Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç rahat uyuyamadım zaten haklısın galiba yatmadan önce dereotlu yoğurt yesem daha iyi olur muzu dha erken ara öğünlerime almalıyım

Yaa şu iftar sonrası tatlı olayını bıraksaydım direk 61-62 lerde olurdum o zaman görürdün sen hızı sen kacsın bakalim
Yarin kontrol tartisi yapicaz bakalim hafta sonu ne kacamaklari yapilmis
yaa tatlı lar çikolatalar mahfediyor bu arad bende kaşık kaşık yiyorum allahtan kilom 68,00 de duruyor

kız yeme birden artar bak benden söylemesi
sen niye yiyosun dersen ben orucum

Adet olcam bende ondan yiyorum .. yok ya yemeyi kesecem çok sıkıldım evde dün sardım hep yemek yemeye içecek birşey bulmak lazım böyle olduğunda ... şerbetlerde hep şekerli
ay bide senden daha zayıfım ya ondan yiyorum

ona bakarsan bende eskiye göre zayıfım

güzel smootiler yapsana ananaslı felan hem detoks niyetine serin serin içersin
bu arada bizim nilay yeni bi beslenme programı hazırlamış gördünmü

güzel smootiler yapsana ananaslı felan hem detoks niyetine serin serin içersin
bu arada bizim nilay yeni bi beslenme programı hazırlamış gördünmü
yoo görmedim bir bakayım ..
ya smooti de öğün yerine içebilirim . kalorisi çok oluyor onların içine çok şey katınca

ay inşallah canım 80lere 1 basamak kaldı bakalım ama bu sene ramazan bana yaramadı ben her ramazanda 10 kilo verirdim hiç uğraşmadan bu sene baya uğraştırıyor hurma diyetleri filan kalan son iki haftamı çok verimli kullanmam lazım

Yaa şu iftar sonrası tatlı olayını bıraksaydım direk 61-62 lerde olurdum o zaman görürdün sen hızı sen kacsın bakalim
Yarin kontrol tartisi yapicaz bakalim hafta sonu ne kacamaklari yapilmis
Yok yok boşver bırakma bırakma tatlısız durulur mu ya sabitim ya pof
Hiç rahat uyuyamadım zaten haklısın galiba yatmadan önce dereotlu yoğurt yesem daha iyi olur muzu dha erken ara öğünlerime almalıyım
Aynen canım Öğlen bi bardak sütle çok güzel bi öğün olur hem
Tamam tatlim takildigin biryer olursa sorabilirsin
Çok sağol canım sorarım

Yok yok boşver bırakma bırakma tatlısız durulur mu ya sabitim ya pof

Aynen canım Öğlen bi bardak sütle çok güzel bi öğün olur hem

Çok sağol canım sorarım
olsun olsun hafta sonu sbt olmak cuma gnü eksiye düşmek demektir.
kaçamaksız bi haftan olsun güzel düşüş bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…