- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.381
Teşekkür ederim canım ama benim yardimciligim ilan edilirken şu surat ifaden nedir yaKizlar kilo veren herkesi tebrik ederim3. Olduk bu sonuçlara göre ama 2. ve hatta 1. Olabilirdik
O nedenle haftaya sabit yada artıyı kesinlikle kabul etmiyorum hepinizden eksiler bekliyorum, kilom takıldı yada nasıl beslenmem gerekiyor diyen varsa söyleyin yardımcı oluruz
Bir de bu hafta listede olan olmayan herkesten menü paylasımını yapmasını rica ediyorum
Bu konudablonde ambition bize 2.yardımcı kaptan olarak yardım edecek spor isteyen olursa da yeniden biseyler yapılabilir
blonde ambition kaptan yardımcılıgın hayirli olsun bu arada canim ❤
Hayirli olsun sarışın kizTeşekkür ederim canım ama benim yardimciligim ilan edilirken şu surat ifaden nedir yaoldumu şimdi bak ilk günden beni istifa ettireceksin başkanım gözüm yok zaten makam da mevkide bize samimiyet gerkeli istenmediğim yerde kalmam
Hayırlı olsun canım kaptan yardımcısı olmuşsunTeşekkür ederim canım ama benim yardimciligim ilan edilirken şu surat ifaden nedir yaoldumu şimdi bak ilk günden beni istifa ettireceksin başkanım gözüm yok zaten makam da mevkide bize samimiyet gerkeli istenmediğim yerde kalmam
Yok saat degil aksam ne yediysen o toplu paylasilacak sahur iftar ara ne varsa onlarSahurda 1 yumurta 1 slm peynir 2 dlm ekmek yedim
İftara bugün disardayim
Menüler toplu paylaşılacak denmiş acaba belirli bir saatimi var
Yalniz kalıcam herkes hedefe yakın dedim üye yağdıne güzel
Simdi nasil oldun canim gecti miKızlar bu ara da benim boyununsan yukarı doğru ciddi bir migren ağrısı girdi bağlantıyla beraber 3-4 saattir yatakta cebellesiyom size o halde yazıyorum pertim resmenağrı kesici aldım az hafifledi gibi ama inşallah çok fazla ağırlaşmadan geri gider yaaa nefret ediyorum şu migrenden
Kız yok konu spor olunca öle oluyor suratım yoksam sana kalpler gönderdim kuzum ❤ yanlis anlasildiysam özür dilerimTeşekkür ederim canım ama benim yardimciligim ilan edilirken şu surat ifaden nedir yaoldumu şimdi bak ilk günden beni istifa ettireceksin başkanım gözüm yok zaten makam da mevkide bize samimiyet gerkeli istenmediğim yerde kalmam
Sağol kuzucumHayirli olsun sarışın kiz
Sağol canım bizde makam mevki sahibi olduk artkHayırlı olsun canım kaptan yardımcısı olmuşsun
Sakin oralarda bizi unutma ha kendini kaptirisin falanSağol kuzucum
Sağol canım bizde makam mevki sahibi olduk artk
Canımın içi hiç olurmu anladım spora oldunu zaten ama tam yazarken o suratı kodunu görünce dur şu tuğba ya biraz takılayım uğraşayım dedim ❤❤❤Kız yok konu spor olunca öle oluyor suratım yoksam sana kalpler gönderdim kuzum ❤ yanlis anlasildiysam özür dilerim
Aaahhhaaa hiç unuturmuyum canım zaten takibe geldimSakin oralarda bizi unutma ha kendini kaptirisin falan
Aynen bizde sıkıntı yok açığız yani tüm sosyal medyadanAaahhhaaa hiç unuturmuyum canım zaten takibe geldimajan gibiyim ya gözüm den bir şey kaçmaz tüm dostları sericem ortaya ama berkas la senin herseyini biliyom zaten sizle takiplesiyoz sizi araştırmaya gerek yok bundan sonra herkesi teftiş edicem sıkı yönetim geliyo önce kendime iyi bi ceza kesmeliyim çok saldım ben
Kuzum bu fotoğraf 81 kilodayken mi2014 de istemeye geldiklerinde sözumde giydiğim elbisem olmuyordu artık oluyor . Tabi sözde daha güzel oluyordu ama şimdi de fena değil sanki . O zmn 72 kiloydum şimdi 79 ama oluyor elbise .. Eki Görüntüle 2272605 Biraz daha su gobis gitti ama içerden de yaglar erise tamamen yağ olmasa . Artık düz görünüyor ama burda biraz çıkmış 1 2 hafta oldu çekeli burda 81 filandim . Bi de yanlar az daha giderse iyi olucak
Evet cnm 81 ken SagolKuzum bu fotoğraf 81 kilodayken mi
Bence 81 kilo İçin çok iyi görünüyor
İç canım ya sucuk yemişin korkmadan şimdi kahveden mi korkuyorsun.Eşim cafe de karışık tost ve patates kizartmalarini götürdü 12.5 da gece bikac saat önce.
Ben sadece çay ıctim .
Ondan cnm isteyince bende şimdi sahurda 1.5 haşlanmış yumurta, 4 yeşil.zeytin , 3 çeri domates , sekersiz çay ıctim ve
1 dilim tam bugday ekmeğini ortadan kesip içine 4 ince dilim sucuk 1 kk kadar kasar peynirini koyup tost makinasında kızartıp yedim ama birşey olmaz değil mi 1 dilimi ikiye bölüp normal 1 kk peyniri içine koydum .
Cnm.turk kahvesi çekti bir de ya çok.yedim.givi geldi ama içsem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?