- 8 Eylül 2016
- 103.388
- 438.328
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.781
Rica ederim canım bende 3-4 hafta önce öğrendim :)süpersin canım çok saol bilmiyordum
hedef 56Tamam canim katilmak istersen o 3 kilonu beraber verip listeye girersin
Kuzum ben sana bırakıyorum
Stres olmam dersen gel
Senin hedefin kactı canim
sabah sana yazdım görmedin sanırım cnm dün akşam iftardan önce 60,9 çıktım sabah da 61,6 çıktım ama sahur yapmıştım ve vc ye çıkmamıştımHayr canım hepimiz birbirimizi geçelim diyekızlar da beni yakalamaya çalışıyor yada seni zaten hem ben artk seni yakalamaya çalışmıyorum kii hıhhh sen beni yakalamaya çalışıyosun bayadır hahaha ben artk orkideyi yakalamaya çalışıyorum zaten orkide1453 tartıldın mı canım ?
@orkide ben de 56 olmaya karar verdimhedef 56
hayır bilmiyorum canımRica ederim canım bende 3-4 hafta önce öğrendim :)
Bu arada renk kodlarını biliyor musun
Kırmızı ve mavinin
Tamam canım hemen yazayımhayır bilmiyorum canım
arıyorum arıyorum yok
aynen cnm bırakmıycam artık ama cok zorlayacak ben gecen sene 58 görmüştüm kız deli gibi spor yaparız bi şekilde görecez@orkide ben de 56 olmaya karar verdimama yazda geldiği için o rakamları görmem çoook uzun süre bilir ama dedim ki kendime ne farkeder istediğin inceliğe ulaş gerekirse kış başlarken olsun ne farkeder yeterki başaralım kışın çizimler tahtlar edenler içinde incecik çok güzel oluruz ❤❤❤ 56 olana kadar birbirimizi bırakmak yok tamammı
cnm ben 61im hesaplasana zaten pek etkilemez listeyi ona göre karar verelim ayrılışımı hiç hatırlamıyorumdüşün bak son dakikaların :)
listeyi paylaşıcam
Yok canım arada görmemişim yaaaa şimdi gördümsabah sana yazdım görmedin sanırım cnm dün akşam iftardan önce 60,9 çıktım sabah da 61,6 çıktım ama sahur yapmıştım ve vc ye çıkmamıştım
Canım ben galiba 10 yıl önce filan 58 idimaynen cnm bırakmıycam artık ama cok zorlayacak ben gecen sene 58 görmüştüm kız deli gibi spor yaparız bi şekilde görecez
1.85 cikti benim baktigimda canim yime baktim yine ayni buldum
Oo çok minikler ne tatlı ❤❤ bence kendini çok zorlama zaten yeni doğum.yapmissin . 6 ay diyorlar çok ağır aktivitelere . En önemlisi sağlık ama yürüyüş uygun bir spor aynen .Çok sevinirim2.5 aylık henüz havalar ısınsın yürüyüşe başlıcam inşallah
Çok ağır yapamıyorum o yüzden dansla vücudumu ısıtıp mekik çekiyorum özellikle normal doğum olduğu için çok sıkıntınılmaz dedi doktorum spordaOo çok minikler ne tatlı ❤❤ bence kendini çok zorlama zaten yeni doğum.yapmissin . 6 ay diyorlar çok ağır aktivitelere . En önemlisi sağlık ama yürüyüş uygun bir spor aynen .
B3nde yürüyüş yapıyorum. 91 kilodan şuan.80.5 e indim 2 ay 1 hafta oldu başlayalı. Sporda da 2 ay 2 hafta filan oldu . Spor yürüyüş ciddi oranda değişim sağlıyor tempolu yürüyüş gerçekten gobek.bel kısmini eritiyor . Ben de değişim.baya fazla oldu O konuda . Oneririm
Geldim, gördüm, gidiyorum***14.Takım 622.Etap***
ELF_LR35 (92.0/90.8/1.2/%1.30)
Yellow girl (64.8/63.6/1.2/%1.85)
htc71 (65.9/66.1/+0.2/%-0.30)
Mavi95 (81.1/80.5/0.6/%0.74)
berkas (64.4/64.2/0.2/%0.31)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)
orkide1453 (63.0/61.00/2/%0.20) 606.etapta izne ayrılan üye geri döndü. yüzdesi 16 ya bölündü.
14.Takım Ortalaması : 0.690
Hmm o zmn sevindim . Yavaş yavaş artırırsın sporla daha hızlı gidiyor kilolar ve vucut çok iyi toparliyorÇok ağır yapamıyorum o yüzden dansla vücudumu ısıtıp mekik çekiyorum özellikle normal doğum olduğu için çok sıkıntınılmaz dedi doktorum sporda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?