- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.421
Bende merak ettim insallah kotu birsey yoktur@ELF_LR35 i merak ettim gecen hafta cumaları kaçırmam merak etme demişti
Ohh miss bugun orkideyle sen evleri mis gibi yapmissinizSabahtan beri temizlik yapiyorum , hatta aksamdan beri tüm dolap içlerini temizledim, evi de dip köse temizledim simdi yemek hazirligina basliyorum
Ben yarısını yaptım yarışı da yarın maşallah sana ben birden yüklemiyorum direk basim ağrır yoksaSabahtan beri temizlik yapiyorum , hatta aksamdan beri tüm dolap içlerini temizledim, evi de dip köse temizledim simdi yemek hazirligina basliyorum
Bilmiyorum kiGeçmiş olsun canım migrenin mi var
Bende oğlanı uyuttum yıllar sonra kardiyo yapmaya karar verdim
Sadece bu gunlukse birsey olmaz ama bence hep boyle gitme cok az cunku ve duzensiz geldi bana canimYumurta çok tok tutuyo beni canım ondan bi zorluk yaşamadım akşam yemeğide kızartma yapmıştım öğlen çikolata yedim akşam iyice hafif olsun diye yarısını kızarttığım patatesin yarısını haşladm şimdilik acıkçak gibi hissetmiyorum ama acıkırsam nescafeyle ceviz yerim bikaç tane hızlı inemiyorum artık ondan iyice sıkmaya karar verdim bugün
Eline sağlık canimSabahtan beri temizlik yapiyorum , hatta aksamdan beri tüm dolap içlerini temizledim, evi de dip köse temizledim simdi yemek hazirligina basliyorum
Valla mis gibi oldu her yer ama bende bittimOhh miss bugun orkideyle sen evleri mis gibi yapmissinizellerine saglik
dun aksam iş çıkışı başladım gece 1 e kadar dolap içlerini yaptım (su yoktu dökme suyla yaptım inat ettimBen yarısını yaptım yarışı da yarın maşallah sana ben birden yüklemiyorum direk basim ağrır yoksa
Benimde planım öleydi biliyomusunKızlar temmuz ağustosa kdr acil kilo vermem lazım . Bebiş düşünüyoruz da esimle . Yazin dogum yPmak zor olr mayis nisan gibi dogsa en ideal o yuzdende temmuz agustos da ypmak en mantiklisi69 a insem . 10 kilo alsam 80 olurum onu da doğumla vs verilir 75 e inerim heralde tekrar tabi böle hesapla oluck işler değil bunlar bakalım nasıp
Aaaa neden oyle oldu ben baya uzak kaldim
Hayırlısı bakalımBenimde planım öleydi biliyomusunilk kizima aralıkta hamile kalmıştım son aylarım cok sıcağa gelmisti çok zorlanmıştım , ikinciyi planlı yapmak hedefim bakalım kısmet
MaşallahSabahtan beri temizlik yapiyorum , hatta aksamdan beri tüm dolap içlerini temizledim, evi de dip köse temizledim simdi yemek hazirligina basliyorum
Sucuk ye sucukKızlar 1 saat cardio yaptım gece 1 ile 2 arası . Sahur yapmadan tartıldım 80.1 Cikti ya moralim Bzldu tartı kırıldı ya altı parçası açıkta ama tartiyor
Çok zor oluyor mu ya hamilelik korkuyorum ben .Benimde planım öleydi biliyomusunilk kizima aralıkta hamile kalmıştım son aylarım cok sıcağa gelmisti çok zorlanmıştım , ikinciyi planlı yapmak hedefim bakalım kısmet
HahaSucuk ye sucuk
Kuzum menünü bilmiyorum ama yediysen yine katkılı bişeyler, ondan olmuştur.
Doğal şeyler ye
Bende bugün kola içtim en büyük bardakla 3 gün tartılmam artık
Haha3 bardak mi biraz çok olmuş valla
Benim menü bi keşkül işte yasakli o kdr ekmek hiç yok desem yeri
Ay pardon ben rakamları karistirdimcanım 3 değil
Büyük 1 bardak
(3gün tartılmam) demek istemiştim
Sütlü tatlılara düşman değilim ben afiyet olsun ama tartını hemen etkilemiş. Bayramda tatildeyim tatlı falan yemem ama bayram sonu evime döndüğümde 1 borcam bisküvili pudingli pasta yiyeceğim. Bu benim ödül hedefim
Bayramda tatlı yemezsen pizzayı bi an önce yersinAy pardon ben rakamları karistirdimçok dikkatsizimdir zaten . ödülsüz olmuyor yap canım olsun ben de 75 olunca pizza yiycem 6 aydır cnm cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?