- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #315.981
çilek ve gül reçeline bayılırhadi ya benimki pek yemez .. 1 kavanoz yetiyor bana o yüzden şekerpare çıkınca ondan 1 kavonoz yaparım kışı çıkararım.
birde mamuk var mürdüm eriği diyorlar o çok güzel oluyor tubili
at canım gözümüz gönlümüz açılsınFotograf atarim size oralardan
dur ben sana çözüm bulurum ya zaten ramazan perşembe tartılcaksın iftardan önce evde olmuyor musun o zamanKilo isini ne edecem bilmem canimtarti bulabilirmiyim bir tane baskul tarzinda vardi ama duruyor mu yoksa izine mi ciksam
yaaa gül reçeli çok güzel ıspartadan aldım bir kavanoz her gün az az yiyorum .çilek ve gül reçeline bayılır
bende gül reçelini severim sadece
mamukmu onu hiç yemedim ama güzel olabilir
duraksama dönemi olur böyle şeyler .Kızlar ben şişmişim gene sinirim bozuldu. 68 oldum ya niye niye ben takıldım burada anlamıyorum
tabi ki hiç güzel olmazat canım gözümüz gönlümüz açılsın
dur ben sana çözüm bulurum ya zaten ramazan perşembe tartılcaksın iftardan önce evde olmuyor musun o zaman
yaaa gül reçeli çok güzel ıspartadan aldım bir kavanoz her gün az az yiyorum .
onu sütün kaymağı ile yiceksin çok güzel oluyor . acaba reçellere şu sıfır kalori olan stevia dan koysak nasıl olur
duraksama dönemi olur böyle şeyler .
bak ben halen 68 i kıramadım hoş dikkatte etmiyorum . kaç gündür takılmış durumdasın yeme düzenini tersine çevir farklı şeyler ye kırarsın
Persembe sabah cikacagiz canimat canım gözümüz gönlümüz açılsın
dur ben sana çözüm bulurum ya zaten ramazan perşembe tartılcaksın iftardan önce evde olmuyor musun o zaman
yaaa gül reçeli çok güzel ıspartadan aldım bir kavanoz her gün az az yiyorum .
onu sütün kaymağı ile yiceksin çok güzel oluyor . acaba reçellere şu sıfır kalori olan stevia dan koysak nasıl olur
duraksama dönemi olur böyle şeyler .
bak ben halen 68 i kıramadım hoş dikkatte etmiyorum . kaç gündür takılmış durumdasın yeme düzenini tersine çevir farklı şeyler ye kırarsın
HARIKAKızlar size kilo verme oranlarımı tarihlerle atıyım Eki Görüntüle 2270374 Eki Görüntüle 2270373
AŞAGIDAN YUKARI DOĞRU BAKIN ÖYLE AYARLI DÜZELTEMEDIM BASLANGIC EN ALT . Uygulamam var oradaki kayıtlar bunlar
Canım geldiimm yoğun geçti hafta sonuAnladm canım haklısın daha keyifli olur meyveli biz kabak ve hurma denedik grupça senin dediklerinide araştırıp denicem
Ay sakallı hiç düşünemedim ya ahahhaahah
blonde ambition nerdesiiiiinn özlettin kendini
Darisi gectiğim günlere insallahYakaladın gene beni
Zaten yellow gruba gelmedi mi bil ki cıs coslarla meşgulCanım geldiimm yoğun geçti hafta sonubir de cııss lı geçti ☹ of Allahım yazın hiç diyet yapamıyorum ki ben napcam yaaa bu haftadan hiç umudum yokk
Darisi gectiğim günlere insallah
Bende hata sonu simdi oruc olmayacaktim neler yapardim diye bi ic gecirdim (neler yapardimin tamamı yeme ile ilgiliydifeci yaz geldi dayanılmaz sıcak var havuz olsa atlıycam içine şimdi o derce yakıcı sıcak yaz günleri başladı ve ben diyet spor moduna adapte olamıyorum ayarlarım yiyip içip gezme moduna doğru kayıyor sen beni geçersin artk merak etme
Ayy kuzum benim daha minicik ☹☹Bugün kötü bi haberle güne başladım ..
Kuzenimin 1 yaşındaki bebeği mode kanaması geçirmiş yoğun bakımda yatıyormuş beyninde hasar varmış çok üzüldüm durumu ciddiymiş . Dualarinizi esirgeneyin lutfen ..
tmm cnm ama benim de haftaya regl olacam bakalım inş şişmemblonde ambition orkide1453 B Baharyagmuru35 ucukgenclik kizlar p.tesi kontrol kilosunu yapmayi unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?