Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha iyi canım aşı ateş yaptı düşürdük şükür
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım çok bilgili değilim ama muzu uyumadan önce yeme bence çok kalorili bide uyumadan önce yiyince diyetini etkiler bence bi aralar sadece geceleri bi elma bi portakal yemeye başlamıştım 2 3 güne kilom artmıştı

Afiyet olsun canım tartılma konusunda da haklısın ikide bi çıkınca insanın kafası karışıyo ben seni dinliyorum artık rekordayım en son cuma tartıldım

Selamm aramızda mezun bi misafir görmek çok güzell hemen en klasik ama en önemli soru geliyo sırrın neydi canım kaç kilo verdin
Yeni mezunum tatlim ikinci mezuniyetim bu. 85 lerden 55 lere bi yolculuk deyim yaklaşık 3 senelik :)
Ilk mezuniyetimde 62 63 lerde mezun oldum 6 ayda verdim 2.5 sene önce sonra bazi sorunlardan ara verdim. 2 ay once 66.6 yla tekrar basladim bu haftada mezun oldum :)

Off 6 ayda 23 kilo mu verdin yani 2 ayda da 10 kusür kilo çok başarılısın canım ya maşallah metabolizman mı çok hızlı çok mu hırslısın yada çok mu spor yapıyosun detoks filan yaptn mı nolur anlat ben 1 buçuk ayda 6 kilo verdim nerdeyse daha bi 4 5 kilo vermek istiyorum

Tatlim hepsi birden diyelim buna. Islerim cok yogun ayakta çalışıyorum. Yasim 27 metabolizmada hizli dogal olarak. Yediklerimdende kısınca hizli veriyorum normalde baya yiyen biriyim çünkü. Cevremdekiler senin kadar yesek 100 kilo olurduk diyor düşün artik
Ikinci mezuniyette fazla zorlamadim dengeli beslendim son birkac haftadir persembeleri detoks yaptim. Bu son mezuniyet haftamdada 2 kere detoks yaptim tatlim

Anladm canım kiloları kovalamak için bütün şartların tammış :) inşallah kalıcı olur tekrar almazsın sorularımdan bayılmadıysan hangi detoksları yapmıştın onu da söyler misin

Anladm canım kiloları kovalamak için bütün şartların tammış :) inşallah kalıcı olur tekrar almazsın sorularımdan bayılmadıysan hangi detoksları yapmıştın onu da söyler misin
Yok canim cevaplarim sorun yapmam:)
Muz sut ve ananas yaptim canim. Genelde ikisini yapiyorum meyve detokslari hosuma gidiyor

Yok canim cevaplarim sorun yapmam:)
Muz sut ve ananas yaptim canim. Genelde ikisini yapiyorum meyve detokslari hosuma gidiyor
Anladm canım haklısın daha keyifli olur meyveli biz kabak ve hurma denedik grupça senin dediklerinide araştırıp denicem
Ay sakallı hiç düşünemedim ya ahahhaahah

blonde ambition nerdesiiiiinn özlettin kendini

Ama ama ama bi yavaş ya tam yakalıyo gibi oluyom gene kaçıyonuz üzüyonuz beni
Yaa şu iftar sonrası tatlı olayını bıraksaydım direk 61-62 lerde olurdum o zaman görürdün sen hızı sen kacsın bakalim
Yarin kontrol tartisi yapicaz bakalim hafta sonu ne kacamaklari yapilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…