Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eee tabi insan zayıflamayagörsün hemen dolap değişir hepsini güle güle giy canım
ay büyük numara deyince ünide okurken ev arkadaşımın ayakları senin gibi 40-41 di genelde de unisex spor giyerdi, dışarda unuttuğu zaman ev sahibi kapıya damlardı eve erkek mi geldi diye hadi senin boy uzun o boya 37-38 olmaz zatende arkadaşım boyu 160 dı

Şimdi anladım canım fark ortada tekrar tebrik ederim ben de ramazan-ı en kötü 60 'la bitirip ramazan sonu deli g8bi spor yapmayı istiyorum anca öyle veririm arada da detoks yapicam

Şimdi anladım canım fark ortada tekrar tebrik ederim ben de ramazan-ı en kötü 60 'la bitirip ramazan sonu deli g8bi spor yapmayı istiyorum anca öyle veririm arada da detoks yapicam
Evet canım yani son durum bende bu daha fazla zayiflayamam ama koruma planım devam ediyor

Canım çok belli zaten en küçük beden kotlar olur sana artk incecik olmuş daha fazlasına gerek yok daha verme tamsın bence canım sadece bel oyuntusu yapcak hareketlere yönelebilirsin oda sırf daha şekilli olsun diye ama oda doğumdan bir kaç yıl sonra sekle giriyor zaten daha vücut kendini toplamıyorken bu kadar yeni iken ona rahmen muhteşem toplamamış hiçbir fazlalık yok canım sadece kolları az daha inceltebilirsin ama oda fotodan öyle çıkmışsa olabilir belki daha incedir kolların kaç cm canım ?

25 cm canim

Mesela o fotoda sırt çok geniş çıkmış fotodan kaynaklı normalde bel oyuntusu da belli tabi ama fotodan öyle gözüküyor tabi ben sadece şu an bel için çalışmaya devam edicem ama sporu birakmicam yediğim halde 54 de düştüm onu da anlamış değilim

Kayınvalidem daha zayıflama tamam iyice küçüldün diyor gerçekten baya fark etti özellikle sporla olunca karın kaslarimdan iki çukur var bayramdan sonra devam inşallah

buraya yapmak zor geliyor oraya direk yorumla yapalım diyorsanız öle de olabilir canım
siz karar verin

iskender üzerine spor yapman iyi olmuş
iskenderin hepsini gömdünmü kız pidelerini yemeseydin bari
ayy sen şimdi bol tereyağıda döktürmüşündür orucum diye
Hiç tereyağı dökmediler . Hepsini de yemedim pidelerin . Eti bile kaldı . Ayran ıctim .

buraya yapmak zor geliyor oraya direk yorumla yapalım diyorsanız öle de olabilir canım
siz karar verin
Ay bence çok güzel olur canım ben bazen alıntıla yap diyorum sonra buraya geliyorum önceden de yapmışım bir bakıyorum hepsi karışıyor. Bu sefer direk ismi yazıp yorumlasam mı diye yapıyorum.

Ay bence çok güzel olur canım ben bazen alıntıla yap diyorum sonra buraya geliyorum önceden de yapmışım bir bakıyorum hepsi karışıyor. Bu sefer direk ismi yazıp yorumlasam mı diye yapıyorum.
Tamam canim oraya yapalim yorumu
Yarın kilo bildirimi yapıcaz ve ben inşallah 66.9 görürüm. Bugün dışarı şort giyip çıktım geçen hafta şort sıkıyordu bugün değilllll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…