Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı: yoğurt 5hurma ,sütlü kahve

Ara: yeşil erik 1avuç dolusu

Öğlen : yoğurt 7 hurma

Akşam: balık,salata,1dilim ekmek

1saat koşu bandında orta tempolu yürüyüş,200mekik,200 makas

Kızlar 2öğün olarak 5. Günü de yaptım ve hurma defterini kapatıyorum yarın normal kahvaltı ve normal diyet listem ile başlıycam Analiz de verdiklerinin tamamı sudan gitmiş benim tahmin ettiğim gibi hep ödem atmış artk ödemim kalmamış zaten yarın normal diyetime dönüyorum zaten akşam dışarıdaydık balık yedik ve ödem olmadıkça hutlrma yapmam bidaha çünki yağ yakmıyor üstelik hergün ek olarak ette yediğim halde ilk kes hiç kas artmamış kasım sabit çıktı karbonhidrat eksikliğinden kas artmadı yağ da yanmadı Sabah hemen tam buğday ekmeğimi geri ekliyorum

Son düzenleme:

Tebrikler cnm . Menü de super spor da

Tebrikler cnm . Menü de super spor da
Sağol canım yarında tartılıcam bakalım 5.gün sonunda da değişiklik olacak mı diye ve artk yarın normal yumurta,peynir,sebze vs. Olan sağlıklı diyetime dönüyorum onla az gidiyor ama direk yağdan gidiyor ve ciddi daralma oluyor du sabah da artk geçiyorum ona kurtuldum ödemden de hurmadan da

Çok.zor zaten hurma olayı ya iyi dayandın . Şükür kurtuldun

Kızlar kahvaltı yapamadığım için bir incir yedim. Dün gece hurma ıslıycam derken kedi kucağımda uyuya kalmışım.
Kahvaltı bir incir
Ara sütlü çekirdek kahve
Öğle az mercimek çorbası, roka, iki parmak kalınlığında pide
Ara 4 kaju fıstığı, bir hurma, türk kahvesi
Akşam 4 kiraz, 5 erik, iki but tavuk, yayla çorbası.
Bugün nedense saçma sapan bir yemek listem oldu kızlar sabah geç kalınca öğünlerim de şaştı.

Kadin sınır krizine soktu beni ya sen fistiksin ama o degil
Biri sana yorum yazmış ya “acilen koca bulun kaynanana” diyor
Boşver takma kaynana falan. Çok ta karışma ilişkilerine sen kendine bak.
2 ay sonra fıstık gibi olacaksın

Biri sana yorum yazmış ya “acilen koca bulun kaynanana” diyor
Boşver takma kaynana falan. Çok ta karışma ilişkilerine sen kendine bak.
2 ay sonra fıstık gibi olacaksın
Ben karışmıyorum zaten patlasam dahi aramadım.hic şimdiye kdr aram bozulmasın herkes bana taraf olmasın diye . Zaten benim.bulmamla olur mu hiç . Uğraşamam
Kadin bıktırdı ya haraç keser gibi her ay para para. Vermeyincrde orucun kabul olmasın vs . Annelik mi şimdi bu yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…