- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.901
Sütlü tarçın dene canım o da şeker direncine iyi geliyor.Darısı banaben evde yürüyorum onda çok sıkıcı havalar düzelsin bebeğimle dışarda yürümek istiyorum artık ama bayıldım azmine bende çikolata konusunda azimli olsam yeter bazen 5 tane gofret yediğimi biliyorum 2 gündür yemyorum ama canım çok istiyor hurma filan yedim bastırsın die o bile bastırmadı
Unut cnm.onu vücudunun ona ihtiyacı yok .Darısı banaben evde yürüyorum onda çok sıkıcı havalar düzelsin bebeğimle dışarda yürümek istiyorum artık ama bayıldım azmine bende çikolata konusunda azimli olsam yeter bazen 5 tane gofret yediğimi biliyorum 2 gündür yemyorum ama canım çok istiyor hurma filan yedim bastırsın die o bile bastırmadı
Denicem canımSütlü tarçın dene canım o da şeker direncine iyi geliyor.
Kesinlikle dayanmalıyım dediklerini yapıcam . Kırıkkaledeyim bebeğim olduğu için biraz daha sıcakları bekliyorum aslında tek çıkacak olsam tam yürüme havası artık evde yapıcam yapabildiğim kadarUnut cnm.onu vücudunun ona ihtiyacı yok .
Şeker full sekeerr ve sürekli aciktiriyor kisir döngü. Şeker acıkma şeker acıkma .
Nescafe ya da türk kahvesi iç az şekerli yanında 1 kare bitter ye . Tarcinli süt iç . Meyve ye cilek karpuz az az ye . Çikolata alma . Dayan geçecek . Havalar cok.iyi bizim burda çok.sicaklar geliyor sıcaklarda hiç yürüyemiyorum ben . Aslında tam.yurume zamanı ama şehir farkı varsa tabi olabilir
Anladım cnm . Inşallah dedikleri ise yarar . Sabredince cidden geçiyor sütlü granül nescafe de çok tok tutup bastrıyorKesinlikle dayanmalıyım dediklerini yapıcam . Kırıkkaledeyim bebeğim olduğu için biraz daha sıcakları bekliyorum aslında tek çıkacak olsam tam yürüme havası artık evde yapıcam yapabildiğim kadar
Sabah ve akşam güzel ama öğlen hafif olmuş birazKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 ince dilim sucuk
4 tane çeri domates
Sekersiz çay
Çok az cavdar ekmeği
Öğlen
Bir ısirik katmer
2 dilim karpuz
3 adet cig kofte
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
2 ceviz
Akşam
3 ymk kaşığı kaşarlı makarna
3 ymk kaşığı et döner
1 kase yogurt pulbiber limon
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz sütlü nescafe
( bugün çok yararlı şeyler olmasada herşeyden az az yedim )
Spor
6 km tempolu yürüyüş aralarda kosu
Öğlen cig kofte var ya ondan yanına daha birşey yememek en iyisi bence bulgurlu filan yani oyle dusundumSabah ve akşam güzel ama öğlen hafif olmuş biraz
3 adet az geldi belki de çiğ köfteyi çok sevdiğimden biraz fazla tükettiğim içinÖğlen cig kofte var ya ondan yanına daha birşey yememek en iyisi bence bulgurlu filan yani oyle dusundum
Menü
Sabah
1 dilim tost
5 er adet yeşil ve siyah zeytin
Salatalık domates yeşil biber
2 bardak şekersiz açık çay
Öğlen
4 YK patlıcan musakka
2 yk pirinç pilavı
1 kase cacık
Ara
1 kupa rezene çayı
6-7 adet kaju
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Yatöadan da 1 adet muz yerim
5000 adım - 50 mekik
Bikac tane daha yeseydim kızlar beni taşlardı burda3 adet az geldi belki de çiğ köfteyi çok sevdiğimden biraz fazla tükettiğim için
Evet haklısın aslında süt yapması açısından bulgur daha iyi ama eşim yerken dayanamdmPirinç yerine bulgur öneririm . Ama.menu çok iyi afiyet olsun canım
Zamanla düzene oturacak ins yeni başladın daha . Alışınca dayanamamak yok ama bak ona goreEvet haklısın aslında süt yapması açısından bulgur daha iyi ama eşim yerken dayanamdm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?