- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.161
bu gri tşörtlü yeni mi canımEki Görüntüle 2271904 ilk resimde 66 kiloyum Eki Görüntüle 2271905 ikinci resimde 60 kiloyum.Eki Görüntüle 2271911 Eki Görüntüle 2271912 bu fotolarda akşam çektim 54,7 kiloyum son fotolar bu şekilde çıkıyor smile yaptığım içinyaptım canım tugbaFB SchonerDuft @htc71 @berkas blonde ambition @drdotty orkide1453 @ELF_LR35 @magickk kızlar bakın hele
Eee tabi insan zayıflamayagörsün hemen dolap değişir
3 ay sonra 4 olacak insallah canim kisa kollu, tayt ,kisa sort, elbise,falan aldim kendimede pijama takimi,4 ust parca ,2 alt ama daha pantolanla ayakkabi almam lazimhele ayakkabi bana ayakkabi bulmak zulüm 40 41 numara da
Gecen ciktigimizda birkac ayakkabi mağazasına girdik deniyorum deniyorum olmuyor hep dar geliyor
40 numaralar kalibi genis olursa oluyor birde spor ayakkabida oluyor
En son dedim gel ayakkabiya bakmayalim bulamayacağız bosuna vakit kaybetmeyelim beni deichman paklar dedim ordan bakriz orada var kadin ayakkabilarinda bile 41 42 43bugun de oraya bakamaya gidecegiz
Ben demem yellow desin
Gunaydin canim
Hayır canım orada 60 kilodaki halim o ekleri görüntüle varya onları açmam lazım oradaki son halimbu gri tşörtlü yeni mi canım
Şimdi anladım canım fark ortada tekrar tebrik ederim ben de ramazan-ı en kötü 60 'la bitirip ramazan sonu deli g8bi spor yapmayı istiyorum anca öyle veririm arada da detoks yapicamEki Görüntüle 2271904 ilk resimde 66 kiloyum Eki Görüntüle 2271905 ikinci resimde 60 kiloyum.Eki Görüntüle 2271911 Eki Görüntüle 2271912 bu fotolarda akşam çektim 54,7 kiloyum son fotolar bu şekilde çıkıyor smile yaptığım içinyaptım canım tugbaFB SchonerDuft @htc71 @berkas blonde ambition @drdotty orkide1453 @ELF_LR35 @magickk kızlar bakın hele
Evet canım yani son durum bende bu daha fazla zayiflayamam ama koruma planım devam ediyorŞimdi anladım canım fark ortada tekrar tebrik ederim ben de ramazan-ı en kötü 60 'la bitirip ramazan sonu deli g8bi spor yapmayı istiyorum anca öyle veririm arada da detoks yapicam
Canım çok belli zaten en küçük beden kotlar olur sana artk incecik olmuş daha fazlasına gerek yok daha verme tamsın bence canım sadece bel oyuntusu yapcak hareketlere yönelebilirsin oda sırf daha şekilli olsun diye ama oda doğumdan bir kaç yıl sonra sekle giriyor zaten daha vücut kendini toplamıyorken bu kadar yeni iken ona rahmen muhteşem toplamamışCanım valla bu kadar yapabildim anca birazda bel çalışıyorum bu ara beli inceltmem lazım görümcem nişan yapicak iyi oldu zayifladigim kıyafet alicamen dar kotumu giydim ki belli olsun diye kot 28 numara bu arada sende 3 haftada 2,5 verirsin sende o potansiyel var azcik daha sık dişini bakalım
25 cm canimCanım çok belli zaten en küçük beden kotlar olur sana artk incecik olmuş daha fazlasına gerek yok daha verme tamsın bence canım sadece bel oyuntusu yapcak hareketlere yönelebilirsin oda sırf daha şekilli olsun diye ama oda doğumdan bir kaç yıl sonra sekle giriyor zaten daha vücut kendini toplamıyorken bu kadar yeni iken ona rahmen muhteşem toplamamışhiçbir fazlalık yok canım sadece kolları az daha inceltebilirsin ama oda fotodan öyle çıkmışsa olabilir belki daha incedir kolların kaç cm canım ?
Mesela o fotoda sırt çok geniş çıkmış fotodan kaynaklı normalde bel oyuntusu da belli tabi ama fotodan öyle gözüküyor tabi ben sadece şu an bel için çalışmaya devam edicem ama sporu birakmicam yediğim halde 54 de düştüm onu da anlamış değilimCanım çok belli zaten en küçük beden kotlar olur sana artk incecik olmuş daha fazlasına gerek yok daha verme tamsın bence canım sadece bel oyuntusu yapcak hareketlere yönelebilirsin oda sırf daha şekilli olsun diye ama oda doğumdan bir kaç yıl sonra sekle giriyor zaten daha vücut kendini toplamıyorken bu kadar yeni iken ona rahmen muhteşem toplamamışhiçbir fazlalık yok canım sadece kolları az daha inceltebilirsin ama oda fotodan öyle çıkmışsa olabilir belki daha incedir kolların kaç cm canım ?
buraya yapmak zor geliyor oraya direk yorumla yapalım diyorsanız öle de olabilir canımİlk menü paylaşımını yazan ben olarak çok kullanışlı bana da gelmiyor. Orada menüsünü okuduğum kişinin burada doğru yanlışını pek yazasım gelmiyor. Beğen imaresi koyuyorum. Hatırladığım kadarıyla orada yorum yapmıycaktık.
çok iyi olmuşun canımEki Görüntüle 2271904 ilk resimde 66 kiloyum Eki Görüntüle 2271905 ikinci resimde 60 kiloyum.Eki Görüntüle 2271911 Eki Görüntüle 2271912 bu fotolarda akşam çektim 54,7 kiloyum son fotolar bu şekilde çıkıyor smile yaptığım içinyaptım canım tugbaFB SchonerDuft @htc71 @berkas blonde ambition @drdotty orkide1453 @ELF_LR35 @magickk kızlar bakın hele
Teşekkür ederim canımçok iyi olmuşun canım
göbek ve bacaklar özellikle
Hiç tereyağı dökmediler . Hepsini de yemedim pidelerin . Eti bile kaldı . Ayran ıctim .iskender üzerine spor yapman iyi olmuş
iskenderin hepsini gömdünmü kız pidelerini yemeseydin bari
ayy sen şimdi bol tereyağıda döktürmüşündür orucum diye
Boşuna zorlamışım sanırımnasılsınız kızlar sessizleşmişsiniz kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Inş cnm.sagolsahur tabağın çok güzel canım
umutsuzluğa kapılma daha dün niye 80 lerden inemiyorum diyordun bak indin
iftarıda güzel tamamlarsan düşüş yaşarsın eminim
Canım benim benimde oraya yazasım geliyor ondan sevmedim ayrı oluşunu. Ben de alışkanlıktan.Evet canim yorum yapilmayacakti ben dun iki tane yazmış bulundum uzanmistim yorgunluktan sersemlemisim oraya yazmışımsonradan fark ettim ama yorum silinemiyor
Ay bence çok güzel olur canım ben bazen alıntıla yap diyorum sonra buraya geliyorum önceden de yapmışım bir bakıyorum hepsi karışıyor. Bu sefer direk ismi yazıp yorumlasam mı diye yapıyorum.buraya yapmak zor geliyor oraya direk yorumla yapalım diyorsanız öle de olabilir canım
siz karar verin
Tamam canim oraya yapalim yorumuAy bence çok güzel olur canım ben bazen alıntıla yap diyorum sonra buraya geliyorum önceden de yapmışım bir bakıyorum hepsi karışıyor. Bu sefer direk ismi yazıp yorumlasam mı diye yapıyorum.
Yarın kilo bildirimi yapıcaz ve ben inşallah 66.9 görürüm. Bugün dışarı şort giyip çıktım geçen hafta şort sıkıyordu bugün değilllll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?