- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.081
Sagol cnmmAllah kabul etsin canım❤ kolaylık ve sabır versin inşlh.
evet canım kimse yokKızlarrrrrrr nerelerdesiniz ???
melisa-
ucukgenclik
orkide1453
Nerelerdesiniz ? 2gündür yoksunuz sanki?
Zaten orkide ile sen de ne yiyip içtiğnizi gizli tutuyorsunuzevet canım kimse yok
ben listede olmadığım için paylaşmıyorumZaten orkide ile sen de ne yiyip içtiğnizi gizli tutuyorsunuztek Mavi menü paylaşıyor
Siz paylaşmıyorsunuz diye artk bir haftadîr bende paylaşmıyorumben listede olmadığım için paylaşmıyorum
ay kendi çok paylaşıyor ya
valla zorunlu tutacam liste işini haftada 2 kez paylaşmayan uyarı alacak
kız daha önce dedim ya orucum kan şekerim düşüyor ve tatlı yemeden duramıyorum, ama yememide ona göre dengeliyorum mesela iftarlarda her akşam protein besleniyoruz (eşim normalde sebze yemek oruçlu iken hiç yemez) yarım kase çorba, 1 porsiyona yakın yemek, 2 kaşık pilav (oda haftada 2 kere)Siz paylaşmıyorsunuz diye artk bir haftadîr bende paylaşmıyorumzaten 5-6 kişiyiz sizde paylaşmayınca paylaşan 2-3 kişi kalıyor hem de sonucda ikinizde kilo veriyorsunuz paylaşsanız bizde faydalanırız fikir olur bizede niye gizli tutuyorsunuz siz bakiim hem zayıflayın hem sırrınızı vermeyin olmuyor böle ben diyete uyarmayınca paylaşmıyorum ama kilo vermek için ne yapsam yazıyorum arkadaşlarda faydalansın diye heleki kiloyu verdiysem zaten tüm detayları ile yazıyorum yararlanan olur diye siz gizli tutuyorsunuz oluyormu böyle şimdi
Bende yeni basladim tutmaya dün bitti bu gun bize ilk gun gibi geçecekBugün şükür sonunda adet bitti ve orucluyumm
Doğru valla . Ben şimdiden baya aciktimBende yeni basladim tutmaya dün bitti bu gun bize ilk gun gibi geçecek
Hava baya sicakBen yine dışardayım
Ben yazmadan da abarttığımı anladığımdan zaten yazmaya utanıyorumkız daha önce dedim ya orucum kan şekerim düşüyor ve tatlı yemeden duramıyorum, ama yememide ona göre dengeliyorum mesela iftarlarda her akşam protein besleniyoruz (eşim normalde sebze yemek oruçlu iken hiç yemez) yarım kase çorba, 1 porsiyona yakın yemek, 2 kaşık pilav (oda haftada 2 kere)
sahurda ise yumurtalı omlet, 2 dilim kepek ekmeği, peynir,zeytin nadirde nutella (tadımlık) yiyorum
su içmeyede özen gösteriyorum
yürüyüşüm fix yarım saat sabah yarım saat akşam her zaman var zaten
eve gidincede kızla hoplamaca, zıplamaca sonra yemek işine bi giriyorum (her gün ana yemek+pilav+çorba+tatlı) bunlarla uğraşmak bile kilo verdiriyor bana
yoksa gizleyecek bi durumum yok
ama sende uymadığın zamanlarda da yaz , insan abarttığını yiyince anlamıyor ama yazdığında suratına suratına vuruluyor
cnm dün migrenim ttuttu haftasonu uyuyunca gece uyuyamamıştım pazartesi de uykusuz kalınca hemen girdi ilaçla duruyorum bgn biraz hafifledi gibi bi de regl az kaldı o da etkiledi tabi vücudum da şişti parmaklarım falanKızlarrrrrrr nerelerdesiniz ???
melisa-
ucukgenclik
orkide1453
Nerelerdesiniz ? 2gündür yoksunuz sanki?
Canım benim kıyamam yaaacnm dün migrenim ttuttu haftasonu uyuyunca gece uyuyamamıştım pazartesi de uykusuz kalınca hemen girdi ilaçla duruyorum bgn biraz hafifledi gibi bi de regl az kaldı o da etkiledi tabi vücudum da şişti parmaklarım falan
Canim 6 ay sonra girebiliyorsuntugbaFB mezuniyet sonrası tekrar takıma girip yeni hedef le zayıflamak istersem ne kadar beklemeliyim canım ? Daha önce buna benzer izinle ilgili sormuştum galiba ama aynı zaman da mezuniyet sonrası tekrar yarışa katılmayı sordum mu hatırlamıyorum sorduysam kusura bakma canım unutmuş olabilirim ama cvp hiç hatırlamıyorum çünki 2ay filan sonra mı mezun kişi girebiliyor du yada kilo sabit ise bir farketmiyormuydu nasıl dı ?
Merhaba canım nasılsın ❤Canim 6 ay sonra girebiliyorsun
Gider tabiki 2 kilodan fazla verirsin benceKızlar naslsnz ya ben çok yavaş veriyorum ya ondan kendime inanamıyorum ama sizce sıksam 3 haftada 2 kilo gidermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?