Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İç canım ya sucuk yemişin korkmadan şimdi kahveden mi korkuyorsun.
Hadi yapta karşılıklı içelim
Sucuk mu en sevdiğim.sey ya ona hiç dayanamıyorum araya ince dilim koyuyorum hep yumurtalara tostlara Allah tan kilo yapmıyor ara sıra bikac ince dilimi aslında kalorili ama en zararlı şeyleri bile kararında arada yiyip spor yapınca kilolar yine gidiyo şükür . Yapıyorum.hemen

Ben uyuyamayanlardanım canım, genelde sabahlıyorum.
Boyumuz aynı ama Ben 81 kiloda enkaz gibi oluyorum gerçekten iyi görünüyor Bence sana 70 yeter

Ben uyuyamayanlardanım canım, genelde sabahlıyorum.
Boyumuz aynı ama Ben 81 kiloda enkaz gibi oluyorum gerçekten iyi görünüyor Bence sana 70 yeter
Yok ya görünmezsin bence .
Ama şöyle bir şey fark ettim sporlu 80 kilomla sporsuz arasında baya fark var iyi oldum daha şimdiden spor sayesinde belim.gobegim yanlarım.cidden belli oranda azaldı . 70 ken müthiş olucak ins .

Sucuk yeyip kilo veren bi seni gördüm birde eski mezunumuz bi-zuzu vardı. Sucuk, nutella yedi yedi zayıfladı. Zuzum arasıra hatırla bizi.
Yerken miktarı ayarlamak önemli canım demekki kontrollü yiyebiliyorsun. Ama bunları yemesen çok hızlı gidecek demekki
Maşallah

Doğru valla ama uzun vadeli olduğu için yasam biçimi tarzında yapmaya çalışıyorum . Normalde hayatta hayat boyu yasaklı duramayız herseyi . Az az yersek en doğrusu olur Bn de öle yapıyorum tabi aynen kske hiç yemesem de daha hızlı gitse

Çok güzel gözüküyorsun

Yellow hadi hayırlı olsun ben de bugün spor yapmaya çalış cam

Kızlar günaydın annem ramazan da 4 kilo verdi ve 66 kilo oldu beni gaza getirdi çok dikkat ediyor normal öğün harici atıştırma hiç yapmıyor bakalim ben de ramazan bitimi 59 olmak istiyorum şu adet dönemin de de sporla 60 i görmek istiyorum insallah

Ayy hayırlı olsun canımm çok sevindim artık hiç gidemiceksin ihihihi blonde ambition
Çok iyisin canım hemde beyaz renge ragmen bu kadar iyisin maşallah hedefine ulaşınca yıkçan buraları

guzel gorunuyor 70 olsan bile bence cok iyi gözükürsün
Çok iyi valla ben bu kdr az yiyemiyirumya tebrikler
Suyu içince doyuyorum zaten onlari yedikten sonra da şişiyorum
htc71 canım bireyselde 3. olmuşsun tebrik ederim. Ah E ELF_LR35 ahhhh bildirimin olsa şimdi birinciydiniz
Tesekkur ederim hala elif gelmedi nerede bu kiz
Az az yiyelim canim dogru ama sık sık az degilde hafta da bir az bazi seyler ayda bir gibi olsa cok daha guzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…