- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.821
Bak gördün bile işteKizlarrrrr tartıldım şimdi 79m7 ciktiiiii
Bak gördün bile işte
Sabırsız kız boşuna üzüyorsun kendini bak ne güzel gidiyor kilolar ❤79 göründü 69 da görünücek ❤❤
Aa o zmn süper olur ya ama tabi saat 8 oldu onlar görene kdr geçer neyse artık haftaya çok vermiş görünürüm
Kızlar bu hafta yüzmeye başladığım İçin süper bir düşüş bekliyordum hani geçen hafta 3 verdim bu hafta 5 verecem sandım herhaldeSonuç:71,9 bunada çok şükür
Herkese kocaman öpücükler
mavicim sen 79.7 cikmistin demiSüper cnm . Darısı başıma aramızda 8 kilo varnerede gidiyorsun yüzmeye
Burada bi otele gidiyorum canım spor merkezine ait. Ben fizik tedavi için yapıyorum fizyoterapist eşliğinde. Normalde uzun zamandır spor yapamadığım için iyi geldi banaSüper cnm . Darısı başıma aramızda 8 kilo varnerede gidiyorsun yüzmeye
Evett cnmmmavicim sen 79.7 cikmistin demi
Süper bir spor o daBurada bi otele gidiyorum canım spor merkezine ait. Ben fizik tedavi için yapıyorum fizyoterapist eşliğinde. Normalde uzun zamandır spor yapamadığım için iyi geldi bana
Menü süper akşam ile öğlen yeri değişse daha güzel olurdu ama güzel.Menü
Sabah
1 yumurta (kaynamış)
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
DOmates salatalık yeşillik
2 bardak şekersiz çay
Ara
1 kupa rezene
2 adet incir
Öğlen
Ayşe kadın fasulye (4 kaşık)
Cacık 1 kase
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Köfte (4 adet)
6000 adım
50 mekik
Evet kesinlikle ama bugün annemlerdeydim misafirlik olunca öyle denk geldiMenü süper akşam ile öğlen yeri değişse daha güzel olurdu ama güzel.
Menun guzel ama hic ekmek yok ogunlerine 1 yada 2 dilim ekmek ekle sen emziriyorsun kalori ihtiyacin bizden fazla bence en azindan sabahla ogle ekmek olsunMenü
Sabah
1 yumurta (kaynamış)
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
DOmates salatalık yeşillik
2 bardak şekersiz çay
Ara
1 kupa rezene
2 adet incir
Öğlen
Ayşe kadın fasulye (4 kaşık)
Cacık 1 kase
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Köfte (4 adet)
6000 adım
50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?