- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.881
Zaten en son direk çöpe attım vermedim de sadece ödem attıÇok zor birsey ya her o gun aynı şeyi yiyip devam ettirmek normal . Yağdan gitmemiş yellow da bu hurma diyetinde .
Yağdan gitmeyecek bir diyeti ben olsam yapmazdım . Ödem için başka tonla yöntem var bence gitmiyorsa çok zorlama yine de sen bilirsin . Menü iyi bence .
Geçmiş olsun canım şimdi nasılGünaydındün bebeğim rahatszdı hiç giremedim akşam
KatılıyorumÇok zor birsey ya her o gun aynı şeyi yiyip devam ettirmek normal . Yağdan gitmemiş yellow da bu hurma diyetinde .
Yağdan gitmeyecek bir diyeti ben olsam yapmazdım . Ödem için başka tonla yöntem var bence gitmiyorsa çok zorlama yine de sen bilirsin . Menü iyi bence .
Aynen canım ben de 67.5 inince çok sevinmiştim ama meğersem ödemmiş sonra değişim olmadı tartıda bu sabah normal yedim pes ettim vallaKatılıyorumucukgenclik gitmiyorsa zaten ödem yoktur ödem bittiği an bende de gitmedi sabit kaldı ve zaten gitmediğine şükrediyorum çünki ödem sonrası gidecek olan kas dan gidicek oda hem vücudu gevşetir sattırır sağlığı bozar hiç bir daralma yapmaz bizim asıl yağ yalmansız lazım ben bunun yağ yapmadığını bilsem asla yapmazdım ben yağdan vermeye ve daralmaya çok önem veriyorum ama analiz de bunu öğrendim gittiğim gün sabah ve öğle yoğurdunu yemiştim zaten gidince yağdan hiç gitmemiş ilk kez de kasım da artmamış çıkınca o an bıraktım hemen ordan cikancada dışarda akşam menüsü balık yedim zaten biliyorsun o an bıraktım zaten yağ yakmak için vücuda sebze+tam buğday ekmğ vs. Olarak kaliteli karbonhidarta girmesi gerekli tek yönlü bu çok sakıncalı benim ödemim vardı çok şu tutmuştum o gitti zaten giden yağ sıfır canım
Daha iyi canım aşı olmuştuk o ateş yaptıSağol canım
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi daha iyi mi
Daha iyi canım aşı ateş yaptı düşürdük şükürGeçmiş olsun canım şimdi nasıl
iyi yapmışsın canım zaten ödemi atmışsın sendeAynen canım ben de 67.5 inince çok sevinmiştim ama meğersem ödemmiş sonra değişim olmadı tartıda bu sabah normal yedim pes ettim valla
Geçmiş olsun canımDaha iyi canım aşı ateş yaptı düşürdük şükür
Sağol canımmGeçmiş olsun canım
Ooo çok güzel canım tebriklerEvet bombayı patlatıyorum Cuma 99.4 pazar 98.4 2 günde 1 kg yihuuu
Hoşgeldin cnm aramıza böyle devam.cok sevindimEvet bombayı patlatıyorum Cuma 99.4 pazar 98.4 2 günde 1 kg yihuuu
Çok güzel vermişiniz nasıl bu kadar çabuk oldu neler yaptınız diyet dışındaKızlar size kilo verme oranlarımı tarihlerle atıyım Eki Görüntüle 2270374 Eki Görüntüle 2270373
AŞAGIDAN YUKARI DOĞRU BAKIN ÖYLE AYARLI DÜZELTEMEDIM BASLANGIC EN ALT . Uygulamam var oradaki kayıtlar bunlar
Ay ben 9.takımdanım yanlışlıkla buraya yazmışımHoşgeldin cnm aramıza böyle devam.cok sevindim
82 de biraz takıldı ama .Çok güzel vermişiniz nasıl bu kadar çabuk oldu neler yaptınız diyet dışında
Sevindim canımDaha iyi canım aşı ateş yaptı düşürdük şükür
Darısı bana82 de biraz takıldı ama .
Hiç böyle hızlı verebilen biri değilimdir ilk kez böyle oldu zaten artık baya yavaşladı ama çikolataya bayılan cikolatasiz bir gün yapamayan ben tamamen bi anda kestim . Tüm tatlıları . Zaten ekmek fas food filan yemem . Hamur işi kızartma az yerim onlarida sıfıra indirdim . Tüm yasakları yemedim yani aralarda tabi ödül olarak sekersiz tatlılar yaptım sütlü .
O gün iki katı spor da yaptım ama .
Kısaca yediğim porsiyonları azaltıp . Zararlı şekerli hiçbirşeyi yemeyip tempolu yürüyüş yaptım arada da dönüşümlü olarak fittness blender in internete bir ton cardio videosu var çok etkili açıp o videoları yaptım 1 saat . Onu yapmadigim gün yürüyüşe çıktım .
Çikolata olayı ilk çok zor oldu 2 hafta aşırı canım çekti . Çok zorlandım . Sinir krizlerine bile girdim . Bağımlılık yaratmış bende . Şekersiz nescafe , türk kahvesi , ceviz ve leblebiyle bastırmaya çalıştım . Zamanla istek azaldı . Artık cnm deli gibi cikolata istemiyor . Almıyorum, aramıyorum , yemiyorum ( 1 kare bitter arada )
Spor olarak da yürüyüş ilk çok zor geldi . Ben ara ara hep aldim verdim . Yuruyus yaptım bıraktım. Ama öle bisey ki 1 ay bile gitmeyince başa dönüyor insan zorlanma konusunda . Çok zorlandım ayaklarım kemiklerim zonklasa da gittim.. kendime nasıl olacak böyle çok zor bu dayan dedim artık yürüyüş çok zevkli geliyor 1 ay sonra kolaylasmaya başladı şimdi 7 km filan aralarda kosarak yuruyorum . Insan herseyi yapabilir onu anladım . Daha var 10 kilom en az . Yuruyus müthiş birşey . Muthis topluyo özellikle gobek bel bölgesini . Büyük oranda etkili bir spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?