hafta 1.1 kilo vermiştim ondan çok bi düşmek beklemiyorum ama ne gitti kar sonuçta sen ama diyodun ödemim var diye hepsini götürdü yağındanda götürdü darısı diğer hurma güzellerinin başına aynen canım dün ilk gündü

Haftayı artı ile kapatacakken fazla fazla eksiye geçtin ✌✌ aslinda toplamda 2 vermis oldun sanki dimi benim dün dedigim sey tuttu bak
ben 64.3 den cuma günü 64.8 e çıktım ondan zaten en az +500 ödemdi ki bir kaç haftada sabit bekledim ya belki daha da çok ödem vardı hatta pzt si daha da artı idi ama tam +lara cikmis iken başladım yani son dustugum 64.3 den sonrasi odem tuttum zaten o odemi saymasak bile 700 gram daha eksiye gectim canım ama sen şunu soruyorum galiba pztsi başlarken tartildigim da ödemim iyice tavan yapmıştı 65.00 ı gördüm basladgm gün ve 4gün bittikden sonra bugün 63.6 oldu yani kuzum yani ev tartısın da en ödemli halimden bile hesaplaşan 2 olmuyor ama analiz de kesin 2 gitmiştir çünkü çok protein aldım cogu gun 2ser saat spor yaptm ya kesin kas da arttı gene canım ondan gerçek düşüş gen analizde 2cikar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…