Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beraber mezun oluyormuyuz
Evet beraber mezun olalım aynı kilolar da mezun alucaz ne güzel tabi senin boyuna harika ama benim boyuma 5-6 kilo yada 6-7 kilo daha gerekçek ama onu da eylül de tekrar vermek için uğraşıcam canım şimdi hedef 61küsurlara gelip mezun olup yaz boyu 62 de kalmaya çalışmak sonrada yaz sonu tekrar listeye girip 55 olmaya çalışcam ben de ❤❤❤ hadi biran önceberaber 62 olalım bugün tüm gün temizlik yaptm canım evi yaz düzenine soktum koşu bandını kurdum spor odasını ayarladım yarın koşu bandına da basliyim yürüyüşle daha iyi Gidiyo du kilo şimdi duş aldım hazırlanıyorum anneme gidiyoruz inslh çok yasak ve canımı çektirecek şeyler yoktur

Benim bugun de pertim çıktı regli bitti oruca basladim ilk gun gibi biraz zor oldu cok susadim
yine alisverise gittik bu seferki kizimaydi yine yurudum dun degil ondan onceki gun felegim şaştı yurumekden 19000 adim olmuş bugun de oruclu 8000 adim birde sicak ohhh suyundan da mahvoldum kac gundur yürü yürü

Ben evden hiç çıkmadım ondan susamadım ama şuan kafam zonkluyor neden anlamadım çok ağrı girdi bir de bikac saat önce gözlerim e birşey oldu heryeri silik görüyordum .
Ara verince zor geldi oruç

Süpersin valla tebrikler canım.. Çok sevindim ❤❤ ben de 79.8 ciktim malesef

Harikasın zeynep yaaaaa müthiş güzel bir rakam bir gün bana da nasip olur inşallah çok tebrik ederim canım hedefi bile geçtin

Evet cnm yapı olarak biraz takarım herşeyi ama bu sefer uykusuzluktan oldi her ay tutuyor malesef ya inşallah toparliucam daha olumlu olacam teşekkür ederim canım benim

Bravo canım tebrik ederim doğumun üstinden iki yıl geçince de ekstra bi incelme olacak göreceksin çok iyi verdin ya

Evet cnm yapı olarak biraz takarım herşeyi ama bu sefer uykusuzluktan oldi her ay tutuyor malesef ya inşallah toparliucam daha olumlu olacam teşekkür ederim canım benim
Benimde her ay oluyor ama regli zamanlarında 2 3 gun once yada ilk 2 3 gun sonra geciyor seninkide oylemi canim cok fena zonkluyor hareket edemiyorum hele egilmek falan hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…