- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.941
Hiç rahat uyuyamadım zaten haklısın galiba yatmadan önce dereotlu yoğurt yesem daha iyi olur muzu dha erken ara öğünlerime almalıyımGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım çok bilgili değilim ama muzu uyumadan önce yeme bence çok kalorili bide uyumadan önce yiyince diyetini etkiler bence bi aralar sadece geceleri bi elma bi portakal yemeye başlamıştım 2 3 güne kilom artmıştı
eee boy olunca tabiSüpermiş .
Ayyy 63 kilo olsam daha ne isterim ya mankenlik ajansına giderim.herhal80 kiloyla anca kilolu manken e alırlar beni
yaa tatlı lar çikolatalar mahfediyor bu arad bende kaşık kaşık yiyorumYaa şu iftar sonrası tatlı olayını bıraksaydım direk 61-62 lerde olurdumo zaman görürdün sen hızı sen kacsın bakalim
Yarin kontrol tartisi yapicaz bakalim hafta sonu ne kacamaklari yapilmis
tuba bak gidiyor burdan devam et bırakmaKizlar 63.7 yim ✌✌
Tamam tatlim takildigin biryer olursa sorabilirsinAnladm canım haklısın daha keyifli olur meyveli biz kabak ve hurma denedik grupça senin dediklerinide araştırıp denicem
Ay sakallı hiç düşünemedim ya ahahhaahah
@yellow girl nerdesiiiiinn özlettin kendini
yaa tatlı lar çikolatalar mahfediyor bu arad bende kaşık kaşık yiyorumallahtan kilom 68,00 de duruyor
ay bide senden daha zayıfım ya ondan yiyorumyaa tatlı lar çikolatalar mahfediyor bu arad bende kaşık kaşık yiyorumallahtan kilom 68,00 de duruyor
evet kuzum gidiyor valla çok mutluyumtuba bak gidiyor burdan devam et bırakma
kız yeme birden artar bak benden söylemesi
sen niye yiyosun dersen ben orucum
ay bide senden daha zayıfım ya ondan yiyorum
güzel smootiler yapsana ananaslı felan hem detoks niyetine serin serin içersin
Adet olcam bende ondan yiyorum .. yok ya yemeyi kesecem çok sıkıldım evde dün sardım hep yemek yemeye içecek birşey bulmak lazım böyle olduğunda ... şerbetlerde hep şekerli
ona bakarsan bende eskiye göre zayıfım
yoo görmedim bir bakayım ..güzel smootiler yapsana ananaslı felan hem detoks niyetine serin serin içersin
bu arada bizim nilayyeni bi beslenme programı hazırlamış gördünmü
PAZARTESİ KONTROL KİLO BİLDİRİMİ
E ELF_LR35 : 90.8-----sabit
Y yellow girl : 63.6-----
htc71 : 66.1-----
B Baharyagmuru35 : 80.5-----
melisa- : 64.2-----
ucukgenclik : 68.1-----
orkide1453 : 61-----
R Rabia9071 : 70.4-----
ay inşallah canım 80lere 1 basamak kaldı bakalım ama bu sene ramazan bana yaramadı ben her ramazanda 10 kilo verirdim hiç uğraşmadan bu sene baya uğraştırıyor hurma diyetleri filan kalan son iki haftamı çok verimli kullanmam lazımçok sevindim canım Evt Aralık da ben de kendi girişime bakarken fark ettim aynı ay başlamışız buraya hatta @sena zeynep de aynı ay başlamış hepimiz Aralık Ben de 24 Aralık da araniza katılabilirmiyim diye ilk msj ı atmışım yani haftaya 5 ayım bitmiş oluyor çok güzel bir başarı canım 12-13 gitmiş bile bizle hele ki verdiğin 18 zaten muhteşem çok tebrik ediyorum ve başıralırının devamını diliyorum canım bu hafta 80leri göreceksin darısı 70lere hatta 6lı rakamlara inşallah
PAZARTESİ KONTROL KİLO BİLDİRİMİ
E ELF_LR35 : 90.8-----
Y yellow girl : 63.6-----
htc71 : 66.1-----
B Baharyagmuru35 : 80.5-----
melisa- : 64.2-----
ucukgenclik : 68.1-----
orkide1453 : 61-----
R Rabia9071 : 70.4--69.6---
Yok yok boşver bırakma bırakma tatlısız durulur mu yaYaa şu iftar sonrası tatlı olayını bıraksaydım direk 61-62 lerde olurdumo zaman görürdün sen hızı sen kacsın bakalim
Yarin kontrol tartisi yapicaz bakalim hafta sonu ne kacamaklari yapilmis
Aynen canım Öğlen bi bardak sütle çok güzel bi öğün olur hemHiç rahat uyuyamadım zaten haklısın galiba yatmadan önce dereotlu yoğurt yesem daha iyi olur muzu dha erken ara öğünlerime almalıyım
Çok sağol canım sorarımTamam tatlim takildigin biryer olursa sorabilirsin
olsun olsun hafta sonu sbt olmak cuma gnü eksiye düşmek demektir.Yok yok boşver bırakma bırakma tatlısız durulur mu yasabitim ya pof
Aynen canım Öğlen bi bardak sütle çok güzel bi öğün olur hem
Çok sağol canım sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?