- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.921
Geçmiş olsun canımDaha iyi canım aşı ateş yaptı düşürdük şükür
Afiyet olsun canım çok bilgili değilim ama muzu uyumadan önce yeme bence çok kalorili bide uyumadan önce yiyince diyetini etkiler bence bi aralar sadece geceleri bi elma bi portakal yemeye başlamıştım 2 3 güne kilom artmıştıMenü
Sabah
1 dilim tost
5 er adet yeşil ve siyah zeytin
Salatalık domates yeşil biber
2 bardak şekersiz açık çay
Öğlen
4 YK patlıcan musakka
2 yk pirinç pilavı
1 kase cacık
Ara
1 kupa rezene çayı
6-7 adet kaju
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Yatöadan da 1 adet muz yerim
5000 adım - 50 mekik
Afiyet olsun canım tartılma konusunda da haklısın ikide bi çıkınca insanın kafası karışıyo ben seni dinliyorum artık rekordayım en son cuma tartıldımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 ince dilim sucuk
4 tane çeri domates
Sekersiz çay
Çok az cavdar ekmeği
Öğlen
Bir ısirik katmer
2 dilim karpuz
3 adet cig kofte
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
2 ceviz
Akşam
3 ymk kaşığı kaşarlı makarna
3 ymk kaşığı et döner
1 kase yogurt pulbiber limon
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz sütlü nescafe
( bugün çok yararlı şeyler olmasada herşeyden az az yedim )
Spor
6 km tempolu yürüyüş aralarda kosu
SelammSelam kizlarrr baktim burasi cok sessiz bi selam vereyim dedimm
Yeni mezunum tatlim ikinci mezuniyetim bu. 85 lerden 55 lere bi yolculuk deyim yaklaşık 3 senelik :)Selammaramızda mezun bi misafir görmek çok güzell hemen en klasik ama en önemli soru geliyo sırrın neydi canım kaç kilo verdin
Off 6 ayda 23 kilo mu verdin yani 2 ayda da 10 kusür kiloYeni mezunum tatlim ikinci mezuniyetim bu. 85 lerden 55 lere bi yolculuk deyim yaklaşık 3 senelik :)
Ilk mezuniyetimde 62 63 lerde mezun oldum 6 ayda verdim 2.5 sene önce sonra bazi sorunlardan ara verdim. 2 ay once 66.6 yla tekrar basladim bu haftada mezun oldum :)
Tatlim hepsi birden diyelim buna. Islerim cok yogun ayakta çalışıyorum. Yasim 27 metabolizmada hizli dogal olarak. Yediklerimdende kısınca hizli veriyorum normalde baya yiyen biriyim çünkü. Cevremdekiler senin kadar yesek 100 kilo olurduk diyor düşün artikOff 6 ayda 23 kilo mu verdin yani 2 ayda da 10 kusür kiloçok başarılısın canım ya maşallah metabolizman mı çok hızlı çok mu hırslısın yada çok mu spor yapıyosun detoks filan yaptn mı nolur anlat ben 1 buçuk ayda 6 kilo verdim nerdeyse daha bi 4 5 kilo vermek istiyorum
Süpersin canım .)Afiyet olsun canım tartılma konusunda da haklısın ikide bi çıkınca insanın kafası karışıyo ben seni dinliyorum artık rekordayım en son cuma tartıldım
Anladm canım kiloları kovalamak için bütün şartların tammış :) inşallah kalıcı olur tekrar almazsın sorularımdan bayılmadıysan hangi detoksları yapmıştın onu da söyler misinTatlim hepsi birden diyelim buna. Islerim cok yogun ayakta çalışıyorum. Yasim 27 metabolizmada hizli dogal olarak. Yediklerimdende kısınca hizli veriyorum normalde baya yiyen biriyim çünkü. Cevremdekiler senin kadar yesek 100 kilo olurduk diyor düşün artik
Ikinci mezuniyette fazla zorlamadim dengeli beslendim son birkac haftadir persembeleri detoks yaptim. Bu son mezuniyet haftamdada 2 kere detoks yaptim tatlim
Yok canim cevaplarim sorun yapmam:)Anladm canım kiloları kovalamak için bütün şartların tammış :) inşallah kalıcı olur tekrar almazsın sorularımdan bayılmadıysan hangi detoksları yapmıştın onu da söyler misin
Anladm canım haklısın daha keyifli olur meyveli biz kabak ve hurma denedik grupça senin dediklerinide araştırıp denicemYok canim cevaplarim sorun yapmam:)
Muz sut ve ananas yaptim canim. Genelde ikisini yapiyorum meyve detokslari hosuma gidiyor
Ay sakallı hiç düşünemedim ya ahahhaahahIki tane travesti gördüm çok komikti
Biri silikonlu göğüsleri açmış askılı bir mavi elbiseyle sakız çiğniyordu. Digeride karşı yoldan kıvirta kivirta geliyordu saçlar platin uzun dalgalı sakallı boy 185
Ama ama ama bi yavaş ya tam yakalıyo gibi oluyom gene kaçıyonuz üzüyonuz beniKizlar 63.7 yim ✌✌
Yaa şu iftar sonrası tatlı olayını bıraksaydım direk 61-62 lerde olurdumAma ama ama bi yavaş ya tam yakalıyo gibi oluyom gene kaçıyonuz üzüyonuz beni
Süpermiş .Kizlar 63.7 yim ✌✌
İnşallahZamanla düzene oturacak ins yeni başladın daha . Alışınca dayanamamak yok ama bak ona gorearada haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?