Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarin dinlenirsin artik canim ama temizlik o ferahlik cok guzel bende gunduz yapacagim koye gitmemize az kaldi son 4 gun zaten cogu yeri hallettim az kaldi
htc71 mentol taşı ve çin yağı baş ağrısına çok iyi geliyor canım. Elindeki baş parmağının arasını sertse ov kasılmıştır
Tesekkur ederim onerin icin fıstık bende mentol taşı var birde nane yagi ama çin yagini bilmiyorum o nasil birsey

Sahuru yaptım ama az yedim gibi geldi sanki hala açım ama yemeyecegim artık uyurum
Spor sonrası vücut şu toplar çok tartılıyorsun kafanı rahatlat sağlıklı beslen spor yap çok şu iç gece vakti spor yaptın o saat tartılmak mantıklı değil yani bugün 4 5 gibi tartıp

Bence bebek sahibi olmayı unutmalısınız senin sağlığından alacak belki sen ona sağlık vericem derken ikinizde sağlığınızdan olacaksınız bence evladın varsa onunla yetinmelisin bir tane vermiş ya hiç vermeseydi diye düşünmelisin.

Mesajini gorunce yazmadan gecemedim :)
Benimde planim 15 kilo almakti ama tam 20 kilo aldim 58 le hamile kaldim 77 falandjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…