- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.101
Teşekkür ederimMerhaba canım nasılsın ❤
Öyle bakıyordum takımlara canım da birde size bakayım dedim canım
Mezuniyet kilosunun altında olursa 6 ay beklemesine gerek yok canım
Rica ederim canım ❤Teşekkür ederim
Sağol canım yaaaGider tabiki 2 kilodan fazla verirsin bence
Ooo harikasın ❤ çok sevindim canımCok yoruldum yeni eve girdimbu arada tartildim 64 göründü
Beraber mezun oluyormuyuzSağol canım yaaainşallah
Ooo harikasın ❤ çok sevindim canımmezuniyetine sadece 2 kilo kaldı yuppi
Ama dun ki menun karışıktı kacamak vardi canim odem olup fazla bile cikabilirsin daha gecen gun 79 u goremedim diye soyluyordun bak gordun isteKilo verememişim.ya yine tartıldım 79.8 Of ya bi inmedi su rakam 79 a
Evet beraber mezun olalımBeraber mezun oluyormuyuz
Benim bugun de pertim çıktı regli bitti oruca basladim ilk gun gibi biraz zor oldu cok susadimEvet beraber mezun olalımaynı kilolar da mezun alucaz ne güzel tabi senin boyuna harika ama benim boyuma 5-6 kilo yada 6-7 kilo daha gerekçek ama onu da eylül de tekrar vermek için uğraşıcam canım şimdi hedef 61küsurlara gelip mezun olup yaz boyu 62 de kalmaya çalışmak sonrada yaz sonu tekrar listeye girip 55 olmaya çalışcam ben de ❤❤❤ hadi biran önceberaber 62 olalım bugün tüm gün temizlik yaptm canım evi yaz düzenine soktum koşu bandını kurdum spor odasını ayarladım yarın koşu bandına da basliyim yürüyüşle daha iyi Gidiyo du kilo şimdi duş aldım hazırlanıyorum anneme gidiyoruz inslh çok yasak ve canımı çektirecek şeyler yoktur
Benim ödevlerim yüzünden bu hafta iş ve ödev oldu hayatım yazamadım canımKızlarrrrrrr nerelerdesiniz ???
melisa-
ucukgenclik
orkide1453
Nerelerdesiniz ? 2gündür yoksunuz sanki?
Ben evden hiç çıkmadım ondan susamadım ama şuan kafam zonkluyor neden anlamadım çok ağrı girdi bir de bikac saat önce gözlerim e birşey oldu heryeri silik görüyordum .Benim bugun de pertim çıktı regli bitti oruca basladim ilk gun gibi biraz zor oldu cok susadim
yine alisverise gittik bu seferki kizimaydi yine yurudum dun degil ondan onceki gun felegim şaştı yurumekden 19000 adim olmuş bugun de oruclu 8000 adim birde sicak ohhh suyundan damahvoldum kac gundur yürü yürü
Eki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition tugbaFB htc71 drdotty magickk B Baharyagmuru35 melisa- SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
Eki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition tugbaFB htc71 drdotty magickk B Baharyagmuru35 melisa- SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
Sağol canım o ekleri de açtın mı son halim şimdi cektim
Harikasın zeynep yaaaaa müthiş güzel bir rakambir gün bana da nasip olur inşallah çok tebrik ederim canım hedefi bile geçtin
Evet cnm yapı olarak biraz takarım herşeyi ama bu sefer uykusuzluktan oldi her ay tutuyor malesef ya inşallah toparliucam daha olumlu olacam teşekkür ederim canım benimCanım benim kıyamam yaaaçok sık tutuyor senin migren çok zor yaa çok mu stres yapıyorsun herşeyi çok takan birimisin canım acaba ondan mı biliyorsun fazla stres olmamamız lazm migreni tertiplemesin diye kuzucum kendini mutlu eden stres atmana en iyi gelen şeyler ne ise onlara yönel ozman azalır migren tutma aralığın da
Bravo canım tebrik ederim doğumun üstinden iki yıl geçince de ekstra bi incelme olacak göreceksin çok iyi verdin yaEki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition tugbaFB htc71 drdotty magickk B Baharyagmuru35 melisa- SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
Benimde her ay oluyor ama regli zamanlarında 2 3 gun once yada ilk 2 3 gun sonra geciyor seninkide oylemi canimEvet cnm yapı olarak biraz takarım herşeyi ama bu sefer uykusuzluktan oldi her ay tutuyor malesef ya inşallah toparliucam daha olumlu olacam teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?