- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.041
Ay inşallah canım haftaya abiye alcam çok fazla sıkmam lazm kendimi 38 beden olur inşallah
Ayy moral verdin canım çok tişkürler
Valla ya bende deli gibi dondurma istiyorumson bi ay canım azcık daha dişimizi sıkmamız lazm dediğin gibi bi 3 kilo versek işimiz çözülcek son gayret
evet canım ben sahursuz tutuyorum yemek yediğimde sahurda midem ertesi gün çok ağrıyor böyle daha iyi oluyorumcanım sen sahur yapmadan mı tutuyorsun
günaydın canımGünaydın
Sevgili KK diyet grubum
Ellerine saglik cok guzellerEki Görüntüle 2270972 Eki Görüntüle 2270973
Bugün kursta yaptığım.cini tabaklarım.firinlaninca parlayıp yemek yemeye hazır olacaklarr . Kizin saçı tam kurumamıştı ondan öyle çıkmış fotoda
Günaydın
Sevgili KK diyet grubum
Gunaydin kizlargünaydın canım
dondurma ne yaaa o haklarını tatline saklasana yaptıkların şuan senin tercihlerin o kadar emek verdin son bir nefes alıp hedefe koşmak istemez misin ?Zaten hiç yemek yemek istemiyorum bende direk sorun osıcak ta hiç yemek yemeden sadece soğuk soğuk içecekler ,meyveler ve dondurmalar ile durmak istiyorum onlarda diyet dışı kızlar beni itekleyin bari 3 kilo daha atayım yaa
anladım kuzum senin tatil uzunmuşHazıran 20 de Antal ya ya gidicez canım haziran sonuna kadar odaya haziranı bitirip gelmez ard arda bir kaç otel aldım kapsamlı bir tail olcak haziranı bitirmez irda 1temmuz da burdayım ama şöyle bir şey var ki temmuz unda 20 si bodruma gidicez bir hafta da ordayız canım ağus ti sa daha bir yer almadım ama büyük ihtimal alırız genelde her yıl bole 3-4 yer kez yapıyoruz çünki bide ara da burda kalacağım ayın 2-3 haftası süreler de de zaten çeşme - seferihisar sığacık vs. 2saatlik yol zatn izmir de olduğumuz için burda da her hafta sonu oralara gidiyoz yada havuza gidiyoz yani yaz boyu benim diyet imkansızzaten normalde de hep ilk çıkacağız tatili 1haziran da alırıdım hatta mayıs sonu açardı sezonu canm ilk kez 20 hazirana tatil i uzattım sırf zayıflamak için çünkü bukadar azimli yapamamışsam hiç ondan ne kadar geç gitsek kâr dedim 20 sine ilk tatili aldım canım yani tam 1ayda ne verirsem kâr artk kalan da eylül sonrası mecbur
böyle tabaklara bayılıyorumEki Görüntüle 2270972 Eki Görüntüle 2270973
Bugün kursta yaptığım.cini tabaklarım.firinlaninca parlayıp yemek yemeye hazır olacaklarr . Kizin saçı tam kurumamıştı ondan öyle çıkmış fotoda
alışmış bünyen demekki ben bi gün yemeyim dedim baş ağrısından duramadımevet canım ben sahursuz tutuyorum yemek yediğimde sahurda midem ertesi gün çok ağrıyor böyle daha iyi oluyorum
benim hatam canım linkini ekliyorum ilk sayfayamenüyü yanlış yere yazıyordum az daha
hata değil canım sana burada cevap yazınca dalgınlıkla buraya ekledim öbürü de açıktı yoksa ona yazayım derken buraya yazmışım sonra silemedim bende msj içeriğini değiştirdimbenim hatam canım linkini ekliyorum ilk sayfaya
Sagol canimböyle tabaklara bayılıyorum
kahvaltı ve pasta servisi için süper oluyor
ellerine sağlık
2014 de eşimle karar verdik ondan önce 3 sene sahur yaptım hem midem çok ağırırdı hem çok kilo alırdım 2 senedir her ramazan 10 kilo üstü verirdim iftardan sonra da yürüyüş yaptığımız için ama bu ramazan daha az gidiyor yürüyüş yapamıyorum çünküalışmış bünyen demekki ben bi gün yemeyim dedim baş ağrısından duramadım
Hemen bizede söyleKızlar napıyorsunuz bugün garip bir karışım öğrendik kilo vermek için
Nerelerdesin fistik dun pek mesajini goremedimHemen bizede söyle
Canım girdim dün hatta diyet modundan uzaklastim filan diye yazdım canım ama 3-4 hafta daha dikkat etmem lazm zaten 4 hafta sonra Antalyada olucam artk bunlar son haftalarım ama bu haftada boşa geçti kaldı sadece 3 haftam onda da ne yapsam kârNerelerdesin fistik dun pek mesajini goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?