- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.361
İyiyim tatlım sen nasılsın
Yok zaten bilerek degstrdim geri 79.3 cikti . Hiç degstrmesinYok canım heveslenme yetişmez artık.
Ama senin adına çok sevindim, tebrik ederim seni maşallah
İnşallah bi çırpıda geçersin 70leri
Bi iki yürüyüş yap düzelir oBen bugün 71,6 yım oysa 2 gün önce 70,4 tüm. Yanlış bişeyler yedim sanırım
Yok canım ya sağ tarafım çok fenaİyiyim tatlım sen nasılsın
Geçmiş olsun biraz düzeldin mi
Migren beni de sık yokluyor bu ara
Geçmiş olsun canım sanırım güzel bi uyku çekmeden düzelmeyecekYok canım ya sağ tarafım çok fenabir daha hap alıcam Şimdi
Canım çok can sıkıcı oluyor dimi gerçekten anlamıyorum bu durumu
Evt canım başka türlü geçmez ama kızım ile evde tekiz ondan onu tek birakip uyuyamamGeçmiş olsun canım sanırım güzel bi uyku çekmeden düzelmeyecek
CanımsınnnnCanım çok can sıkıcı oluyor dimi gerçekten anlamıyorum bu durumu
2 sn ayıramamayı anlayamıyorum
Ama seni gördüğüme çok sevindim
Sabır diliyorum canım, umarım çabucak geçerEvt canım başka türlü geçmez ama kızım ile evde tekiz ondan onu tek birakip uyuyamameşim çok geç gelecek ondan anca gece kız uyuyunca uyuyabilir
Evde genç 24 yaşında mini clup deneyimli birini yatılı olarak almak istemen şok ediciKızlar ben bugün süper bi bakıcı buldum Türk 24 yaşında yatılı. Ama şu an Alanya’da bi otelin mini clupte çalışıyor. Sezon bitmeden ayrılamam diyor. Sizce ikna etmek için ne yapabilirim. Oteli arayıp işten çıkarttırabilirim ama o zaman kendimi çok şeref... hissederim. Başka bi önerisi olan var mı?
Ahahahatam BDV lik dertmiş benimkisi. Çözüm gelmezse sizden oraya yazacam ona göre
Kestane kebap
Acele cevap
Ben hep bu yaşlarda tercih ediyorum 2-3 ay çalışıp kaçıyorlar ama ilk kez yatılı Türk çalıştıracağım(olursa yani) bizimkiler daha uzun çalışır diye düşünmüştüm. Paraya da ihtiyacı varmış ailesinin durumu çok kötü otelde aldığı maaşın 2,5 katını alacak evde.Evde genç 24 yaşında mini clup deneyimli birini yatılı olarak almak istemen şok edicibence bedava bakici olsa bile bunu kimse istemez hahaahaa ayrıca da kendi de gelse bile durmaz bence hem genç olusundan hem de işin den de belli ki kesinlikle eğmeli ortamı seviyor eğlence müzik otel havuz tatile gelmiş insanlar yada turistler vs. ile vakit geçirilen eğlenceli tatil yerinden bir işten çıkıp da evde çocuk bakmak aşırı bunlatici gelir 3günde kaçar diyorum
2-3 ayda kaçmaları normal insanın birşey ruhuna aykırı ise milyon dolarda olsa katlanamaz ve gençler için bence dünyada çocuk bakmaktan daha zor bir iş yok sorumluluk ve stres olarak bence dünyada ki en zor iş çocuk bakımı yani gençlerin kabul etmesi bile mucize zaten çok ciddi rakam teklif etmen lazım aynen sonuçta yazlık yerler güzel veriyor ama askeri ücret bile verse onlar deli gibi bahşiş alıyor bahşişleri maaşlarından yüksek oluyor zaten en düşük ücretli çalışan bile çift maaştan fazlasını almış alıyor yani 5bin den çok daha yüksek bir teklif olması lazım ki gelsinBen hep bu yaşlarda tercih ediyorum 2-3 ay çalışıp kaçıyorlar ama ilk kez yatılı Türk çalıştıracağım(olursa yani) bizimkiler daha uzun çalışır diye düşünmüştüm. Paraya da ihtiyacı varmış ailesinin durumu çok kötü otelde aldığı maaşın 2,5 katını alacak evde.
Bıktım şu yabancı bakıcılardan bi çözüm bulmak zorundayım
Zor tutmasan mi acabaCanımsınnnn
Özlüyorum herkesi kendimi zor tutuyorum girip yazmamak için fazlaca bağımlı oldum.
Ama bu bağımlılığın güzel insanlarısınız
Banlanmayı göze alıyorsan yazKızlar ben bugün süper bi bakıcı buldum Türk 24 yaşında yatılı. Ama şu an Alanya’da bi otelin mini clupte çalışıyor. Sezon bitmeden ayrılamam diyor. Sizce ikna etmek için ne yapabilirim. Oteli arayıp işten çıkarttırabilirim ama o zaman kendimi çok şeref... hissederim. Başka bi önerisi olan var mı?
Ahahahatam BDV lik dertmiş benimkisi. Çözüm gelmezse sizden oraya yazacam ona göre
Kestane kebap
Acele cevap
Heleki o eğlenceye karşılık diğer seçenek olarak evde 2 ufak cocuk bakma varsa kulağa imkansız geliyorBanlanmayı göze alıyorsan yaz
Hayir diyemeyeceği bi teklif olması lazım diyecem ama orda gercekten hem eglenip hem tatil yaptıkları için işin zor olabilirgeçen sene kızımdan dolayı çok içli dışlı olduğumdan muhabbet etme fırsatım cok oldu çok memnunlardı hallerinden o nedenle bırakırlarmı bilemedim
Heleki o eğlenceye karşılık diğer seçenek olarak evde 2 ufak cocuk bakma varsa kulağa imkansız geliyor
Canım o çiçekli pantolonun yapısından bence fazla gorunmenCanım ilk fotoda sana yazdım ya işte ben her kiyafette baska oluyorum diye bende şoktaym kendimemağazada denerken beynim yanıyo bir giyiyorum bune 10 kilo fazlam var sani diye çıldiriyom öbürünü giyiyorum oo iyi ya o öle göstermiş 2-3 versem tamam diyorum sonra başka şey giyiyorum sanki tam formumdayım kilo vermesem de olur çok değişik vücut anlamadım ama yemin ederim bende şoktayım Allah dan fotolar dün ve bugüne ait ondan ojeler den saçlardan ve telefonun modelinden belli her fotoda üçü de aynı canım aldığım iki elbise var onları giyip çeksem şok olursun onlarda da karnım dümdüz çok güzel ince oldum hemn ikisinide aldım ondan bu nasl buluttur her kıyafette başka kilo gibi oluyorum ben özellik le siyah ve beyaz arası bende sanki tam 10 kilo oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?