- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.141
canım dün işim vardı kısa yazabildim ancatugbaFB mezuniyet sonrası tekrar takıma girip yeni hedef le zayıflamak istersem ne kadar beklemeliyim canım ? Daha önce buna benzer izinle ilgili sormuştum galiba ama aynı zaman da mezuniyet sonrası tekrar yarışa katılmayı sordum mu hatırlamıyorum sorduysam kusura bakma canım unutmuş olabilirim ama cvp hiç hatırlamıyorum çünki 2ay filan sonra mı mezun kişi girebiliyor du yada kilo sabit ise bir farketmiyormuydu nasıl dı ?
teşekkürler canım bilgilendirmen içinMerhaba canım nasılsın ❤
Öyle bakıyordum takımlara canım da birde size bakayım dedim canım
Mezuniyet kilosunun altında olursa 6 ay beklemesine gerek yok canım
Cok yoruldum yeni eve girdimbu arada tartildim 64 göründü
sahur tabağın çok güzel canım
ne ciciler aldın kendine ve kızına bakıyımBenim bugun de pertim çıktı regli bitti oruca basladim ilk gun gibi biraz zor oldu cok susadim
yine alisverise gittik bu seferki kizimaydi yine yurudum dun degil ondan onceki gun felegim şaştı yurumekden 19000 adim olmuş bugun de oruclu 8000 adim birde sicak ohhh suyundan damahvoldum kac gundur yürü yürü
ara verdiğin için canım benimde ilk 2 gün çok pis ağrımıştı sonra alıştımBen evden hiç çıkmadım ondan susamadım ama şuan kafam zonkluyor neden anlamadım çok ağrı girdi bir de bikac saat önce gözlerim e birşey oldu heryeri silik görüyordum .
Ara verince zor geldi oruç
örnek alınması gereken bi mezunsunEki Görüntüle 2271676 Eki Görüntüle 2271677 Eki Görüntüle 2271678 evet kızlar iftar öncesi hem tartildim hemde foto paylaşayimorkide1453 blonde ambition tugbaFB htc71 drdotty magickk @Mavi95 melisa- SchonerDuft bu ara sporu bıraktım bayramdan sonraya kaldı oruç tutunca halsiz hissediyorum sadece bel için hareket yapıyorum şu an 72 cm göğüs 88 popo 90
ay kız farketmemiştim ben resimleriKizlar son halim tartı fotosunun altindaki eklerde o ekleri açarsanız görürsünüzblonde ambition orkide1453 htc71 melisa- @Mavi95 tugbaFB drdotty SchonerDuft magickk
iskender üzerine spor yapman iyi olmuşŞükür ama ağrı kesici aldim başım.baska türlü geçmedi . Allah kabul etsin canım .
Sagol.sordugun için . Spor bile yaptım şimdi oturdum dusa girecegim 1 saat aralıksız cardio yaptım ter icindeyim
popodan güzel gitmiş dimi önceki resimde daha belirgindiCanım ekleri farketmemişim şimdi okuyunca eklere girip açtımne kadar incelmişsin bacakların incecik olmuş yaaaaaa şortlar etekler ne güzel olur şimdi popon da ufacık kalmış şekillenmiş çok güzel incecik olmuşsun maşallah sana
ben şimdi merak ederim amahtc71 düzelttim gene hemen gene burdamıydin sen ya ben hata vermesen zaten kesin uyuyo olurdun benden harf hatası çıkınca senin hemen gözler açılıyor uykunun kaçacağı tutuyor ne hikmetse gene tek sen gördün
Bende oraya yaziyorum canimgünaydınnnnnn
ben yemek listesini diğer tarafta yazıyorum gençler ama orayı kimse pek kullanmıyor gibi
evet bugün farkettim iki gün üst üste ben yazmışım o yüzden demiştim bugün baya yazan olmuşBende oraya yaziyorum canim
canım dün işim vardı kısa yazabildim ancasenin o tatillerden kilo verip geleceğini tahmin etmediğim için ona göre kuralı söylemiştim ama bi mucizeyi gerçekleştirip kilo verirsen hemen girebiliyosun listeye veremezsen 6 ay beklemen gerek
teşekkürler canım bilgilendirmen için
3 ay sonra 4 olacak insallah canim kisa kollu, tayt ,kisa sort, elbise,falan aldim kendimede pijama takimi,4 ust parca ,2 alt ama daha pantolanla ayakkabi almam lazimne ciciler aldın kendine ve kızına bakıyım
kızın kaç yaşındaydı canım
Ben demem yellow desinben şimdi merak ederim ama
yine ne kaçırdım
Gunaydin canimGünaydın kızlar
İlk menü paylaşımını yazan ben olarak çok kullanışlı bana da gelmiyor. Orada menüsünü okuduğum kişinin burada doğru yanlışını pek yazasım gelmiyor. Beğen imaresi koyuyorum. Hatırladığım kadarıyla orada yorum yapmıycaktık.evet bugün farkettim iki gün üst üste ben yazmışım o yüzden demiştim bugün baya yazan olmuş
Evet canim yorum yapilmayacakti ben dun iki tane yazmış bulundum uzanmistim yorgunluktan sersemlemisim oraya yazmışımİlk menü paylaşımını yazan ben olarak çok kullanışlı bana da gelmiyor. Orada menüsünü okuduğum kişinin burada doğru yanlışını pek yazasım gelmiyor. Beğen imaresi koyuyorum. Hatırladığım kadarıyla orada yorum yapmıycaktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?