- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.401
Sucuk mu en sevdiğim.sey ya ona hiç dayanamıyorum araya ince dilim koyuyorum hep yumurtalara tostlara Allah tan kilo yapmıyor ara sıra bikac ince dilimi aslında kalorili ama en zararlı şeyleri bile kararında arada yiyip spor yapınca kilolar yine gidiyo şükür . Yapıyorum.hemenİç canım ya sucuk yemişin korkmadan şimdi kahveden mi korkuyorsun.
Hadi yapta karşılıklı içelim
Ben uyuyamayanlardanım canım, genelde sabahlıyorum.Evet cnm 81 ken Sagolönceden patlayacak gibiydi öylesine denedim şok oldum olunca . Zayıflarıyım kıyafetten ortaya çıkıyor valla .ama daha 10 kilo var ve bugün spor yapamadım . Zaman olmadı hemen geçiyor ezandan sonra vakit . Sen dr hala uyumamışsın
Yok ya görünmezsin bence .Ben uyuyamayanlardanım canım, genelde sabahlıyorum.
Boyumuz aynı ama Ben 81 kiloda enkaz gibi oluyorum gerçekten iyi görünüyor Bence sana 70 yeter
Sucuk yeyip kilo veren bi seni gördüm birde eski mezunumuzSucuk mu en sevdiğim.sey ya ona hiç dayanamıyorum araya ince dilim koyuyorum hep yumurtalara tostlara Allah tan kilo yapmıyor ara sıra bikac ince dilimi aslında kalorili ama en zararlı şeyleri bile kararında arada yiyip spor yapınca kilolar yine gidiyo şükür . Yapıyorum.hemen
Doğru valla ama uzun vadeli olduğu için yasam biçimi tarzında yapmaya çalışıyorum . Normalde hayatta hayat boyu yasaklı duramayız herseyi . Az az yersek en doğrusu olur Bn de öle yapıyorum tabi aynen kske hiç yemesem de daha hızlı gitseSucuk yeyip kilo veren bi seni gördüm birde eski mezunumuzbi-zuzu vardı. Sucuk, nutella yedi yedi zayıfladı. Zuzum arasıra hatırla bizi.
Yerken miktarı ayarlamak önemli canım demekki kontrollü yiyebiliyorsun. Ama bunları yemesen çok hızlı gidecek demekki
Maşallah
Çok güzel gözüküyorsun2014 de istemeye geldiklerinde sözumde giydiğim elbisem olmuyordu artık oluyor . Tabi sözde daha güzel oluyordu ama şimdi de fena değil sanki . O zmn 72 kiloydum şimdi 79 ama oluyor elbise .. Eki Görüntüle 2272605 Biraz daha su gobis gitti ama içerden de yaglar erise tamamen yağ olmasa . Artık düz görünüyor ama burda biraz çıkmış 1 2 hafta oldu çekeli burda 81 filandim . Bi de yanlar az daha giderse iyi olucak
Buralardayım canım yazıyorum arada sana denk gelmiyorumNerelerdesin canım sen
Yellow hadi hayırlı olsun ben de bugün spor yapmaya çalış camAaahhhaaa hiç unuturmuyum canım zaten takibe geldimajan gibiyim ya gözüm den bir şey kaçmaz tüm dostları sericem ortaya ama berkas la senin herseyini biliyom zaten sizle takiplesiyoz sizi araştırmaya gerek yok bundan sonra herkesi teftiş edicem sıkı yönetim geliyo önce kendime iyi bi ceza kesmeliyim çok saldım ben
Ayy hayırlı olsun canımm çok sevindim artık hiç gidemiceksin ihihihiKizlar kilo veren herkesi tebrik ederim3. Olduk bu sonuçlara göre ama 2. ve hatta 1. Olabilirdik
O nedenle haftaya sabit yada artıyı kesinlikle kabul etmiyorum hepinizden eksiler bekliyorum, kilom takıldı yada nasıl beslenmem gerekiyor diyen varsa söyleyin yardımcı oluruz
Bir de bu hafta listede olan olmayan herkesten menü paylasımını yapmasını rica ediyorum
Bu konudablonde ambition bize 2.yardımcı kaptan olarak yardım edecek spor isteyen olursa da yeniden biseyler yapılabilir
blonde ambition kaptan yardımcılıgın hayirli olsun bu arada canim ❤
Çok iyisin canım hemde beyaz renge ragmen bu kadar iyisin maşallah hedefine ulaşınca yıkçan buraları2014 de istemeye geldiklerinde sözumde giydiğim elbisem olmuyordu artık oluyor . Tabi sözde daha güzel oluyordu ama şimdi de fena değil sanki . O zmn 72 kiloydum şimdi 79 ama oluyor elbise .. Eki Görüntüle 2272605 Biraz daha su gobis gitti ama içerden de yaglar erise tamamen yağ olmasa . Artık düz görünüyor ama burda biraz çıkmış 1 2 hafta oldu çekeli burda 81 filandim . Bi de yanlar az daha giderse iyi olucak
Biraz ev temizledim çocuğu uyuttum tv izliyorum canımNeler yapiyorsunuz kizlar ben bas agrisiyla ugrastim sabah kalktığımdan beri vardi oglende uyudum gecti gibi
2014 de istemeye geldiklerinde sözumde giydiğim elbisem olmuyordu artık oluyor . Tabi sözde daha güzel oluyordu ama şimdi de fena değil sanki . O zmn 72 kiloydum şimdi 79 ama oluyor elbise .. Eki Görüntüle 2272605 Biraz daha su gobis gitti ama içerden de yaglar erise tamamen yağ olmasa . Artık düz görünüyor ama burda biraz çıkmış 1 2 hafta oldu çekeli burda 81 filandim . Bi de yanlar az daha giderse iyi olucak
Suyu içince doyuyorum zatenÇok iyi valla ben bu kdr az yiyemiyirumya tebrikler
Tesekkur ederim
Az az yiyelim canim dogru ama sık sık az degilde hafta da bir az bazi seyler ayda bir gibi olsa cok daha guzel giderDoğru valla ama uzun vadeli olduğu için yasam biçimi tarzında yapmaya çalışıyorum . Normalde hayatta hayat boyu yasaklı duramayız herseyi . Az az yersek en doğrusu olur Bn de öle yapıyorum tabi aynen kske hiç yemesem de daha hızlı gitse
Ohh ellerine saglik uzan dinlen şimdiBiraz ev temizledim çocuğu uyuttum tv izliyorum canım
Geçmiş olsun canım migrenin mi varNeler yapiyorsunuz kizlar ben bas agrisiyla ugrastim sabah kalktığımdan beri vardi oglende uyudum gecti gibi
Sagol tatlimmAyy hayırlı olsun canımm çok sevindim artık hiç gidemiceksin ihihihiblonde ambition
Çok iyisin canım hemde beyaz renge ragmen bu kadar iyisin maşallah hedefine ulaşınca yıkçan buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?