Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabahtan beri temizlik yapiyorum , hatta aksamdan beri tüm dolap içlerini temizledim, evi de dip köse temizledim simdi yemek hazirligina basliyorum
Ben yarısını yaptım yarışı da yarın maşallah sana ben birden yüklemiyorum direk basim ağrır yoksa

Geçmiş olsun canım migrenin mi var
Bende oğlanı uyuttum yıllar sonra kardiyo yapmaya karar verdim
Bilmiyorum ki her ay zaten oluyor regli donemlerinde 2 3 gun tuuyor hic doktorada gitmedim sadece reglide oluyor diye
Sadece bu gunlukse birsey olmaz ama bence hep boyle gitme cok az cunku ve duzensiz geldi bana canim

Kızlar temmuz ağustosa kdr acil kilo vermem lazım . Bebiş düşünüyoruz da esimle . Yazin dogum yPmak zor olr mayis nisan gibi dogsa en ideal o yuzdende temmuz agustos da ypmak en mantiklisi 69 a insem . 10 kilo alsam 80 olurum onu da doğumla vs verilir 75 e inerim heralde tekrar tabi böle hesapla oluck işler değil bunlar bakalım nasıp

Ohh miss bugun orkideyle sen evleri mis gibi yapmissiniz ellerine saglik
Valla mis gibi oldu her yer ama bende bittim
Ben yarısını yaptım yarışı da yarın maşallah sana ben birden yüklemiyorum direk basim ağrır yoksa
dun aksam iş çıkışı başladım gece 1 e kadar dolap içlerini yaptım (su yoktu dökme suyla yaptım inat ettim )
Sabahta diger yerleri temizledim , yarın dinlenme günüm

Benimde planım öleydi biliyomusun ilk kizima aralıkta hamile kalmıştım son aylarım cok sıcağa gelmisti çok zorlanmıştım , ikinciyi planlı yapmak hedefim bakalım kısmet

Kızlar 1 saat cardio yaptım gece 1 ile 2 arası . Sahur yapmadan tartıldım 80.1 Cikti ya moralim Bzldu tartı kırıldı ya altı parçası açıkta ama tartiyor
Sucuk ye sucuk
Kuzum menünü bilmiyorum ama yediysen yine katkılı bişeyler, ondan olmuştur.
Doğal şeyler ye
Bende bugün kola içtim en büyük bardakla 3 gün tartılmam artık

Benimde planım öleydi biliyomusun ilk kizima aralıkta hamile kalmıştım son aylarım cok sıcağa gelmisti çok zorlanmıştım , ikinciyi planlı yapmak hedefim bakalım kısmet
Çok zor oluyor mu ya hamilelik korkuyorum ben .
Bi de benim daha önce akkciğemee pihti atti emboli gecirdim olumden dondum yogun bakimda yattim hamilelikte kan sulandırıcı igne kullanmam şart . Eğer kullanmazsam hem benim ölme riskim var hem de düşük olması 100 de 100 muş .
Izmirde iyi bir riskli gebelik doktoru bulmam lazım .
Doktor onerilerine açığım .
Korkuyorumya kilo yine alicam da hamilelik nasıl olur vs bi ton soru kafamda

Haha 3 bardak mi biraz çok olmuş valla
Benim menü bi keşkül işte yasakli o kdr ekmek hiç yok desem yeri
canım 3 değil
Büyük 1 bardak
(3gün tartılmam) demek istemiştim
Sütlü tatlılara düşman değilim ben afiyet olsun ama tartını hemen etkilemiş. Bayramda tatildeyim tatlı falan yemem ama bayram sonu evime döndüğümde 1 borcam bisküvili pudingli pasta yiyeceğim. Bu benim ödül hedefim

Ay pardon ben rakamları karistirdim çok dikkatsizimdir zaten . ödülsüz olmuyor yap canım olsun ben de 75 olunca pizza yiycem 6 aydır cnm cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…