- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.801
İnşallahHmm o zmn sevindim . Yavaş yavaş artırırsın sporla daha hızlı gidiyor kilolar ve vucut çok iyi toparliyor
Geldim, gördüm, gidiyorum
Herkesi tebrik ederim
Tamam canım düzelteyim mi cook önemli değil amaZipzip- canim cok tesekkurler renk icin ama son dakika is verdiler yapamadim telden yayinlamak zorunda kaldim ☹
Simdi paylastim canimtugbaFB paylastin mi canim
Ben hala disardayim ve yagmura yakalandimSimdi paylastim canim
Insallah hata yoktur
Gecen hafta renk cümbüsüydüTamam canım düzelteyim mi cook önemli değil ama
Tamam tatlım renk değiştirmek gerekirse beni etiketlersin ❤Gecen hafta renk cümbüsüydü
Bakalim bi benimki sırıtırsa düzeltiriz
Yaa kaderdasım bende yakalandim ☹Banada son dakika is kitlediler kosarak geldim otobuse kızımın servisine yetismeye calısıyorum bakalımBen hala disardayim ve yagmura yakalandim
Tamam kuzum saol ❤Tamam tatlım renk değiştirmek gerekirse beni etiketlersin ❤
Kontrol ettim canim ben hata gormedim senin hesapladiginla ayni ciktiSimdi paylastim canim
Insallah hata yoktur
İşe geleceğim için öyle hesaplayıp yazdım. Cuma sabahı bende kasılma oluyor.Wc ye çıkmadın mı canım bu wc siz ise zaten ac sonrası kesin 67lerdesinbiraz bekle yeme biseyler istersen canım belki wc ye çıkarsın tekrar tartılırsın
Ben de dedim bir şeyi yanlış hesapladım ama neyi.***14.Takım 622.Etap***
ELF_LR35 (92.0///%)
Yellow girl (64.8///% )
htc71 (65.9///%)
Mavi95 (81.1///%)
berkas (64.4///%)
ucukgenclik (68,6/68.1/0.5/%0.73)
14.Takım Ortalaması :
Günaydın fıstığım
Canım kilo azaldikca öyle oluyor sabret haftaya da 600-700 gram bile versen 79 da olacaksın zaten önemli olan yağdan gitsin az gitsinYine 79 u göremedim
blonde ambition
1 ay 1 hafta önce 1 2 haftaya 79 u görürsün diyordun aslında mantıken hesaba göre haklıydın ben de ole diyordum ama hala 80.5 hala göremedim ya of of .. ne zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?