- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.741
yok canım biliyorum ben 3 yıl öncede burada yarışıp 56 kilo ile mezun olmuştum sonra 2. hamilelik oldu derken yine kilo verme süreciHosgeldinseni ben cagirmistim daha once bir takımda yarışmışsın kurallari biliyorsundur.
Bilmiyorsan da ilk sayfaya bak canim kabul edersen bize katilabilirsin
hoşbuldum canımHoş geldin canım
3836 mı 38 mi alacaksın bakalım
seni korkuttuğum için çok özür dilerim kaptanım asla ve asla yarı yolda bırakmam imkanım olsa çarşamba perşembe de girerdimne yedin hafta sonu o kadar artı olacak kadar merak ettim
hoşgeldin canım
ilk defa mı cuma yarışma içerisinde olacaksın
bi an gelemeyeceksin diye çok korktum
Tamam canim katilmak istersen o 3 kilonu beraber verip listeye girersintamam o zaman 68 kiloyum 3 kilo fazlalılığım var onu göndermem lazım ilk etapta sonrası hedefe devam inşallah
Kuzum ben sana bırakıyorumtugbaFB tubi napıyım listeye gireyim mi
Saol kuzum ❤❤seni korkuttuğum için çok özür dilerim kaptanım asla ve asla yarı yolda bırakmam imkanım olsa çarşamba perşembe de girerdim
Ben de 4gun yaptm ama benim de ek olarak yediğim şeyler oldu canım hatta 4.gün 2öğün hurma 3.öğünü balık menüsü olarak yedimblonde ambition canım ikimizde 1.2 kilo gitmiş ben 3 gün yapabildim daha giderdi ama bu ders koşturmasında çarşamba sahura kalkamadım
Hayr canım hepimiz birbirimizi geçelim diyeyellowun diyet anlayışı tuğbayı geçmek üzerine endeksli
bana dua et yoksa 70 lerde beklerdin hee
daha çook birlikte kilo vereceğiz❤sevgili takımım 103 kilo ile katıldım aranıza ve ay hatırlamıyorum aralıktı galiba 5 ay oldu herhal bir ara 99 98 arasi kalsam inmesede 12.2 kiloyu üzerimden atmış bulunuyorum tabi zayıflama sürecim kasım ayında başladı 108.8 ile ozamandan bu zamana 18 kilo vermiş durumdayım daha da önümde uzun bir süreç var sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim
Ben senden zayif listeye girersem şaşmaHayr canım hepimiz birbirimizi geçelim diyekızlar da beni yakalamaya çalışıyor yada seni zaten hem ben artk seni yakalamaya çalışmıyorum kii hıhhh sen beni yakalamaya çalışıyosun bayadır hahaha ben artk orkideyi yakalamaya çalışıyorum zaten orkide1453 tartıldın mı canım ?
Canım senin göbek ölçün kaç tam göbek deliğinden ölçünce kaç çıkıyor ??? Senin karnın çok güzel di ondan soruyorum canım acaba kaç cm de dümdüz oluyor öle diye merak ettim de3836 olmam icin 62 yada 60 olmam lazim
Haftaya 62 olurum diyosun yaniBen senden zayif listeye girersem şaşma
inşallah hafta ya 90 lara tamamen veda ediceksinseni korkuttuğum için çok özür dilerim kaptanım asla ve asla yarı yolda bırakmam imkanım olsa çarşamba perşembe de girerdim
Seninkinden daha fazladir canim cunku senin belde benimkinden ince ama boydan mi oyle bilmiyorum bayagi duz fazlalik yok gibi birsey sadece 3 4 kilo daha verip incecik olmak istiyorumCanım senin göbek ölçün kaç tam göbek deliğinden ölçünce kaç çıkıyor ??? Senin karnın çok güzel di ondan soruyorum canım acaba kaç cm de dümdüz oluyor öle diye merak ettim deben dümdüz karın istiyorum çünki en büyük hedefim o benim canım kaç cm de öle oluyor bilelim
Buralardayım canım arada giriyorum aslında yazıyorum canım. tebrik ederim çok güzel vermişsinDengeyi kurdum canımgeçen hafta siz hepiniz düşüş yaşarken listede tek +lara çıkan bendim bu hafta tam tersine çevirdim dengelendi zaten öncesi de haftalarca 64 lerde bekledim yetişin diye ee yeter artk dimi bende vereyim biraz bana da yazık dün yediğin hurmalar bugün ... tırmalar demişler ama hiç de öle olmadı aaahhaaahhaa yaşasın hurmalar
Aahhaaahaaaa
bende seni etiketleyip sorcakstım şimdi nerdesin sen özledik yaaaaa ara ara gör hep yaaa özlüyoruz
devamı da çorap söküğü gibi gelir umarım tebrik ederim canımsevgili takımım 103 kilo ile katıldım aranıza ve ay hatırlamıyorum aralıktı galiba 5 ay oldu herhal bir ara 99 98 arasi kalsam inmesede 12.2 kiloyu üzerimden atmış bulunuyorum tabi zayıflama sürecim kasım ayında başladı 108.8 ile ozamandan bu zamana 18 kilo vermiş durumdayım daha da önümde uzun bir süreç var sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim
sevgili takımım 103 kilo ile katıldım aranıza ve ay hatırlamıyorum aralıktı galiba 5 ay oldu herhal bir ara 99 98 arasi kalsam inmesede 12.2 kiloyu üzerimden atmış bulunuyorum tabi zayıflama sürecim kasım ayında başladı 108.8 ile ozamandan bu zamana 18 kilo vermiş durumdayım daha da önümde uzun bir süreç var sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?