Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

E ELF_LR35 umarım bi sağlık sorunu falan yoktur. Bildirim yapmamışsın
Hani takımla bi alakam yokken susmalıyım diyorum ya hoş mu şu yaptığın
Girip kilo bildirmek 1dk.lık bişey
Canım çok can sıkıcı oluyor dimi gerçekten anlamıyorum bu durumu
2 sn ayıramamayı anlayamıyorum
Ama seni gördüğüme çok sevindim

Canım çok can sıkıcı oluyor dimi gerçekten anlamıyorum bu durumu
2 sn ayıramamayı anlayamıyorum
Ama seni gördüğüme çok sevindim
Canımsınnnn
Özlüyorum herkesi kendimi zor tutuyorum girip yazmamak için fazlaca bağımlı oldum.
Ama bu bağımlılığın güzel insanlarısınız

Kızlar ben bugün süper bi bakıcı buldum Türk 24 yaşında yatılı. Ama şu an Alanya’da bi otelin mini clupte çalışıyor. Sezon bitmeden ayrılamam diyor. Sizce ikna etmek için ne yapabilirim. Oteli arayıp işten çıkarttırabilirim ama o zaman kendimi çok şeref... hissederim. Başka bi önerisi olan var mı?
Ahahaha tam BDV lik dertmiş benimkisi. Çözüm gelmezse sizden oraya yazacam ona göre
Kestane kebap
Acele cevap

Evde genç 24 yaşında mini clup deneyimli birini yatılı olarak almak istemen şok edici bence bedava bakici olsa bile bunu kimse istemez hahaahaa ayrıca da kendi de gelse bile durmaz bence hem genç olusundan hem de işin den de belli ki kesinlikle eğmeli ortamı seviyor eğlence müzik otel havuz tatile gelmiş insanlar yada turistler vs. ile vakit geçirilen eğlenceli tatil yerinden bir işten çıkıp da evde çocuk bakmak aşırı bunlatici gelir 3günde kaçar diyorum

Ben hep bu yaşlarda tercih ediyorum 2-3 ay çalışıp kaçıyorlar ama ilk kez yatılı Türk çalıştıracağım(olursa yani) bizimkiler daha uzun çalışır diye düşünmüştüm. Paraya da ihtiyacı varmış ailesinin durumu çok kötü otelde aldığı maaşın 2,5 katını alacak evde.
Bıktım şu yabancı bakıcılardan bi çözüm bulmak zorundayım

2-3 ayda kaçmaları normal insanın birşey ruhuna aykırı ise milyon dolarda olsa katlanamaz ve gençler için bence dünyada çocuk bakmaktan daha zor bir iş yok sorumluluk ve stres olarak bence dünyada ki en zor iş çocuk bakımı yani gençlerin kabul etmesi bile mucize zaten çok ciddi rakam teklif etmen lazım aynen sonuçta yazlık yerler güzel veriyor ama askeri ücret bile verse onlar deli gibi bahşiş alıyor bahşişleri maaşlarından yüksek oluyor zaten en düşük ücretli çalışan bile çift maaştan fazlasını almış alıyor yani 5bin den çok daha yüksek bir teklif olması lazım ki gelsin sen deneyimsiz birine 5-6 yada 7bin teklif cocuğunu emanet edebileceksen hem maddi hem manevi olarak tabi sen daha iyi bilirsin

Banlanmayı göze alıyorsan yaz
Hayir diyemeyeceği bi teklif olması lazım diyecem ama orda gercekten hem eglenip hem tatil yaptıkları için işin zor olabilir geçen sene kızımdan dolayı çok içli dışlı olduğumdan muhabbet etme fırsatım cok oldu çok memnunlardı hallerinden o nedenle bırakırlarmı bilemedim

Heleki o eğlenceye karşılık diğer seçenek olarak evde 2 ufak cocuk bakma varsa kulağa imkansız geliyor

Heleki o eğlenceye karşılık diğer seçenek olarak evde 2 ufak cocuk bakma varsa kulağa imkansız geliyor
drdotty canim aslinda sizinde tatilleriniz uzun oluyordu ve bakicilarda geliyordu dimi onu öne sürsen nasil olur
Gecen sene drdotty tum yaz tatil yapti o nedenle belki kizi tavlayabilir

Canım o çiçekli pantolonun yapısından bence fazla gorunmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…