Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi ya benimki pek yemez .. 1 kavanoz yetiyor bana o yüzden şekerpare çıkınca ondan 1 kavonoz yaparım kışı çıkararım.
birde mamuk var mürdüm eriği diyorlar o çok güzel oluyor tubili
çilek ve gül reçeline bayılır
bende gül reçelini severim sadece
mamukmu onu hiç yemedim ama güzel olabilir

Fotograf atarim size oralardan
at canım gözümüz gönlümüz açılsın
Kilo isini ne edecem bilmem canim tarti bulabilirmiyim bir tane baskul tarzinda vardi ama duruyor mu yoksa izine mi ciksam
dur ben sana çözüm bulurum ya zaten ramazan perşembe tartılcaksın iftardan önce evde olmuyor musun o zaman
çilek ve gül reçeline bayılır
bende gül reçelini severim sadece
mamukmu onu hiç yemedim ama güzel olabilir
yaaa gül reçeli çok güzel ıspartadan aldım bir kavanoz her gün az az yiyorum .
onu sütün kaymağı ile yiceksin çok güzel oluyor . acaba reçellere şu sıfır kalori olan stevia dan koysak nasıl olur
Kızlar ben şişmişim gene sinirim bozuldu. 68 oldum ya niye niye ben takıldım burada anlamıyorum
duraksama dönemi olur böyle şeyler .
bak ben halen 68 i kıramadım hoş dikkatte etmiyorum . kaç gündür takılmış durumdasın yeme düzenini tersine çevir farklı şeyler ye kırarsın

tabi ki hiç güzel olmaz

Persembe sabah cikacagiz canim

Canım geldiimm yoğun geçti hafta sonu bir de cııss lı geçti ☹ of Allahım yazın hiç diyet yapamıyorum ki ben napcam yaaa bu haftadan hiç umudum yokk

Darisi gectiğim günlere insallah
feci yaz geldi dayanılmaz sıcak var havuz olsa atlıycam içine şimdi o derce yakıcı sıcak yaz günleri başladı ve ben diyet spor moduna adapte olamıyorum ayarlarım yiyip içip gezme moduna doğru kayıyor sen beni geçersin artk merak etme

Bende hata sonu simdi oruc olmayacaktim neler yapardim diye bi ic gecirdim (neler yapardimin tamamı yeme ile ilgiliydi )
Ay iyi sen bilirin yazin dombili dombili dolan sen,benim verecek bi kac kilom daha var tatlim

Ayy kuzum benim daha minicik ☹☹
Allahim sifa versin insallah
Dua ediceem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…