- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.021
Geçmiş olsun canım. Umarım kalıcı bir hastalığı olmaz. Allah acil şifalar versin.Bugün kötü bi haberle güne başladım ..
Kuzenimin 1 yaşındaki bebeği mode kanaması geçirmiş yoğun bakımda yatıyormuş beyninde hasar varmış çok üzüldüm durumu ciddiymiş . Dualarinizi esirgeneyin lutfen ..
Ben listeyi yeni gördüm canım@yellow girl @orkide1453 B Baharyagmuru35ucukgenclik kizlar p.tesi kontrol kilosunu yapmayi unutmayin
Yarın oolong çayına başlayım bari hem enerjim de bitti. İş okul ikisi bir arada yapamayanlardan oldum ben.yanına götür tartını canım
kız sıcaklarda bol bol su içilir yemek yenmez insanın canı istemez hadi son bir gayret ile 3 5 kilo verirsin
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM
canım detoks gibi diyeterden sonra 2 günlük koruma programı yapılması ne çok aç kalınmalı ne de yemeli . birde streslisin bu ara çok normal streste şişirir ödem atıcı şeyler yapmaya çalış yeşil çay maydonoz suyu ve bolca su inersin birden
Geçmiş olsun canım. Uzun sürmesi seni de yormuştur.Sağ kasiklarimda batma hissi var 3 gündür. Adette 7.gün oldu bitecekken geri arttı .
Ani oturursam.bile batma oluyor neden acaba anlamadım .
Yürüyüşümu yaptım . 8 km yürüdüm.bugun . Zorlandım çok ama bacaklarım.agriyor çok uykusuzum gece 4 de yattım 9 bckta kalktim . Kaval kemoklerim agriyor . Bu batma olayina cnm sikildi yarinds surerse doktora gidecegim . Oruclarda gitti ya yaz diye midir nedir 8 9 gundur adet başlamasıydı bilememesiydi derken tutamadım.hala devam ediyo ya
Sloganımız yemek yeme spor yap. Bana hiç benzemeZaten hiç yemek yemek istemiyorum bende direk sorun osıcak ta hiç yemek yemeden sadece soğuk soğuk içecekler ,meyveler ve dondurmalar ile durmak istiyorum onlarda diyet dışı kızlar beni itekleyin bari 3 kilo daha atayım yaa
Yapıştı bana ama cuma olmayacak benimlePAZARTESİ KONTROL KİLO BİLDİRİMİ
@ELF_LR35 : 90.8-----sabit
@yellow girl : 63.6-----
htc71 : 66.1-----65.4
B Baharyagmuru35 : 80.5-----
melisa- : 64.2-----sabit
ucukgenclik : 68.1---68--
@orkide1453 : 61-----
@Rabia9071 : 70.4-----69.6
Alisverise gittik canim ondan bu kadar yurudum spor niyetine degildi ama iyi kalori yakmışımdır birseyde yemedim evden cikarken az atistirdim birde aksam yedim disarda hic birsey yemedim ama pertim cikti hic durmadik sadece otobüste oturduk onundisinda duraga yarim saat 2 defa yurudum 4 saat civari da hic oturmadan magzalari dolandim sonra donuste yine yurudumhtc71 ne kadar güzel yürümüşsün canım
Ondan çok su batmalar canımı sıktı sagolGeçmiş olsun canım. Uzun sürmesi seni de yormuştur.
Maşallah canım. Bence iyi gelmiştir.Alisverise gittik canim ondan bu kadar yurudum spor niyetine degildi ama iyi kalori yakmışımdır birseyde yemedim evden cikarken az atistirdim birde aksam yedim disarda hic birsey yemedim ama pertim cikti hic durmadik sadece otobüste oturduk onundisinda duraga yarim saat 2 defa yurudum 4 saat civari da hic oturmadan magzalari dolandim sonra donuste yine yurudum
PAZARTESİ KONTROL KİLO BİLDİRİMİ
@ELF_LR35 : 90.8-----sabit
@yellow girl : 63.6-----
htc71 : 66.1-----65.4
B Baharyagmuru35 : 80.5-----
melisa- : 64.2-----sabit
ucukgenclik : 68.1-----
@orkide1453 : 61-----
@Rabia9071 : 70.4-----69.6
Kanaman normal di dimi ama beni de korkuttun şimdi yarın doktor kontrolünde bir şey çıkmaz umarımOndan çok su batmalar canımı sıktı sagol
Normaldi evetKanaman normal di dimi ama beni de korkuttun şimdi yarın doktor kontrolünde bir şey çıkmaz umarım
Ay inşallah canım haftaya abiye alcam çok fazla sıkmam lazm kendimi 38 beden olur inşallaholsun olsun hafta sonu sbt olmak cuma gnü eksiye düşmek demektir.
kaçamaksız bi haftan olsun güzel düşüş bekliyorum senden
Ayy moral verdin canım çok tişkürlerhurma diyetini bırak artık canım yağdan gitmiyormuş test edildi bknz. @yellow girl
Çok beğendim
bugün sabit gelmen muhtemelen nohutun şişliğindendir.
sabahları okula gittiğin içinmi pratik şeyler yiyorsun canım
klasik kahvaltı yapabilsen keşke
menün içinde patates ve pilav aynı günde bana biraz fazla geldi
canım sen sahur yapmadan mı tutuyorsun
Valla ya bende deli gibi dondurma istiyorumCanım geldiimm yoğun geçti hafta sonubir de cııss lı geçti ☹ of Allahım yazın hiç diyet yapamıyorum ki ben napcam yaaa bu haftadan hiç umudum yokk
Ayy kızlı olanda çok güzel ama kardan adamlıya bayıldım eline sağlık canımEki Görüntüle 2270972 Eki Görüntüle 2270973
Bugün kursta yaptığım.cini tabaklarım.firinlaninca parlayıp yemek yemeye hazır olacaklarr . Kizin saçı tam kurumamıştı ondan öyle çıkmış fotoda
Eline sağlık canım.Eki Görüntüle 2270972 Eki Görüntüle 2270973
Bugün kursta yaptığım.cini tabaklarım.firinlaninca parlayıp yemek yemeye hazır olacaklarr . Kizin saçı tam kurumamıştı ondan öyle çıkmış fotoda
Sagol canımm 6 7 saat çalışma sonucu ortaya bunlar cıktıAyy kızlı olanda çok güzel ama kardan adamlıya bayıldım eline sağlık canım
Sagol canımEline sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?