- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.721
E ELF_LR35 sen hala tartılmadın mıberaber baslamaistik iki gün bitti seninde sonuç ne canm?
@ucukgenclik sen de tartıldın mı bir günlük sonuç?
@berkas başladın mı?
@magickk sana ne kadar fark ettirdi canım ?
kızlar kusura bakmayın eğitimci olarak yazmışlar beni 3 gündür eğitim şubede ders vermeye gidiyorum sabahtan öğlen koştura koştura şubeye gelip işleri halledip çıkmaya çalışıyorum ki eve biraz erken gidip annemi dinlendireyim 4 gibi anca gidiyorum eve ki süt iznim 14.30 da normalde sonra 17 de büyüğü okuldan al iftarlık hazırla hiç giremedim bu arada bugün ders erken bitti anca yetiştim hemen giriyorum kilomu
Hoşgeldin canimGünaydın bayanlar aranıza yeni katıldımKilom 70.4 2 ay önce doğum yaptım emzirerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum hedefim 50 inşallah ulaşırım Herkese bol eksiler
Akşam topluca yaziyoruz canim sabah öğle ara aksam ne yediysen3 öğün ve ara öğünlerde her yediğimi yazacak mıyım
günaydın canım hoşgeldin öncelikle bende gruba katıldığımda 3.5 aylıktı inşallah isteğin kiloya inersin ama diyetten önce sağlıklı beslenme yoluyla ufaklığın biraz büyüsün diyetle hedefe varman kolay olurGünaydın bayanlar aranıza yeni katıldımKilom 70.4 2 ay önce doğum yaptım emzirerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum hedefim 50 inşallah ulaşırım Herkese bol eksiler
ikimizden de 1.200 götürmüş hurmalar***14.Takım 622.Etap***
ELF_LR35 (92.0/90.8/1.2/%1.30)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/%1.86)
htc71 (65.9/66.1/+0.2/%-0.30)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)
14.Takım Ortalaması :
mesajı okumadan aynısını yazmışım sana benim göbek filan bi azalır gibi oldu ama bugün çok şiş hissediyorum kendimi yüzükler filan iz yaptıikimizden de 1.200 götürmüş hurmalar
yellowun diyet anlayışı tuğbayı geçmek üzerine endeksliCanım -0.2 mıi+0.2 olması gerekmiyor mu?
Kesin başla +iken çok çok daha güzel düşüşe geçiriyor ve 2gün de kaçamaksız yapanlarda çok güzel düşüş yaşamışlar var canım 2gün hiç kaçamaksiz yap çok güzel sonuç alacaksın hadi hafta ya tuğba yı geç
ne yedin hafta sonu o kadar artı olacak kadar merak ettimO zaman ben 1 kilo verdim tubihafta baskndan beri 1 kilo 700gr falan artıydı
hoşgeldin canımGünaydın bayanlar aranıza yeni katıldımKilom 70.4 2 ay önce doğum yaptım emzirerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum hedefim 50 inşallah ulaşırım Herkese bol eksiler
bi an gelemeyeceksin diye çok korktumgeldim kaptanım cumayı kaçırmam
Ben kendime yeni ciciler almaya gidiyorum kizlaroptum hepinizi
Evet diyetten kastım bunlar aslında çok fazla paket gıda cips çikolata ve hamur işi yiyorum 2 gündür kendimi zor tutuyorum yememek için o yğzden bu gruba katılmaya karar verdim motive olmak istiyorum
tamam o zaman 68 kiloyum 3 kilo fazlalılığım var onu göndermem lazım ilk etapta sonrası hedefe devam inşallahhoşgeldin canım
64.9 ile izine ayrılmışın listeye girebilmen için bu kiloya inmen gerekiyor (kurallara yine bakıyım bi yanlışlık olmasın)
onun dışında başka takım transferinde 1 hafta uyum sürecimiz var, zaten artıdayım diyorsun bu sürede de hem takımla kaynaşıp hem fazlalığını da atarsın
ilk sayfada kurallarımızı okuyabilirsin
hoşbuldumHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?