Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim 3. Olduk bu sonuçlara göre ama 2. ve hatta 1. Olabilirdik
O nedenle haftaya sabit yada artıyı kesinlikle kabul etmiyorum hepinizden eksiler bekliyorum, kilom takıldı yada nasıl beslenmem gerekiyor diyen varsa söyleyin yardımcı oluruz
Bir de bu hafta listede olan olmayan herkesten menü paylasımını yapmasını rica ediyorum
Bu konuda blonde ambition bize 2.yardımcı kaptan olarak yardım edecek spor isteyen olursa da yeniden biseyler yapılabilir
blonde ambition kaptan yardımcılıgın hayirli olsun bu arada canim ❤

Teşekkür ederim canım ama benim yardimciligim ilan edilirken şu surat ifaden nedir ya oldumu şimdi bak ilk günden beni istifa ettireceksin başkanım gözüm yok zaten makam da mevkide bize samimiyet gerkeli istenmediğim yerde kalmam

Hayırlı olsun canım kaptan yardımcısı olmuşsun

Sahurda 1 yumurta 1 slm peynir 2 dlm ekmek yedim
İftara bugün disardayim
Menüler toplu paylaşılacak denmiş acaba belirli bir saatimi var
Yok saat degil aksam ne yediysen o toplu paylasilacak sahur iftar ara ne varsa onlar
Sahur guzel ama salami cok sık tuketme islenmis gida oldugu icin pek uygun degil onun yerine kiyma seviyorsan kiymali yumurta cok daha iyi olur
Iftarda ne vardi
Yalniz kalıcam herkes hedefe yakın dedim üye yağdı ne güzel
daha da gelenler olacaktir canim ama bu listedikilerden ses cikmadi unuttular mi ne yaptilar
Simdi nasil oldun canim gecti mi

Kız yok konu spor olunca öle oluyor suratım yoksam sana kalpler gönderdim kuzum ❤ yanlis anlasildiysam özür dilerim

Kız yok konu spor olunca öle oluyor suratım yoksam sana kalpler gönderdim kuzum ❤ yanlis anlasildiysam özür dilerim
Canımın içi hiç olurmu anladım spora oldunu zaten ama tam yazarken o suratı kodunu görünce dur şu tuğba ya biraz takılayım uğraşayım dedim ❤❤❤

Sakin oralarda bizi unutma ha kendini kaptirisin falan
Aaahhhaaa hiç unuturmuyum canım zaten takibe geldim ajan gibiyim ya gözüm den bir şey kaçmaz tüm dostları sericem ortaya ama berkas la senin herseyini biliyom zaten sizle takiplesiyoz sizi araştırmaya gerek yok bundan sonra herkesi teftiş edicem sıkı yönetim geliyo önce kendime iyi bi ceza kesmeliyim çok saldım ben

Aynen bizde sıkıntı yok açığız yani tüm sosyal medyadan

Kızlar sonuç listeleri sırası sizdeydi ama benim zaten düzeltme yapmam gerekliydi zamanimda varken yaptım yerinize sıkıntı olmaz umarım

2014 de istemeye geldiklerinde sözumde giydiğim elbisem olmuyordu artık oluyor . Tabi sözde daha güzel oluyordu ama şimdi de fena değil sanki . O zmn 72 kiloydum şimdi 79 ama oluyor elbise .. Biraz daha su gobis gitti ama içerden de yaglar erise tamamen yağ olmasa . Artık düz görünüyor ama burda biraz çıkmış 1 2 hafta oldu çekeli burda 81 filandim . Bi de yanlar az daha giderse iyi olucak

Kuzum bu fotoğraf 81 kilodayken mi
Bence 81 kilo İçin çok iyi görünüyor

Eşim cafe de karışık tost ve patates kizartmalarini götürdü 12.5 da gece bikac saat önce.
Ben sadece çay ıctim .
Ondan cnm isteyince bende şimdi sahurda 1.5 haşlanmış yumurta, 4 yeşil.zeytin , 3 çeri domates , sekersiz çay ıctim ve
1 dilim tam bugday ekmeğini ortadan kesip içine 4 ince dilim sucuk 1 kk kadar kasar peynirini koyup tost makinasında kızartıp yedim ama birşey olmaz değil mi 1 dilimi ikiye bölüp normal 1 kk peyniri içine koydum .
Cnm.turk kahvesi çekti bir de ya çok.yedim.givi geldi ama içsem mi ki

Kuzum bu fotoğraf 81 kilodayken mi
Bence 81 kilo İçin çok iyi görünüyor
Evet cnm 81 ken Sagol önceden patlayacak gibiydi öylesine denedim şok oldum olunca . Zayıflarıyım kıyafetten ortaya çıkıyor valla .ama daha 10 kilo var ve bugün spor yapamadım . Zaman olmadı hemen geçiyor ezandan sonra vakit . Sen dr hala uyumamışsın

İç canım ya sucuk yemişin korkmadan şimdi kahveden mi korkuyorsun.
Hadi yapta karşılıklı içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…