- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.121
Aynen canım regle az kaldı tetikliyor tabi bide karnım sisiyor kabızlık oluyor elim ayağım sisiyor böyle elimi sikamiyirum basim da zonklama halinde sikistiriyor regl gelince de rahatlıyorumBenimde her ay oluyor ama regli zamanlarında 2 3 gun once yada ilk 2 3 gun sonra geciyor seninkide oylemi canimcok fena zonkluyor hareket edemiyorum hele egilmek falan hak getire
Evet canım çok şükür yediğim halde de hala veriyorum koruma odakliyim şu an bu sene tatile gidemesem de bir daha ki sene inşallah daha güzel olacakBravo canım tebrik ederim doğumun üstinden iki yıl geçince de ekstra bi incelme olacak göreceksin çok iyi verdin ya
İnşallah canım az kaldı biraz daha gayret et
Harikasın zeynep yaaaaa müthiş güzel bir rakambir gün bana da nasip olur inşallah çok tebrik ederim canım hedefi bile geçtin
Canım yanlış anlama ama senin menülerinde çok hata var sürekli çiğ köfte tuketiyorsun çorba salata zeytinyağlı yada et balık tavuk olsa çok güzel kilo vereceksin ve sucukta çok tuketiyorsun sen o da vücutta çok ödem yapıyor.Süpersin valla tebrikler canım.. Çok sevindim❤❤ ben de 79.8 ciktim malesef
Simdi nasil oldun canim kendine gelebildin miBen evden hiç çıkmadım ondan susamadım ama şuan kafam zonkluyor neden anlamadım çok ağrı girdi bir de bikac saat önce gözlerim e birşey oldu heryeri silik görüyordum .
Ara verince zor geldi oruç
Harikasın canim masallahEki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition @tgb1907 htc71 @drdotty magickk B Baharyagmuru35 melisa- @SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
Eline sağlık canım çabuk bile bitirmişsin ben bi bugünlük bişey olcağını tahmin etmezdimSagol canımm 6 7 saat çalışma sonucu ortaya bunlar cıktı
Sagol canım
Geldim canım yoğundum çok ya napıyosunuzKızlarrrrrrr nerelerdesiniz ???
melisa-
@ucukgenclik
orkide1453
Nerelerdesiniz ? 2gündür yoksunuz sanki?
Ya süpersinnnEki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition @tgb1907 htc71 @drdotty magickk B Baharyagmuru35 melisa- @SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
Benimde her ay ayni kuzumAynen canım regle az kaldı tetikliyor tabi bide karnım sisiyor kabızlık oluyor elim ayağım sisiyor böyle elimi sikamiyirum basim da zonklama halinde sikistiriyor regl gelince de rahatlıyorum
Harikasın canım ne diyeyim kilo korumakla kalmamışsın üstüne vermişsin ramazanda büyük başarı bende tam aksi alanlardanım malesef oructa spor yapamıyorum ve tatlılara sarıyorum artık bayramdan sonraya kaldıEki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition @tgb1907 htc71 @drdotty magickk B Baharyagmuru35 melisa- @SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
Şükür ama ağrı kesici aldim başım.baska türlü geçmedi . Allah kabul etsin canım .Simdi nasil oldun canim kendine gelebildin mi
Harikasın canim masallah
Canım ekleri farketmemişim şimdi okuyunca eklere girip açtımSağol canım o ekleri de açtın mı son halim şimdi cektim
Geçmiş olsun canım bu halde bile gene sporunuda yapmışsın maşallahŞükür ama ağrı kesici aldim başım.baska türlü geçmedi . Allah kabul etsin canım .
Sagol.sordugun için . Spor bile yaptım şimdi oturdum dusa girecegim 1 saat aralıksız cardio yaptım ter icindeyim
79.8 i görmüşken 80 e çıkmayalım dedimGeçmiş olsun canım bu halde bile gene sporunuda yapmışsın maşallah
htc71 düzelttim gene hemen gene burdamıydin sen ya ben hata vermesen zaten kesin uyuyo olurdun benden harf hatası çıkınca senin hemen gözler açılıyor uykunun kaçacağı tutuyor ne hikmetse gene tek sen gördün
Kendi kendime beynimle konuşucm bugün . Cidden 79.8 e kdr geldim ve inmem şart . Menüleri eksiksiz yazıcm birşey görürsen lütfen elestir yaz herseyi . Düzelticem gerçekten katılıyorum sana bozdum biraz . Eski istikrarıma suandan itibaren dönüyorumB Baharyagmuru35 canım M MissHayaLet e katılıyorum çok güzel yazmış canm yağ oranını artırırsın bu şekilde bak bende hep söylüyorum canım direk yağ olarak dwpolaniyor o tatlılar diğer seçimlerinde çok hatalı gidiyor bu şekilde incelme pek yaşam assın yine 10 kiloda 2er cm incelirsin oysa 10cm incelmek varken yazık diil mi O emeklere yürüyüşlere yapma lütfen düzeltmeye çalış
Canım valla bu kadar yapabildim anca birazda bel çalışıyorum bu ara beli inceltmem lazım görümcem nişan yapicak iyi oldu zayifladigim kıyafet alicamCanım ekleri farketmemişim şimdi okuyunca eklere girip açtımne kadar incelmişsin bacakların incecik olmuş yaaaaaa şortlar etekler ne güzel olur şimdi popon da ufacık kalmış şekillenmiş çok güzel incecik olmuşsun maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?