Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sütlü tarçın dene canım o da şeker direncine iyi geliyor.

Unut cnm.onu vücudunun ona ihtiyacı yok .
Şeker full sekeerr ve sürekli aciktiriyor kisir döngü. Şeker acıkma şeker acıkma .
Nescafe ya da türk kahvesi iç az şekerli yanında 1 kare bitter ye . Tarcinli süt iç . Meyve ye cilek karpuz az az ye . Çikolata alma . Dayan geçecek . Havalar cok.iyi bizim burda çok.sicaklar geliyor sıcaklarda hiç yürüyemiyorum ben . Aslında tam.yurume zamanı ama şehir farkı varsa tabi olabilir

Kesinlikle dayanmalıyım dediklerini yapıcam . Kırıkkaledeyim bebeğim olduğu için biraz daha sıcakları bekliyorum aslında tek çıkacak olsam tam yürüme havası artık evde yapıcam yapabildiğim kadar

Anladım cnm . Inşallah dedikleri ise yarar . Sabredince cidden geçiyor sütlü granül nescafe de çok tok tutup bastrıyor

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 ince dilim sucuk
4 tane çeri domates
Sekersiz çay
Çok az cavdar ekmeği

Öğlen
Bir ısirik katmer
2 dilim karpuz
3 adet cig kofte

Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
2 ceviz

Akşam
3 ymk kaşığı kaşarlı makarna
3 ymk kaşığı et döner
1 kase yogurt pulbiber limon
1 bardak ayran

Ara
Şekersiz sütlü nescafe
( bugün çok yararlı şeyler olmasada herşeyden az az yedim )

Spor
6 km tempolu yürüyüş aralarda kosu

Sabah ve akşam güzel ama öğlen hafif olmuş biraz

Menü
Sabah
1 dilim tost
5 er adet yeşil ve siyah zeytin
Salatalık domates yeşil biber
2 bardak şekersiz açık çay

Öğlen
4 YK patlıcan musakka
2 yk pirinç pilavı
1 kase cacık

Ara
1 kupa rezene çayı
6-7 adet kaju

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Yatöadan da 1 adet muz yerim

5000 adım - 50 mekik

Spordan hemen sonra tartilinca az cikiyor donra ne zmn tartılırsam tartılayım 300 gr 500 gr daha çok.cikiyorum yanıltıyor o gun spordan hemen sonra tarrtildigimda 79.7 çıkmıştı spora gitmeden önce 80.5 dum oysa . Bence spor sonrasi hemen tartılınca yanlış yani kilo .
Şimdi 80 çıktım .
Böyle Surekli tartılmak hiç iyi değilmiş insanın Surekli kafası karışıyor . Bidaha cidden tartılmayacağım . Haftada bir en ideali . Perşembe aksama kdr tartılmayacağım . Şuan 80 im ins perşembe akşam 79 olurum . Çok istiyorum.aetik düz 79 olmak

Pirinç yerine bulgur öneririm . Ama.menu çok iyi afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…