Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı 7 hurma, yoğurt
Öğle 7 hurma, yoğurt
Ara bir avuç erik, çekirdek kahve
Akşam yayla çorbası, KK kadar kavurma, bir parça ekmek
hurma diyetini bırak artık canım yağdan gitmiyormuş test edildi bknz. blonde ambition
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 salatalık
5 6 çeri domates
2 bardak şekersiz çay
1 krep
Öğlen
1 krep
Arada sade türk kahvesi
Akşam
3 yk etli nohut
2 yk bulgur
2 bardak ayran

Sporda bahar temizliği
Çok beğendim
bugün sabit gelmen muhtemelen nohutun şişliğindendir.
Kahvaltı türk kahvesi , sonra bolca müsli
Öğlen patlıcanlı etli domatesli sulu yemek, 2 kaşık pirinç pilavı
Akşam patates yemeği
sabahları okula gittiğin içinmi pratik şeyler yiyorsun canım
klasik kahvaltı yapabilsen keşke
menün içinde patates ve pilav aynı günde bana biraz fazla geldi

canım sen sahur yapmadan mı tutuyorsun

hee içtiğin şerbetlerin kalorisi pek düşük
onu da içmiyorum artık sabah uyandığımda dudağımın çevresinde sanki şeker varmış gibi bir his oluyor ne kola ne meyveli soda ne şerbet içiyorum artık çok tiksindim .. sade soda ya da su takılıyorum arada türk kahvesi içiyorum granül kahve bile içmiyorum ay oldu

eşim almış geçen gün bi tadayım dedim , bu ne yaa şekeri çok severim ama bana bile aşırı fazla geldi , aferin sade sodaya limon dilimi at ferah ferah iç

tebrik ederim canim

Gunaydin guzellik
nasılsın canım ..
eşim almış geçen gün bi tadayım dedim , bu ne yaa şekeri çok severim ama bana bile aşırı fazla geldi , aferin sade sodaya limon dilimi at ferah ferah iç
dimi çok şekerli tadına bayılıyordum kendim yapbilsem yapacam da nasıl yapılıyor bilmiyorum .
hiç içine limon dilimi atmadım denerim .
bu arada reçelimi yaptım dün çok güzel oldu içine az şeker attım . sıcakkende kapattım ters çevirdim bugünde dolaba aldım 1 kavanoz + 3 yk kadar çıktı 1 kilodan

Iyiyim fistigim alisverise gidecegiz birazdan ustumu giyinirim 30 una bilet aldik koye gidiyoruz

aa süper afiyet olsun
bizimki bitmek üzere eşim saolsun :)
Ben olsam kesin alirdim nasil olsa listede degilim diye yerdim gerçekten cok iyi
hafta sonu 700 gram süper vermişin
cumayı artı ile kapatmak yaramış sana

aa süper afiyet olsun

Odemdi kuzum onlar regli olmustum o yuzden fazla cikmisti simdi gitti hatta biraz daha olabilir hic odem atici birseyler yapmadim bir maydanoz patlatsam biraz daha dusebilir

aa süper afiyet olsun

hadi ya benimki pek yemez .. 1 kavanoz yetiyor bana o yüzden şekerpare çıkınca ondan 1 kavonoz yaparım kışı çıkararım.
birde mamuk var mürdüm eriği diyorlar o çok güzel oluyor tubili

çok güzel yaa bizde ne köyde ev kaldı ne bahçe kaldı hepsi gitti şanslısınız valla . herşeyden bol bol ye orda hareket etmekten kilo da almazsın
Kilo isini ne edecem bilmem canim tarti bulabilirmiyim bir tane baskul tarzinda vardi ama duruyor mu yoksa izine mi ciksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…