Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım. Umarım kalıcı bir hastalığı olmaz. Allah acil şifalar versin.

Yarın oolong çayına başlayım bari hem enerjim de bitti. İş okul ikisi bir arada yapamayanlardan oldum ben.

Geçmiş olsun canım. Uzun sürmesi seni de yormuştur.

tugbaFB okula gittiğim günler normal kahvaltı yapıyorum. İşe gittiğim günler çoğunlukla yemeden gidiyorum canım. Okulda zihin önemli diye karnımı aç bırakmıyorum. İşe gidince hep geç kaldığım için zamanım olmuyor canım.

htc71 ne kadar güzel yürümüşsün canım
Alisverise gittik canim ondan bu kadar yurudum spor niyetine degildi ama iyi kalori yakmışımdır birseyde yemedim evden cikarken az atistirdim birde aksam yedim disarda hic birsey yemedim ama pertim cikti hic durmadik sadece otobüste oturduk onundisinda duraga yarim saat 2 defa yurudum 4 saat civari da hic oturmadan magzalari dolandim sonra donuste yine yurudum

Maşallah canım. Bence iyi gelmiştir.

Kanaman normal di dimi ama beni de korkuttun şimdi yarın doktor kontrolünde bir şey çıkmaz umarım
Normaldi evet
Yarın doktora kesin gider miyim belirsiz randevusuz aliyo gidince özel.tip merkezi .
Ama geçmezse gidicem
Bi kere daha bu batma hariç uzun sürdü gittim sıkıntı yok dedi ertesi gün bitmişti yine ole olsun istemiyorum yani bi yarın daha bekliycem akşam 3 4 e kdr geçmezse yani öğlene gidecem

olsun olsun hafta sonu sbt olmak cuma gnü eksiye düşmek demektir.
kaçamaksız bi haftan olsun güzel düşüş bekliyorum senden
Ay inşallah canım haftaya abiye alcam çok fazla sıkmam lazm kendimi 38 beden olur inşallah
Ayy moral verdin canım çok tişkürler
Canım geldiimm yoğun geçti hafta sonu bir de cııss lı geçti ☹ of Allahım yazın hiç diyet yapamıyorum ki ben napcam yaaa bu haftadan hiç umudum yokk
Valla ya bende deli gibi dondurma istiyorum son bi ay canım azcık daha dişimizi sıkmamız lazm dediğin gibi bi 3 kilo versek işimiz çözülcek son gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…