- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #316.441
Afiyet olsun canımSahuru yaptım ama az yedim gibi geldi sanki hala açım ama yemeyecegim artık uyurum
1 tane yumurtahtc71 kaptanım ne yedin sahurda
Iyi geceler canimBeğenip, uyumuş Haticecimmmm
İyi geceler herkese ❤
Afiyet olsun cnm1 tane yumurta
4 zeytin
Bir dilim ekmek yedim
az oldu ama suyu içtikçe şişiyorum
Uyumadim ama uyumak üzereyimBeğenip, uyumuş Haticecimmmm
İyi geceler herkese ❤
Cok guzel canim afiyet olsunAfiyet olsun cnm
Bnde 1,5 yumurtalı omlet , 1 dilim ekmek , 2 çeri domates ,sekersiz çay, 4 tane zeytin , 1 kk peynir
Yarin dinlenirsin artik canim ama temizlik o ferahlik cok guzelValla mis gibi oldu her yer ama bende bittim
dun aksam iş çıkışı başladım gece 1 e kadar dolap içlerini yaptım (su yoktu dökme suyla yaptım inat ettim)
Sabahta diger yerleri temizledim , yarın dinlenme günüm
Tesekkur ederim onerin icin fıstıkhtc71 mentol taşı ve çin yağı baş ağrısına çok iyi geliyor canım. Elindeki baş parmağının arasını sertse ov kasılmıştır
Spor sonrası vücut şu toplar çok tartılıyorsun kafanı rahatlat sağlıklı beslen spor yap çok şu iç gece vakti spor yaptın o saat tartılmak mantıklı değil yani bugün 4 5 gibi tartıpSahuru yaptım ama az yedim gibi geldi sanki hala açım ama yemeyecegim artık uyurum
Bence bebek sahibi olmayı unutmalısınız senin sağlığından alacak belki sen ona sağlık vericem derken ikinizde sağlığınızdan olacaksınız bence evladın varsa onunla yetinmelisin bir tane vermiş ya hiç vermeseydi diye düşünmelisin.Çok zor oluyor mu ya hamilelik korkuyorum ben .
Bi de benim daha önce akkciğemee pihti atti emboli gecirdim olumden dondum yogun bakimda yattim hamilelikte kan sulandırıcı igne kullanmam şart . Eğer kullanmazsam hem benim ölme riskim var hem de düşük olması 100 de 100 muş .
Izmirde iyi bir riskli gebelik doktoru bulmam lazım .
Doktor onerilerine açığım .
Korkuyorumya kilo yine alicam da hamilelik nasıl olur vs bi ton soru kafamda
HosgeldinMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım kadınlar kulübünde yeniyim pek beceremedim kullanmayı yardımcı olursanız sevinirim
Mesajini gorunce yazmadan gecemedim :)Kızlar temmuz ağustosa kdr acil kilo vermem lazım . Bebiş düşünüyoruz da esimle . Yazin dogum yPmak zor olr mayis nisan gibi dogsa en ideal o yuzdende temmuz agustos da ypmak en mantiklisi69 a insem . 10 kilo alsam 80 olurum onu da doğumla vs verilir 75 e inerim heralde tekrar tabi böle hesapla oluck işler değil bunlar bakalım nasıp
yazan kisimdan sonra
Teşekkürler canmm
Islerim çok yoğun canım burası da çok zaman alıyor biliyorsun bir süre sonra bende bırakacaktım sözde 1 sene oldu sanırım yeter bu kadar dedim biraz kendime de zaman ayirayimAaaa neden oyle oldu ben baya uzak kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?