Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Orayi ben kacirmisim canim dün disardaydim
Bencede fistik 3 hafta 3 haftadir 2 kilo versen bile ne kadar fark eder

Gider kuzim neden olmasin gayet makul bir eksi verilir bence
Iki olmasa bile 1.5 olur bu bile fark eder canim ne giderse kar toparlan guzelce devam et
inşallah gider canım yaaa yarın tam düzgün bir menü ile başlayıp 3hafta daha sıkı tutucam ve olacak inşallah

Menu
Kahvaltı
Çok az katmer ( 2 3 ısirik)
1 Kk Peynir
4 ince dilim sucuk

Ara
Şekersiz sütlü nescafe
Malesef 3 top cikolata 38 gram ( 150 kalori )
1 minik kek 38 gram ( 200 kalori )

Öğlen
Yok

Ara
1 çiğ köfte

Akşam
Yarim kase yogurt çorbası
Salata
200 gr firinda kıyma

Ara
Kahve içerim

Spor
9.5 km.tempolu yuruyus

Bence grubumuz çok aktif değil . Herkes nerelerde kimsecikler yok .. biraz hareketlendirebilsek keşke . Ben motive olamamaya başladım sayımız az zaten 5 6 kişiyiz o da 2 3 kişi hedefe 2 3 kaldı . Yalniz kalıcam o zmn da bi anlamı kalmıyor .. moralim.bozuldu .

Ben geleyim moralin bozulmasın :) Bir haftadır dikkat ediyorum ilk haftanın da etkisiyle 2 kilo verdim. Şimdi de yatmadan önce spor yapacağım üşenmeyip. Nasıl yapıyorsunuz peki gün sonunda yediklerinizi mi yazıyorsunuz sadece?

Ramazanin da etkisi var canim duzensizlikler oluyor neden yalniz kalasin mezun olanlar olsa bile yeni arkadaslar da gelecektir
Moral bozmak yok guzelce devam aralar da bıkkınlık gelebilir sıkılabilirsin ama hemen toparlanmak lazim

Hosgeldin canim menuleri aksam toplu paylaşıyoruz ilk sayfayi okursan orada hersey var
Pazartesi ve cuma da tarti gunu o gunlerde tartilip bildiriyoruz
Ilk sayfada ki kurallari kabul edersen sende bize katılabilirsin

Hosgeldin canim menuleri aksam toplu paylaşıyoruz ilk sayfayi okursan orada hersey var
Pazartesi ve cuma da tarti gunu o gunlerde tartilip bildiriyoruz
Ilk sayfada ki kurallari kabul edersen sende bize katılabilirsin

Hoş buldum Süper o zaman, ben de katılmak isterim. Başlığı takip edeceğim :) Kilo almaya çok müsaitim ve azcık dikkat etmeyince hemen verdiğim kiloları geri alıyorum. Sıkıldım artık ama bu hafta çok iyi gittim, 2 kilo verdim bile :). Sizinle motive olacağıma inanıyorum. Cuma günü kaç kilo çıktığımı yazarım :)

hoşgeldin canım
bugün kaç kilosun onu başlangıç kilosu olarak alalım birde hedef kilonu söyler misin

Hoşgeldin canım aynen öyle yapıyoruz yediklrimizi gün sonu bildirip her hafta cuma kilo bildirimi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…