- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.001
Insallah kuzumtmm cnm ama benim de haftaya regl olacam bakalım inş şişmem
80.0 ımblonde ambition @orkide1453 B Baharyagmuru35 ucukgenclik kizlar p.tesi kontrol kilosunu yapmayi unutmayin
Ben asla bakarken kesinliklikle 6 kilo filan daha vermek istiyorumBende hata sonu simdi oruc olmayacaktim neler yapardim diye bi ic gecirdim (neler yapardimin tamamı yeme ile ilgiliydi)
Ay iyi sen bilirin yazin dombili dombili dolan sen,benim verecek bi kac kilom daha var tatlim
Hurma etki edip 67 ileri görmüştüm. Şimdi stres yaptım sanırım. Finaller ödevler tez yazımıat canım gözümüz gönlümüz açılsın
dur ben sana çözüm bulurum ya zaten ramazan perşembe tartılcaksın iftardan önce evde olmuyor musun o zaman
yaaa gül reçeli çok güzel ıspartadan aldım bir kavanoz her gün az az yiyorum .
onu sütün kaymağı ile yiceksin çok güzel oluyor . acaba reçellere şu sıfır kalori olan stevia dan koysak nasıl olur
duraksama dönemi olur böyle şeyler .
bak ben halen 68 i kıramadım hoş dikkatte etmiyorum . kaç gündür takılmış durumdasın yeme düzenini tersine çevir farklı şeyler ye kırarsın
Çok üzücü canım ya aileyi düşünemiyorum çok yıkıcı bir haber Allah yardımcıları olsunBugün kötü bi haberle güne başladım ..
Kuzenimin 1 yaşındaki bebeği mode kanaması geçirmiş yoğun bakımda yatıyormuş beyninde hasar varmış çok üzüldüm durumu ciddiymiş . Dualarinizi esirgeneyin lutfen ..
O zaman şu 1 ay daha sabret kuzumBen asla bakarken kesinliklikle 6 kilo filan daha vermek istiyorumama verebilcek gücüm ve vaktim kalmadı izin yada mezuniyet öncesi son 1 ay'ım kaldı onda da 2 -3 kilo daha verebilsem de tatile mezun gitsem razıyım valla
Amin cnm sagolÇok üzücü canım ya aileyi düşünemiyorum çok yıkıcı bir haber Allah yardımcıları olsunyavrucağa da çok üzüldüm Allah yardım etsin inşallah
AminAyy kuzum benim daha minicik ☹☹
Allahim sifa versin insallah
Dua ediceem canim
yanına götür tartını canımPersembe sabah cikacagiz canim
kız sıcaklarda bol bol su içilir yemek yenmez insanın canı istemez hadi son bir gayret ile 3 5 kilo verirsinfeci yaz geldi dayanılmaz sıcak var havuz olsa atlıycam içine şimdi o derce yakıcı sıcak yaz günleri başladı ve ben diyet spor moduna adapte olamıyorum ayarlarım yiyip içip gezme moduna doğru kayıyor sen beni geçersin artk merak etme
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIMBugün kötü bi haberle güne başladım ..
Kuzenimin 1 yaşındaki bebeği mode kanaması geçirmiş yoğun bakımda yatıyormuş beyninde hasar varmış çok üzüldüm durumu ciddiymiş . Dualarinizi esirgeneyin lutfen ..
canım detoks gibi diyeterden sonra 2 günlük koruma programı yapılması ne çok aç kalınmalı ne de yemeli . birde streslisin bu ara çok normal streste şişirir ödem atıcı şeyler yapmaya çalış yeşil çay maydonoz suyu ve bolca su inersin birdenHurma etki edip 67 ileri görmüştüm. Şimdi stres yaptım sanırım. Finaller ödevler tez yazımı
Ben en iyisi bu hadta izine ayrilayimyanına götür tartını canım
kız sıcaklarda bol bol su içilir yemek yenmez insanın canı istemez hadi son bir gayret ile 3 5 kilo verirsin
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM
canım detoks gibi diyeterden sonra 2 günlük koruma programı yapılması ne çok aç kalınmalı ne de yemeli . birde streslisin bu ara çok normal streste şişirir ödem atıcı şeyler yapmaya çalış yeşil çay maydonoz suyu ve bolca su inersin birden
Hazıran 20 de Antal ya ya gidicez canım haziran sonuna kadar odaya haziranı bitirip gelmez ard arda bir kaç otel aldım kapsamlı bir tail olcak haziranı bitirmez irda 1temmuz da burdayım ama şöyle bir şey var ki temmuz unda 20 si bodruma gidicez bir hafta da ordayız canım ağus ti sa daha bir yer almadım ama büyük ihtimal alırız genelde her yıl bole 3-4 yer kez yapıyoruz çünki bide ara da burda kalacağım ayın 2-3 haftası süreler de de zaten çeşme - seferihisar sığacık vs. 2saatlik yol zatn izmir de olduğumuz için burda da her hafta sonu oralara gidiyoz yada havuza gidiyoz yani yaz boyu benim diyet imkansızO zaman şu 1 ay daha sabret kuzum
Tatilin ne zaman ve ne kadar sürecek
Benim bu sene bi tatil planım yok hafta sonlari yakinlara kaçarız onun icinde fit olmam gerekmiyorbenim daha vaktim var zayiflamak icin sindire sindire gitsin
Zaten hiç yemek yemek istemiyorum bende direk sorun oyanına götür tartını canım
kız sıcaklarda bol bol su içilir yemek yenmez insanın canı istemez hadi son bir gayret ile 3 5 kilo verirsin
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM
canım detoks gibi diyeterden sonra 2 günlük koruma programı yapılması ne çok aç kalınmalı ne de yemeli . birde streslisin bu ara çok normal streste şişirir ödem atıcı şeyler yapmaya çalış yeşil çay maydonoz suyu ve bolca su inersin birden
Amin canım
Uzun dalgalı saçlar mı ben onlar kadar bakımlı oolanı görmedim bu hayattaIki tane travesti gördüm çok komikti
Biri silikonlu göğüsleri açmış askılı bir mavi elbiseyle sakız çiğniyordu. Digeride karşı yoldan kıvirta kivirta geliyordu saçlar platin uzun dalgalı sakallı boy 185
Patates babam yüzünden canı çekmiş akşam onu yapmış evde tek yemek o idi. Dediğin gibi onun yerine yoğurt yesem daha iyiydi. Bugün zararını gördüm.hurma diyetini bırak artık canım yağdan gitmiyormuş test edildi bknz.blonde ambition
Çok beğendim
bugün sabit gelmen muhtemelen nohutun şişliğindendir.
sabahları okula gittiğin içinmi pratik şeyler yiyorsun canım
klasik kahvaltı yapabilsen keşke
menün içinde patates ve pilav aynı günde bana biraz fazla geldi
canım sen sahur yapmadan mı tutuyorsun
Yarın eskiden uyguladığım diyete geçicem kızlarat canım gözümüz gönlümüz açılsın
dur ben sana çözüm bulurum ya zaten ramazan perşembe tartılcaksın iftardan önce evde olmuyor musun o zaman
yaaa gül reçeli çok güzel ıspartadan aldım bir kavanoz her gün az az yiyorum .
onu sütün kaymağı ile yiceksin çok güzel oluyor . acaba reçellere şu sıfır kalori olan stevia dan koysak nasıl olur
duraksama dönemi olur böyle şeyler .
bak ben halen 68 i kıramadım hoş dikkatte etmiyorum . kaç gündür takılmış durumdasın yeme düzenini tersine çevir farklı şeyler ye kırarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?