Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 top meyveli açık dondurma yiyebilirsin bence öğlen saatinde bi O gunu hafif yiyip . Eğer çok istiyorsan . Ben de işte bizim firindan yedim.bir kez

dondurma ne yaaa o haklarını tatline saklasana yaptıkların şuan senin tercihlerin o kadar emek verdin son bir nefes alıp hedefe koşmak istemez misin ?

anladım kuzum senin tatil uzunmuş
diyet konusunda çok tehlikeli günler gerçekten, ben sana öle bi fark atmam lazım ki bu arada

benim hatam canım linkini ekliyorum ilk sayfaya
hata değil canım sana burada cevap yazınca dalgınlıkla buraya ekledim öbürü de açıktı yoksa ona yazayım derken buraya yazmışım sonra silemedim bende msj içeriğini değiştirdim

alışmış bünyen demekki ben bi gün yemeyim dedim baş ağrısından duramadım
2014 de eşimle karar verdik ondan önce 3 sene sahur yaptım hem midem çok ağırırdı hem çok kilo alırdım 2 senedir her ramazan 10 kilo üstü verirdim iftardan sonra da yürüyüş yaptığımız için ama bu ramazan daha az gidiyor yürüyüş yapamıyorum çünkü

Kızlar nasıl oldu anlamadım eşime diye iftara 38 gr kek 38 gr çikolata almıştım . İkisinide gözüm döndü yedim çok pişmanım . 5 km yürümüşüm . Yürüyüşe geldim bi 5 daha yürümeye calisicam . Of of keşke yemeseydim ya yarıya böldüm bıraktım . 5 dk sonra dayanamayip gidip diğer yarısını yedim agliycamya

Nerelerdesin fistik dun pek mesajini goremedim
Canım girdim dün hatta diyet modundan uzaklastim filan diye yazdım canım ama 3-4 hafta daha dikkat etmem lazm zaten 4 hafta sonra Antalyada olucam artk bunlar son haftalarım ama bu haftada boşa geçti kaldı sadece 3 haftam onda da ne yapsam kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…