Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin seni ben cagirmistim daha once bir takımda yarışmışsın kurallari biliyorsundur.
Bilmiyorsan da ilk sayfaya bak canim kabul edersen bize katilabilirsin
yok canım biliyorum ben 3 yıl öncede burada yarışıp 56 kilo ile mezun olmuştum sonra 2. hamilelik oldu derken yine kilo verme süreci

ne yedin hafta sonu o kadar artı olacak kadar merak ettim

hoşgeldin canım
ilk defa mı cuma yarışma içerisinde olacaksın

bi an gelemeyeceksin diye çok korktum
seni korkuttuğum için çok özür dilerim kaptanım asla ve asla yarı yolda bırakmam imkanım olsa çarşamba perşembe de girerdim

sevgili takımım 103 kilo ile katıldım aranıza ve ay hatırlamıyorum aralıktı galiba 5 ay oldu herhal bir ara 99 98 arasi kalsam inmesede 12.2 kiloyu üzerimden atmış bulunuyorum tabi zayıflama sürecim kasım ayında başladı 108.8 ile ozamandan bu zamana 18 kilo vermiş durumdayım daha da önümde uzun bir süreç var sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim

blonde ambition canım ikimizde 1.2 kilo gitmiş ben 3 gün yapabildim daha giderdi ama bu ders koşturmasında çarşamba sahura kalkamadım
Ben de 4gun yaptm ama benim de ek olarak yediğim şeyler oldu canım hatta 4.gün 2öğün hurma 3.öğünü balık menüsü olarak yedim çok etkisiymiş çok de keyifli yapılıyor artk bidaha tıkanırsam kurtaricim bu ben çok sevdim ❤❤

yellowun diyet anlayışı tuğbayı geçmek üzerine endeksli
bana dua et yoksa 70 lerde beklerdin hee
Hayr canım hepimiz birbirimizi geçelim diye kızlar da beni yakalamaya çalışıyor yada seni zaten hem ben artk seni yakalamaya çalışmıyorum kii hıhhh sen beni yakalamaya çalışıyosun bayadır hahaha ben artk orkideyi yakalamaya çalışıyorum zaten orkide1453 tartıldın mı canım ?

daha çook birlikte kilo vereceğiz❤

Ben senden zayif listeye girersem şaşma

38 36 olmam icin 62 yada 60 olmam lazim
Canım senin göbek ölçün kaç tam göbek deliğinden ölçünce kaç çıkıyor ??? Senin karnın çok güzel di ondan soruyorum canım acaba kaç cm de dümdüz oluyor öle diye merak ettim de ben dümdüz karın istiyorum çünki en büyük hedefim o benim canım kaç cm de öle oluyor bilelim

Seninkinden daha fazladir canim cunku senin belde benimkinden ince ama boydan mi oyle bilmiyorum bayagi duz fazlalik yok gibi birsey sadece 3 4 kilo daha verip incecik olmak istiyorum
Birde benim legen kemiklerim de geniş canim

Buralardayım canım arada giriyorum aslında yazıyorum canım. tebrik ederim çok güzel vermişsin
devamı da çorap söküğü gibi gelir umarım tebrik ederim canım

çok sevindim canım Evt Aralık da ben de kendi girişime bakarken fark ettim aynı ay başlamışız buraya hatta M MissHayaLet de aynı ay başlamış hepimiz Aralık Ben de 24 Aralık da araniza katılabilirmiyim diye ilk msj ı atmışım yani haftaya 5 ayım bitmiş oluyor çok güzel bir başarı canım 12-13 gitmiş bile bizle hele ki verdiğin 18 zaten muhteşem çok tebrik ediyorum ve başıralırının devamını diliyorum canım bu hafta 80leri göreceksin darısı 70lere hatta 6lı rakamlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…