- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.841
Ekmeği unutmuşm sabah 2 dilim öğlen 1 dilim yedim akşam ekmek yemedimMenun guzel ama hic ekmek yok ogunlerine 1 yada 2 dilim ekmek ekle sen emziriyorsun kalori ihtiyacin bizden fazla bence en azindan sabahla ogle ekmek olsun
Simdi olduEkmeği unutmuşm sabah 2 dilim öğlen 1 dilim yedim akşam ekmek yemedim
Olsun haftaya da çok güzel düşüş olmuş olurKeşke sabah böle çıksaydı ya tabloda 80.5 Kaldı
Sağol canımSimdi olduafiyet olsun canim gayet iyi o zaman
Kahvaltı: yoğurt 5hurma ,sütlü kahve
Ara: yeşil erik 1avuç dolusu
Öğlen : yoğurt 7 hurma
Akşam: balık,salata,1dilim ekmek
1saat koşu bandında orta tempolu yürüyüş,200mekik,200 makas
Kızlar 2öğün olarak 5. Günü de yaptım ve hurma defterini kapatıyorum yarın normal kahvaltı ve normal diyet listem ile başlıycam Analiz de verdiklerinin tamamı sudan gitmiş benim tahmin ettiğim gibi hep ödem atmış artk ödemim kalmamış zaten yarın normal diyetime dönüyorum
Sağol canım yarında tartılıcam bakalım 5.gün sonunda da değişiklik olacak mı diye ve artk yarın normal yumurta,peynir,sebze vs. Olan sağlıklı diyetime dönüyorumTebrikler cnm . Menü de super spor da
Çok.zor zaten hurma olayı ya iyi dayandın . Şükür kurtuldunSağol canım yarında tartılıcam bakalım 5.gün sonunda da değişiklik olacak mı diye ve artk yarın normal yumurta,peynir,sebze vs. Olan sağlıklı diyetime dönüyorumonla az gidiyor ama direk yağdan gidiyor ve ciddi daralma oluyor du sabah da artk geçiyorum ona kurtuldum ödemden de hurmadan da
Kadin sınır krizine soktu beni ya
Biri sana yorum yazmış ya “acilen koca bulun kaynanana” diyorKadin sınır krizine soktu beni yasen fistiksin ama o degil
Ben karışmıyorum zaten patlasam dahi aramadım.hic şimdiye kdr aram bozulmasın herkes bana taraf olmasın diye . Zaten benim.bulmamla olur mu hiç . UğraşamamBiri sana yorum yazmış ya “acilen koca bulun kaynanana” diyor
Boşver takma kaynana falan. Çok ta karışma ilişkilerine sen kendine bak.
2 ay sonra fıstık gibi olacaksın
Günaydın canım benim çok uykum var fakat herkese enerji dolu hafta sonları diliyorum.Herkese Günaydııınnnnn
Musmutlu Hafta sonlarımız olsun
Afiyet olsun canımKızlar tartıldım bir fark yoktu gerçi akşam gen balık menüsü yedik ama diyetosyen öncesi diğer 2öğün ümü hurma yapmsdm neyse 5.gün sonucu fark yok ödem bitince fark da durdu sabitbugün çok güzel bir kahvaltı yaptım sonunda çok özlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?