Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim adet bitecdgine bugun yine devam efiyo 7 gün oldu . 3 gündürde batma iğne batma hissi var otururken anı oturunca cnm yalıyor ben olablr anlamadım

Bende hata sonu simdi oruc olmayacaktim neler yapardim diye bi ic gecirdim (neler yapardimin tamamı yeme ile ilgiliydi )
Ay iyi sen bilirin yazin dombili dombili dolan sen,benim verecek bi kac kilom daha var tatlim
Ben asla bakarken kesinliklikle 6 kilo filan daha vermek istiyorum ama verebilcek gücüm ve vaktim kalmadı izin yada mezuniyet öncesi son 1 ay'ım kaldı onda da 2 -3 kilo daha verebilsem de tatile mezun gitsem razıyım valla

Hurma etki edip 67 ileri görmüştüm. Şimdi stres yaptım sanırım. Finaller ödevler tez yazımı

Çok üzücü canım ya aileyi düşünemiyorum çok yıkıcı bir haber Allah yardımcıları olsun yavrucağa da çok üzüldüm Allah yardım etsin inşallah

Ben asla bakarken kesinliklikle 6 kilo filan daha vermek istiyorum ama verebilcek gücüm ve vaktim kalmadı izin yada mezuniyet öncesi son 1 ay'ım kaldı onda da 2 -3 kilo daha verebilsem de tatile mezun gitsem razıyım valla
O zaman şu 1 ay daha sabret kuzum
Tatilin ne zaman ve ne kadar sürecek
Benim bu sene bi tatil planım yok hafta sonlari yakinlara kaçarız onun icinde fit olmam gerekmiyor benim daha vaktim var zayiflamak icin sindire sindire gitsin

Persembe sabah cikacagiz canim
yanına götür tartını canım
kız sıcaklarda bol bol su içilir yemek yenmez insanın canı istemez hadi son bir gayret ile 3 5 kilo verirsin
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM
Hurma etki edip 67 ileri görmüştüm. Şimdi stres yaptım sanırım. Finaller ödevler tez yazımı
canım detoks gibi diyeterden sonra 2 günlük koruma programı yapılması ne çok aç kalınmalı ne de yemeli . birde streslisin bu ara çok normal streste şişirir ödem atıcı şeyler yapmaya çalış yeşil çay maydonoz suyu ve bolca su inersin birden

Ben en iyisi bu hadta izine ayrilayim yada direk mezun olayim 64.5 kurtarıyor

Sağ kasiklarimda batma hissi var 3 gündür. Adette 7.gün oldu bitecekken geri arttı .
Ani oturursam.bile batma oluyor neden acaba anlamadım .
Yürüyüşümu yaptım . 8 km yürüdüm.bugun . Zorlandım çok ama bacaklarım.agriyor çok uykusuzum gece 4 de yattım 9 bckta kalktim . Kaval kemoklerim agriyor . Bu batma olayina cnm sikildi yarinds surerse doktora gidecegim . Oruclarda gitti ya yaz diye midir nedir 8 9 gundur adet başlamasıydı bilememesiydi derken tutamadım.hala devam ediyo ya

Menu
Kahvaltı ( acelem vardı) 10 00
1 haşlanmış yumurta

Ara 13 30
Yarim simit ( disardaydim mecbur yedim )

Öğlen 16 30
2 tane çig kofte
1 bardak ayran

Ara 17 00
Şekersiz kakaolu süt
2 kare bitter

Akşam 20 25 ( yiyecegim daha )
4 ymk kaşığı firinda soslu tavuk ( izgara tavayı minik minik doğrayıp yapıyorum)
1 kase sehriye corbasi
Yarim.dilim cavdar ekmeği
1 bardak ayran

AArada bi kahve icerim

Spor
11000 adim

O zaman şu 1 ay daha sabret kuzum
Tatilin ne zaman ve ne kadar sürecek
Benim bu sene bi tatil planım yok hafta sonlari yakinlara kaçarız onun icinde fit olmam gerekmiyor benim daha vaktim var zayiflamak icin sindire sindire gitsin
Hazıran 20 de Antal ya ya gidicez canım haziran sonuna kadar odaya haziranı bitirip gelmez ard arda bir kaç otel aldım kapsamlı bir tail olcak haziranı bitirmez irda 1temmuz da burdayım ama şöyle bir şey var ki temmuz unda 20 si bodruma gidicez bir hafta da ordayız canım ağus ti sa daha bir yer almadım ama büyük ihtimal alırız genelde her yıl bole 3-4 yer kez yapıyoruz çünki bide ara da burda kalacağım ayın 2-3 haftası süreler de de zaten çeşme - seferihisar sığacık vs. 2saatlik yol zatn izmir de olduğumuz için burda da her hafta sonu oralara gidiyoz yada havuza gidiyoz yani yaz boyu benim diyet imkansız zaten normalde de hep ilk çıkacağız tatili 1haziran da alırıdım hatta mayıs sonu açardı sezonu canm ilk kez 20 hazirana tatil i uzattım sırf zayıflamak için çünkü bukadar azimli yapamamışsam hiç ondan ne kadar geç gitsek kâr dedim 20 sine ilk tatili aldım canım yani tam 1ayda ne verirsem kâr artk kalan da eylül sonrası mecbur

Zaten hiç yemek yemek istemiyorum bende direk sorun o sıcak ta hiç yemek yemeden sadece soğuk soğuk içecekler ,meyveler ve dondurmalar ile durmak istiyorum onlarda diyet dışı kızlar beni itekleyin bari 3 kilo daha atayım yaa

Uzun dalgalı saçlar mı ben onlar kadar bakımlı oolanı görmedim bu hayatta

Patates babam yüzünden canı çekmiş akşam onu yapmış evde tek yemek o idi. Dediğin gibi onun yerine yoğurt yesem daha iyiydi. Bugün zararını gördüm.

Yarın eskiden uyguladığım diyete geçicem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…