Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

E ELF_LR35 yoksun canım bugün
hurma nasıl gidiyor :)
E ELF_LR35 benle birlikte başlamıştı ama kaç kez sordum sonuç hiç söylemedi bende çok merak ediyorum
E ELF_LR35 canim nerdesin 2 gündür
kızlar kusura bakmayın eğitimci olarak yazmışlar beni 3 gündür eğitim şubede ders vermeye gidiyorum sabahtan öğlen koştura koştura şubeye gelip işleri halledip çıkmaya çalışıyorum ki eve biraz erken gidip annemi dinlendireyim 4 gibi anca gidiyorum eve ki süt iznim 14.30 da normalde sonra 17 de büyüğü okuldan al iftarlık hazırla hiç giremedim bu arada bugün ders erken bitti anca yetiştim hemen giriyorum kilomu

Günaydın bayanlar aranıza yeni katıldım Kilom 70.4 2 ay önce doğum yaptım emzirerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum hedefim 50 inşallah ulaşırım Herkese bol eksiler
Hoşgeldin canim bebegin daha cok minik tam diyet degil de bir kac ay daha fazladan olan abur cuburu tatli hamurişi falan yemeden ilerlesen zaten yine verirsin buraya da yazarsin menülerini

Günaydın bayanlar aranıza yeni katıldım Kilom 70.4 2 ay önce doğum yaptım emzirerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum hedefim 50 inşallah ulaşırım Herkese bol eksiler
günaydın canım hoşgeldin öncelikle bende gruba katıldığımda 3.5 aylıktı inşallah isteğin kiloya inersin ama diyetten önce sağlıklı beslenme yoluyla ufaklığın biraz büyüsün diyetle hedefe varman kolay olur

***14.Takım 622.Etap***

ELF_LR35 (92.0/90.8/1.2/%1.30)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/%1.86)
htc71 (65.9/66.1/+0.2/%-0.30)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)

14.Takım Ortalaması :
ikimizden de 1.200 götürmüş hurmalar

yellowun diyet anlayışı tuğbayı geçmek üzerine endeksli
bana dua et yoksa 70 lerde beklerdin hee

O zaman ben 1 kilo verdim tubi hafta baskndan beri 1 kilo 700gr falan artıydı
ne yedin hafta sonu o kadar artı olacak kadar merak ettim

hoşgeldin canım
ilk defa mı cuma yarışma içerisinde olacaksın
geldim kaptanım cumayı kaçırmam
bi an gelemeyeceksin diye çok korktum

Evet diyetten kastım bunlar aslında çok fazla paket gıda cips çikolata ve hamur işi yiyorum 2 gündür kendimi zor tutuyorum yememek için o yğzden bu gruba katılmaya karar verdim motive olmak istiyorum
burda istesende yiyemezsin cezası var
ilk sayfada yer alan kuralları oku canım
kabul edersen tekrardan hoşgeldin deriz sana

tamam o zaman 68 kiloyum 3 kilo fazlalılığım var onu göndermem lazım ilk etapta sonrası hedefe devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…