Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah sana yazdım görmedin sanırım cnm dün akşam iftardan önce 60,9 çıktım sabah da 61,6 çıktım ama sahur yapmıştım ve vc ye çıkmamıştım

Kızlar ben evden çıkmadan önce bugün öğle yemeği olarak ne yedim bilin bakalım eveeettt doğru tahmin hurmalı yoğurt yedim hahahaha hayatımda hiçbir şeyi bu kadar üst üste yememişsin pazar günü buna başlıycam diye eve 3kiloluk kova yoğurt dan ve 2 kilo da hurma aldım bitiricem galiba ikiside baya azaldı şuan eklentiler yaparakdan sanarım pazartesiye kadar devam edicem biraz değiştirerek yaptm ama gene de 1 haftayı tamamliycam 1hafta yaptm diyenlere inanmamıştım gülmüştüm gülme komşuna gelir başına demişler hep böyle faydalı şeylere gülelim başımıza gelsin bari bu arada kızlar ben vapurdayım karşıya diyetisyen e gidiyorum Analiz sonuçlarım ile birazdan aranızda olucam

@orkide ben de 56 olmaya karar verdim ama yazda geldiği için o rakamları görmem çoook uzun süre bilir ama dedim ki kendime ne farkeder istediğin inceliğe ulaş gerekirse kış başlarken olsun ne farkeder yeterki başaralım kışın çizimler tahtlar edenler içinde incecik çok güzel oluruz ❤❤❤ 56 olana kadar birbirimizi bırakmak yok tamammı

aynen cnm bırakmıycam artık ama cok zorlayacak ben gecen sene 58 görmüştüm kız deli gibi spor yaparız bi şekilde görecez

sabah sana yazdım görmedin sanırım cnm dün akşam iftardan önce 60,9 çıktım sabah da 61,6 çıktım ama sahur yapmıştım ve vc ye çıkmamıştım
Yok canım arada görmemişim yaaaa şimdi gördüm 60 harikaaaa darısı başıma Aayy sen bir iki hafta içinde artık 59lara geçeceksin yaaaa çok güzel bir duygu olmalı çok sevindim canım

aynen cnm bırakmıycam artık ama cok zorlayacak ben gecen sene 58 görmüştüm kız deli gibi spor yaparız bi şekilde görecez
Canım ben galiba 10 yıl önce filan 58 idim ama gene de inanıyorum 58 hatta 56 ya bile olurum diye sen rahat rahat verirsin senin ki benimki gobi kalıcı yıllık kilo diil aynen katılıyorum deli gibi spor yapalım zaten hava sıcak insanın canı birşey yemek istemiyor erir gideriz valla

paylaşıyorum canım htc71
ben yellowun yüzdesini farklı buldum
1.85 cikti benim baktigimda canim yime baktim yine ayni buldum

Baktim simdi canim elifin yuzdesini girmek icin en son lusteyi aldim onda farkli yaziyirmus yada ben 5 yerine 6 ya bastim yanlislikla yan yana ya disardayim da evde olsam tekrar tekrar bakardim

Çok sevinirim 2.5 aylık henüz havalar ısınsın yürüyüşe başlıcam inşallah
Oo çok minikler ne tatlı ❤❤ bence kendini çok zorlama zaten yeni doğum.yapmissin . 6 ay diyorlar çok ağır aktivitelere . En önemlisi sağlık ama yürüyüş uygun bir spor aynen .
B3nde yürüyüş yapıyorum. 91 kilodan şuan.80.5 e indim 2 ay 1 hafta oldu başlayalı. Sporda da 2 ay 2 hafta filan oldu . Spor yürüyüş ciddi oranda değişim sağlıyor tempolu yürüyüş gerçekten gobek.bel kısmini eritiyor . Ben de değişim.baya fazla oldu O konuda . Oneririm

***14.Takım 622.Etap***

ELF_LR35 (92.0/90.8/1.2/%1.30)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/%1.85)
htc71 (65.9/66.1/+0.2/%-0.30)
Mavi95 (81.1/80.5/0.6/%0.74)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)
orkide1453 (63.0/61.00/2/%0.20) 606.etapta izne ayrılan üye geri döndü. yüzdesi 16 ya bölündü.

14.Takım Ortalaması : 0.690

Çok ağır yapamıyorum o yüzden dansla vücudumu ısıtıp mekik çekiyorum özellikle normal doğum olduğu için çok sıkıntınılmaz dedi doktorum sporda

Geldim, gördüm, gidiyorum
Herkesi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…