Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım dün işim vardı kısa yazabildim anca senin o tatillerden kilo verip geleceğini tahmin etmediğim için ona göre kuralı söylemiştim ama bi mucizeyi gerçekleştirip kilo verirsen hemen girebiliyosun listeye veremezsen 6 ay beklemen gerek

Merhaba canım nasılsın ❤
Öyle bakıyordum takımlara canım da birde size bakayım dedim canım
Mezuniyet kilosunun altında olursa 6 ay beklemesine gerek yok canım
teşekkürler canım bilgilendirmen için

Cok yoruldum yeni eve girdim bu arada tartildim 64 göründü

ne ciciler aldın kendine ve kızına bakıyım
kızın kaç yaşındaydı canım

Şükür ama ağrı kesici aldim başım.baska türlü geçmedi . Allah kabul etsin canım .
Sagol.sordugun için . Spor bile yaptım şimdi oturdum dusa girecegim 1 saat aralıksız cardio yaptım ter icindeyim
iskender üzerine spor yapman iyi olmuş
iskenderin hepsini gömdünmü kız pidelerini yemeseydin bari
ayy sen şimdi bol tereyağıda döktürmüşündür orucum diye

popodan güzel gitmiş dimi önceki resimde daha belirgindi
M MissHayaLet canım önceki resimde kaç kiloydun
birde öncesi sonrası yapsan ne güzel olur (ama diyete başladığın ilk halinle)

ne ciciler aldın kendine ve kızına bakıyım
kızın kaç yaşındaydı canım
3 ay sonra 4 olacak insallah canim kisa kollu, tayt ,kisa sort, elbise,falan aldim kendimede pijama takimi,4 ust parca ,2 alt ama daha pantolanla ayakkabi almam lazim hele ayakkabi bana ayakkabi bulmak zulüm 40 41 numara da
Gecen ciktigimizda birkac ayakkabi mağazasına girdik deniyorum deniyorum olmuyor hep dar geliyor
40 numaralar kalibi genis olursa oluyor birde spor ayakkabida oluyor
En son dedim gel ayakkabiya bakmayalim bulamayacağız bosuna vakit kaybetmeyelim beni deichman paklar dedim ordan bakriz orada var kadin ayakkabilarinda bile 41 42 43 bugun de oraya bakamaya gidecegiz
ben şimdi merak ederim ama
yine ne kaçırdım
Ben demem yellow desin
Günaydın kızlar​
Gunaydin canim

evet bugün farkettim iki gün üst üste ben yazmışım o yüzden demiştim bugün baya yazan olmuş
İlk menü paylaşımını yazan ben olarak çok kullanışlı bana da gelmiyor. Orada menüsünü okuduğum kişinin burada doğru yanlışını pek yazasım gelmiyor. Beğen imaresi koyuyorum. Hatırladığım kadarıyla orada yorum yapmıycaktık.

Evet canim yorum yapilmayacakti ben dun iki tane yazmış bulundum uzanmistim yorgunluktan sersemlemisim oraya yazmışım sonradan fark ettim ama yorum silinemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…