- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.061
Orayi ben kacirmisim canim dün disardaydimCanım girdim dün hatta diyet modundan uzaklastim filan diye yazdım canım ama 3-4 hafta daha dikkat etmem lazm zaten 4 hafta sonra Antalyada olucam artk bunlar son haftalarım ama bu haftada boşa geçti kaldı sadece 3 haftam onda da ne yapsam kâr
Gider kuzim neden olmasin gayet makul bir eksi verilir benceKızlar naslsnz ya ben çok yavaş veriyorum ya ondan kendime inanamıyorum ama sizce sıksam 3 haftada 2 kilo gidermi
inşallah gider canım yaaaGider kuzim neden olmasin gayet makul bir eksi verilir bence
Iki olmasa bile 1.5 olur bu bile fark eder canim ne giderse kar toparlan guzelce devam et
Bence grubumuz çok aktif değil . Herkes nerelerde kimsecikler yok .. biraz hareketlendirebilsek keşke . Ben motive olamamaya başladım sayımız az zaten 5 6 kişiyiz o da 2 3 kişi hedefe 2 3 kaldı . Yalniz kalıcam o zmn da bi anlamı kalmıyor .. moralim.bozuldu .
Ramazanin da etkisi var canim duzensizlikler oluyor neden yalniz kalasin mezun olanlar olsa bile yeni arkadaslar da gelecektirBence grubumuz çok aktif değil . Herkes nerelerde kimsecikler yok .. biraz hareketlendirebilsek keşke . Ben motive olamamaya başladım sayımız az zaten 5 6 kişiyiz o da 2 3 kişi hedefe 2 3 kaldı . Yalniz kalıcam o zmn da bi anlamı kalmıyor .. moralim.bozuldu .
Hosgeldin canimBen geleyim moralin bozulmasın :) Bir haftadır dikkat ediyorum ilk haftanın da etkisiyle 2 kilo verdim. Şimdi de yatmadan önce spor yapacağım üşenmeyip. Nasıl yapıyorsunuz peki gün sonunda yediklerinizi mi yazıyorsunuz sadece?
Hosgeldin canimmenuleri aksam toplu paylaşıyoruz ilk sayfayi okursan orada hersey var
Pazartesi ve cuma da tarti gunu o gunlerde tartilip bildiriyoruz
Ilk sayfada ki kurallari kabul edersen sende bize katılabilirsin
hoşgeldin canımHoş buldumSüper o zaman, ben de katılmak isterim. Başlığı takip edeceğim :) Kilo almaya çok müsaitim ve azcık dikkat etmeyince hemen verdiğim kiloları geri alıyorum. Sıkıldım artık ama bu hafta çok iyi gittim, 2 kilo verdim bile :). Sizinle motive olacağıma inanıyorum. Cuma günü kaç kilo çıktığımı yazarım :)
sen sıkınca 3 haftada 2 kilodan fazlasını verirsin canım moral bozmak yokKızlar naslsnz ya ben çok yavaş veriyorum ya ondan kendime inanamıyorum ama sizce sıksam 3 haftada 2 kilo gidermi
hoşgeldin canım
bugün kaç kilosun onu başlangıç kilosu olarak alalım birde hedef kilonu söyler misin
Hoşgeldin canım aynen öyle yapıyoruz yediklrimizi gün sonu bildirip her hafta cuma kilo bildirimi yapıyoruzBen geleyim moralin bozulmasın :) Bir haftadır dikkat ediyorum ilk haftanın da etkisiyle 2 kilo verdim. Şimdi de yatmadan önce spor yapacağım üşenmeyip. Nasıl yapıyorsunuz peki gün sonunda yediklerinizi mi yazıyorsunuz sadece?
GunaydinnnnGunaydin kizlar
Allah kabul etsin canımBugün şükür sonunda adet bitti ve orucluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?