Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde her ay oluyor ama regli zamanlarında 2 3 gun once yada ilk 2 3 gun sonra geciyor seninkide oylemi canim cok fena zonkluyor hareket edemiyorum hele egilmek falan hak getire
Aynen canım regle az kaldı tetikliyor tabi bide karnım sisiyor kabızlık oluyor elim ayağım sisiyor böyle elimi sikamiyirum basim da zonklama halinde sikistiriyor regl gelince de rahatlıyorum

Bravo canım tebrik ederim doğumun üstinden iki yıl geçince de ekstra bi incelme olacak göreceksin çok iyi verdin ya
Evet canım çok şükür yediğim halde de hala veriyorum koruma odakliyim şu an bu sene tatile gidemesem de bir daha ki sene inşallah daha güzel olacak

Süpersin valla tebrikler canım.. Çok sevindim ❤❤ ben de 79.8 ciktim malesef
Canım yanlış anlama ama senin menülerinde çok hata var sürekli çiğ köfte tuketiyorsun çorba salata zeytinyağlı yada et balık tavuk olsa çok güzel kilo vereceksin ve sucukta çok tuketiyorsun sen o da vücutta çok ödem yapıyor.

Bak ben zayifladiktan sonra iftarda pide de yiyorum borekte yiyorum ama sahuru ona göre hafif yapıyorum.

Mesela bugün baktım da kek yemişsin daha bir şey daha yemişsin bunlar hep vücutta yağ olarak yer tutacak yapma canım o kadar yurumene yazık boşuna yuruyorsun.

Ben evden hiç çıkmadım ondan susamadım ama şuan kafam zonkluyor neden anlamadım çok ağrı girdi bir de bikac saat önce gözlerim e birşey oldu heryeri silik görüyordum .
Ara verince zor geldi oruç
Simdi nasil oldun canim kendine gelebildin mi
Harikasın canim masallah

Sagol canımm 6 7 saat çalışma sonucu ortaya bunlar cıktı

Sagol canım
Eline sağlık canım çabuk bile bitirmişsin ben bi bugünlük bişey olcağını tahmin etmezdim
Kızlarrrrrrr nerelerdesiniz ???
melisa-
@ucukgenclik
orkide1453
Nerelerdesiniz ? 2gündür yoksunuz sanki?
Geldim canım yoğundum çok ya napıyosunuz
Ya süpersinnn en son ortaokulda 54 kiloydum galiba harika görünüyosun çoookk tebrik ederimm

Aynen canım regle az kaldı tetikliyor tabi bide karnım sisiyor kabızlık oluyor elim ayağım sisiyor böyle elimi sikamiyirum basim da zonklama halinde sikistiriyor regl gelince de rahatlıyorum
Benimde her ay ayni kuzum boyle bir migren cesidi varmis sadece regli donemlerinde olan galiba adi saf migrendi belki de ondandir hic dr da gitmedim 2 3 gun olup geciyor bazen biraz daha fazla

Harikasın canım ne diyeyim kilo korumakla kalmamışsın üstüne vermişsin ramazanda büyük başarı bende tam aksi alanlardanım malesef oructa spor yapamıyorum ve tatlılara sarıyorum artık bayramdan sonraya kaldı

Simdi nasil oldun canim kendine gelebildin mi

Harikasın canim masallah
Şükür ama ağrı kesici aldim başım.baska türlü geçmedi . Allah kabul etsin canım .
Sagol.sordugun için . Spor bile yaptım şimdi oturdum dusa girecegim 1 saat aralıksız cardio yaptım ter icindeyim

Menü
Sahur
1 yumurtalı omlet
1 kk peynir
4 yesil.zeytin
2 çeri domates
Sekersiz çay
1 dilim.tam.bugday ekmegi
100 gr karpuz

Iftar
1 porsiyon iskender ( pideleri hepsini yemedim )
1 bardak ayran

Ara
Diyet tiramisu ( sekersiz)
1.günlüğe mahsus sadece
Şekersiz türk kahvesi

Spor
1 saat yoğun cardiyo ( baya terletti )

Sağol canım o ekleri de açtın mı son halim şimdi cektim
Canım ekleri farketmemişim şimdi okuyunca eklere girip açtım ne kadar incelmişsin bacakların incecik olmuş yaaaaaa şortlar etekler ne güzel olur şimdi popon da ufacık kalmış şekillenmiş çok güzel incecik olmuşsun maşallah sana

Son düzenleme:
Şükür ama ağrı kesici aldim başım.baska türlü geçmedi . Allah kabul etsin canım .
Sagol.sordugun için . Spor bile yaptım şimdi oturdum dusa girecegim 1 saat aralıksız cardio yaptım ter icindeyim
Geçmiş olsun canım bu halde bile gene sporunuda yapmışsın maşallah

htc71 düzelttim gene hemen gene burdamıydin sen ya ben hata vermesen zaten kesin uyuyo olurdun benden harf hatası çıkınca senin hemen gözler açılıyor uykunun kaçacağı tutuyor ne hikmetse gene tek sen gördün

B Baharyagmuru35 canım M MissHayaLet e katılıyorum çok güzel yazmış canm yağ oranını artırırsın bu şekilde bak bende hep söylüyorum canım direk yağ olarak dwpolaniyor o tatlılar diğer seçimlerinde çok hatalı gidiyor bu şekilde incelme pek yaşam assın yine 10 kiloda 2er cm incelirsin oysa 10cm incelmek varken yazık diil mi O emeklere yürüyüşlere yapma lütfen düzeltmeye çalış

caktirmasana kiz sus sus kendi kendini ele verdin simdi ben birsey demedim ben suçsuzum magdurum gercekten de hep bana denk geliyor terbiyesiz klavye

Son düzenleme:
Kendi kendime beynimle konuşucm bugün . Cidden 79.8 e kdr geldim ve inmem şart . Menüleri eksiksiz yazıcm birşey görürsen lütfen elestir yaz herseyi . Düzelticem gerçekten katılıyorum sana bozdum biraz . Eski istikrarıma suandan itibaren dönüyorum

Canım valla bu kadar yapabildim anca birazda bel çalışıyorum bu ara beli inceltmem lazım görümcem nişan yapicak iyi oldu zayifladigim kıyafet alicam en dar kotumu giydim ki belli olsun diye kot 28 numara bu arada sende 3 haftada 2,5 verirsin sende o potansiyel var azcik daha sık dişini bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…